Autor Wątek: Gunsi mają nowego DJ'a  (Przeczytany 26052 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
Odp: Gunsi mają nowego DJ'a
« Odpowiedź #120 dnia: Kwietnia 03, 2010, 08:15:56 pm »
0
jak dla mnie ChD to cos na ksztalt solowego projektu Axl'a, wiec czesto - mimo duzej sympatii do obecnego skladu Gn'R - nazywam obecny band ...kapela Axl'a, w ktorej on jest zawiadowca, a reszta jedynie wypelnia jego wole... :)

Arturze, szczypta ironii z Twej strony mozna okrasic caly watek...eh  :???: :rolleyes: 8) :sorcerer: :vampire:

Offline Connor

• Paradise City
  • Respect: +38
« Odpowiedź #121 dnia: Kwietnia 03, 2010, 08:46:30 pm »
0
jak dla mnie ChD to cos na ksztalt solowego projektu Axl'a, wiec czesto - mimo duzej sympatii do obecnego skladu Gn'R - nazywam obecny band ...kapela Axl'a, w ktorej on jest zawiadowca, a reszta jedynie wypelnia jego wole... :)

Też ostatnio mam takie wrażenie...  :ph34r: zwłaszcza po przeczytaniu książki.
To jednak nie zmienia mojego szacunku do zespołu , moje zdanie na temat płyty także się nie zmienia.

Skoro już poruszyliście wątek wypełniania woli Axla przez resztę to ja mam nadzieję , że Ashba nie będzie tylko gitarzystą od wykonywania wyłącznie poleceń.
Facet ma charyzmę i talent a jego wkład w brzmienie zespołu jest duży i jeżeli pozostanie w zespole na dłużej to według mnie będzie on bardzo ważną częścią Guns N' Roses - czy to w przypadku kolejnej płyty czy też tras koncertowych.
Tak dla wyjaśnienia - chcę tylko , żeby Axl w jakiś sposób nie ograniczał DJ'a przez ( wyłącznie ) swoje pomysły... ( nie wiem czy tak się dzieje czy nie ; po prostu nie chcę aby dochodziło do czegoś takiego ).

Offline kruz

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
« Odpowiedź #122 dnia: Kwietnia 03, 2010, 08:48:42 pm »
0
Też ostatnio mam takie wrażenie...  :ph34r: zwłaszcza po przeczytaniu książki.

jakiej???

Bloody Rose

• Gość
« Odpowiedź #123 dnia: Kwietnia 03, 2010, 09:43:35 pm »
0
Axl miałby ograniczać czyjąkolwiek swobodę ?! Padłam x.X'
Gdyby tak było, to chyba zostałby sam.

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
« Odpowiedź #124 dnia: Kwietnia 05, 2010, 09:51:45 am »
0
Niekoniecznie :) niektórzy mogą lubić być pod skrzydłami kogoś, kto jest w czymś dobry po prostu, z resztą uczestnictwo w takim projekcie jak Guns N' Roses to coś i z tego czasem ciężko zrezygnować... a jeżeli chodzi o odejścia z zespołu to chyba troszkę ich tam po drodze było ;)

Offline Loremaster

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +1
« Odpowiedź #125 dnia: Kwietnia 05, 2010, 02:34:00 pm »
0
Niekoniecznie :) niektórzy mogą lubić być pod skrzydłami kogoś, kto jest w czymś dobry po prostu, z resztą uczestnictwo w takim projekcie jak Guns N' Roses to coś i z tego czasem ciężko zrezygnować... a jeżeli chodzi o odejścia z zespołu to chyba troszkę ich tam po drodze było ;)

dużo odejść przez 17 lat odszedł
- Buckethead
- Finck
- Josh Freese ( a tu nie było mowy o konflikcie z Axlem, chciał być muzykiem sesyjnym i poświęcić się rodzinie)

Paul Tobias odszedł tylko dlatego że nienawidził jeździć w trasę, ale jest na calym albumie jako drugi "songwriter"
Brian nadal jest członkiem studyjnym nie może jeździć w trasę ze względów rodzinnych.

Bloody Rose

• Gość
« Odpowiedź #126 dnia: Kwietnia 05, 2010, 02:42:20 pm »
0
Mi chodziło o to, że Axl nie stoi nad nimi z batogiem w ręku, a oni nie są zkóci w kajdany. Mają wolną wolę i mogą zostać jeśli im się podoba, albo odejść. Są wystarczająco majętni.
Nie róbcie z Axla kogoś kim nie jest  :/

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
« Odpowiedź #127 dnia: Kwietnia 05, 2010, 02:48:41 pm »
0
A skąd którekolwiek z nas może wiedzieć, jaki jest Axl? :)
Nevermind, temat o dołączeniu Ashby do GNR...
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #128 dnia: Kwietnia 05, 2010, 02:53:19 pm »
0
I trzymajmy się tematu dyskusji.

Offline dorota40

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +6
« Odpowiedź #129 dnia: Kwietnia 05, 2010, 09:47:41 pm »
0
Że DJ Ashba jest miłym i ciepłym "chłopcem"...hehehe/to co prezentuje na scenie to zabawa  przy grze na gitarze, ruch i czasami ryzykowne wspinaczki po rusztowaniach. Nie kozaczy zbytnio, nie gra na leżąco...jednym słowem nie pajacuje. Rockowe  tatuaże są dziś standartem, czasami ludzi szpecą ale nie w przypadku DJ.
Nie widać w obecnym składzie i na koncertach GNR jakiejkolwiek dominacji, panowie demokratycznie zarabiają pieniądze. Liczy sie profesjonalizm w połaczeniu z dobra zabawą /D40

Gunsi w Leeds 29.08.2010 oraz Reading 27.08.2010

Zaczęty przez wolff

Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 26101
Ostatnia wiadomość Sierpnia 28, 2010, 12:21:01 am
wysłana przez William_Bailey