Transmisja nie jest nadawana na żywo, a kanały transmisyjne niestety nie są przydzielone do sceny(których notabene jest aż 6). Strona live.coachella.com pozwala na wybór spośród czterech kanałów, youtube zaś oferuje tylko 3. W tej chwili w planach kanału pierwszego, na którym zobaczymy Gunsów, jest Disclosure i Ice Cube, oba występy są na głównej scenie, od razu po których tamże ma grać GN'R. Jednak między Ice Cubem i GN'R planowana jest transmisja równoległych koncertów ze scen Outdoor i Mojave - wg lokalnego czasu chłopaki wskakują na scenę o 10:30PM, zaś nadawanie ich występu jest planowane na godzinę 12:40AM - więc to już nie będzie ''live''.
Śledzę wszystkie możliwe źródła, do których dotarłem, postaram się być na bieżąco z tym co tam się dzieje.
https://www.coachella.com/settimes/ - godziny wyjścia na scenę (czas tamtejszy oczywiście)
Przy okazji witam się z Wami drodzy użytkownicy forum - znam Was od wielu lat, które wypełniałem regularnymi wizytami na forum by zapoznać się z Waszym zdaniem, zawsze bardzo przeze mnie cenionym
ale jestem wstydliwy i się nie odzywałem, ale dziś, po nieprzespanej nocy pełnej oczekiwania, kiedy wiem, że wielu z Was, z nas - fanów - również czeka na ten występ, wokół którego panuje tak ogromny bałagan uznałem, że ''regroup'' i planowana transmisja to idealny moment by powiedzieć Wam ''siema''