Nie wiem, jak inni, ale ja nie zamierzam kupować, ani zasysać. Nie mam zamiaru oglądać Axla w takiej formie. Jeśli jednak ktoś chce to zrobić - jego/ jej kasa = jego/jej sprawa. Nie widzę sensu promowania materiału kawałkami, w których Axl wypada obecnie bardzo słabo, czyli np. YCBM. Jest wiele innych kawałków, w których wypada znacznie lepiej, mimo ewidentnego spadku formy wokalnej. Mi ten spadek formy wokalnej przeszkadza, wielu innym osobom nie, bo go zaakceptowali i ok. Szkoda, że do promocji użyto YCBM, nie przemawia do mnie argument, że materiał jest promowany największymi hitami, bo ten kawałek akurat z perspektywy fana rocka, niekoniecznie fana Gn'R, największym hitem nie jest.
Mimo wszystko cieszę się, że fani mają coś nowego, na co mogą wydać swoje pieniądze i o czym mogą rozmawiać, bo tego w świecie Gunsowym brakuje. Z globalnego punktu widzenia pierwszy lipca 2014 był dla fanów Gn'R świętem niemal tak wielkim jak dzień wydania CHD.
Co myślicie o samej realizacji materiału, praca kamery itd.
Zgadza się, w USA materiał sprzedaje się świetnie. Ciekawe, jak będzie w Europie.