"14 luty- Steven rozmawia! Rozmowa miała miejsce 13 stycznia w sobotę. Bardzo podobały mi się jego szczere przeprosiny za nie odzywanie się. Rozmowa zakończyła się nagle, obiecał, że oddzwoni. Więc czekałem i czekałem. Miałem nadzieje, że rozwinie się nad pewnym sprawami, ale weźmiemy co da, co nie? Przepraszam, że nie przedstawiłem wam szczegółów wcześniej. Udanych walentynek!
STEVEN: Widziałem się z Axlem, rozmawiałem z nim, która to była? 10 albo 12 w nocy, rozmawialiśmy do 8 rano. Obgadaliśmy wiele spraw.
FANSITE: Jak się czułeś? Musiało być dziwnie!
STEVEN: Było wspaniale, po prostu wspaniale. Byłem dla niego tą samą niefrasobliwą osobą jak zawsze, i podobało mu się to. Człowieku, rozmawialiśmy do 8 rano!
FANSITE: Wow.
STEVEN: Miało to miejsce w HardRock, kiedy tam grał.
FANSITE: widziałeś koncert?
STEVEN: tak...trzech ludzi w jego zespole wygląda jak Izzy! Powiedziałem mu, że było beznadziejnie, żartowałem. Powiedziałem „ Nasza piątka powinna znów się zebrać. To będzie największy reunion w historii.”
FANSITE: I co on na to?
STEVEN: Wiesz, jaki on jest. Po prostu się uśmiechał i chichotał. Każdy z jego zespołu podchodził do mnie, „Jesteś najlepszym perkusistą! Powiemy Axlowi, „musisz zebrać zespół razem”! I to mu powiedzieli! To było cudowne.
Oddzwonię do Ciebie! Nie ignoruję Cię! Jesteś na górze mojej listy najlepszych przyjaciół. Nigdy nie zrobiłeś nic, co by mnie zraniło. Zaraz do Ciebie zadzwonię!
FANSITE: Nie ma problemu. Ale tak na szybko, co jeszcze słychac?
STEVEN: Hm, rozmawiałem z Izzym, Rozmawiałem ze Slashem. Człowieku, 20 lat od kiedy wyszło Appetite. Płyta Axla ma wyjśc kiedy? Za kilka miesięcy?
FANSITE: Tak, mamy nadzieje
STEVEN: Izzy chce reunionu. Wiem, co muszę zrobic. Zanim cokolwiek się zacznie, ja i Chip ( Z’Nuff) rozmawialiśmy o trasie światowej. Przepraszam, wiem że czułeś się źle, że nie odebrałem telefonu, ale ostatnie chwile były dla mnie ciężkie Tęsknie za Tobą, pogadamy później.
FANSITE: Ok, Stevie "
news z 2007 roku