Autor Wątek: Guns N' Roses wystąpi na festiwalu Coachella!  (Przeczytany 39752 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mr.Brownstone

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +69
Odp: Guns N' Roses wystąpi na festiwalu Coachella!
« Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 05, 2016, 12:59:40 pm »
0
Na chwilę obecną, możemy mówić co najwyżej o "pogodzeniu" Axla i Slasha, a nie o reunionie GNR. No, chyba, że wszyscy zgadzamy się co do tego, że GNR to Slash ;-)

bartjucifer

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 05, 2016, 01:08:46 pm »
0
Na chwilę obecną, możemy mówić co najwyżej o "pogodzeniu" Axla i Slasha, a nie o reunionie GNR. No, chyba, że wszyscy zgadzamy się co do tego, że GNR to Slash ;-)
Zgadzam się! O żadnym reunionie nie może być na razie mowy... Co najwyżej kolejny skład rudego. Dla mnie reunion to: Axl, Slash, Izzy, Duff i Steven (ewentualnie skład z trasy z '92 ale to, też dość naciągane) nic po za tym... :rolleyes:
« Ostatnia zmiana: Stycznia 05, 2016, 01:12:27 pm wysłana przez bartjucifer »

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
« Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 05, 2016, 01:09:28 pm »
+1
Antyradio już twierdzi, że mieli potwierdzone informacje wcześniej, ale nikt im nie wierzył :lol:
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

bartjucifer

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: Stycznia 05, 2016, 01:11:10 pm »
0
Antyradio już twierdzi, że mieli potwierdzone informacje wcześniej, ale nikt im nie wierzył :lol:
Oni tak ze wszystkim... :lol:

Offline Connor

• Paradise City
  • Respect: +38
« Odpowiedź #34 dnia: Stycznia 05, 2016, 01:25:50 pm »
0
Oficjalnego potwierdzenia nie było ale naprawde myślicie, że ten szum i wszelkie przesłanki nic nie znaczą? Wszyscy po prostu pogrywają z milionami fanów na całym świecie? W imię czego ?  ;)
Dla mnie sprawa jest praktycznie przesądzona, w innym wypadku będzie to meeega rozczarowanie i chamski żart ze strony wszystkich którzy mają związek z "reunionem".

Właśnie, sprawa reunionu...dla jednych oznacza to wystąpienie klasycznego składu (są jakieś przesłanki, że na pewno do tego nie dojdzie?) a inni po prostu tak określają to co ma się wydarzyć (bo póki co bierze się pod uwagę Axla, Slasha i Duffa). Jeśli o mnie chodzi to do tej trójki mógłby(i powinien) dołączyć Izzy i byłoby świetnie. Ewentualnie Matt. Co do Stevena to uważam, że jest zbyt niebezpieczny jednak z drugiej strony gdyby nie brali go w ogóle pod uwagę to by sie facet załamał...ciężka sprawa z nim. Pewnie załatwią to pojawieniem się w określonych piosenkach, tak by było najlepiej i daje więcej możliwości.
Doskonale zdaję sobie sprawę, że mimo tylu przesłanek może być za wcześnie by pisać o takich rzeczach jednak ja kieruję się tym o czym wspominałem wyżej. Są to konkretne dowody na to, że cała sprawa to nie wymysł fanów prasy czy kogokolwiek innego a rzeczywista chęć Axla i reszty aby ponownie zagrać razem.

Offline Bzyk

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +51
« Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 05, 2016, 01:26:45 pm »
0
Cieszę się ale mam mieszane uczucia. Zobaczymy po koncercie, który albo rozpali albo zniweczy całe przedsięwzięcie. Pewnie rudy się zregenerował, wyda w końcu te trzy płyty, a na samym show będzie tylko nowy materiał xD. Choć mam nadzieję zobaczyć / grającego materiał z ChD!

Wiecie ale bez Traci Guns'a GN'R to nie to samo xD.

bartjucifer

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 05, 2016, 01:34:19 pm »
0
Wiele mnie to kosztowało kiedy starałem się wybaczyć Black Sabbath pominięcie Billa... Ale pistoletom nie wybaczę... Trzech członków to jeszcze nie reunion. Patrząc, też na wiele innych "powrotów" dochodzę do wniosku, że to kiepskie powroty zazwyczaj kogoś brakuje i nijak się to ma... Pomijanie żyjących członków jest grubą przesadą... Albo się wraca w pierwotnym stanie, albo się tego po prostu nie robi tyle...

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 05, 2016, 01:36:07 pm »
0
Wiecie ale bez Traci Guns'a GN'R to nie to samo xD.

Gn'R bez Ole Beicha sie nie liczy ;)
W idealnym świecie reunion to byłaby klasyczna, bo przecież nie oryginalna ;), piątka razem. Jak blisko tego jesteśmy? Nie wiemy. Nie zdziwię się, jeśli Izzy odmówi, a jeśli pojawi się na scenie, to jedynie gościnnie. To Izzy. Ale cokolwiek zrobi, to będzie jego decyzja. W to akurat głęboko wierzę. Gilby? Hmmm... Trochę inaczej wygląda sprawa perkusistów. Wszyscy wiemy, jak bardzo w klasycznym składzie chciałby zagrać Steven. To, czy jest w stanie i na ile pozostali brali go pod uwagę to inna kwestia. Chęć niewątpliwie jest. Matt? To zagadka. Tak, czy inaczej, jak kiedyś wspomniał sam Axl, jeśli na scenie pojawi się on sam, Slash i Duff - w oczach mediów będzie to reunion.
A czy to będzie jednorazowy występ, czy dłuższa trasa, to już pokaże czas. Dziś nie wiemy jeszcze wszystkiego. Poza tym czas wiele rzeczy weryfikuje. I nie wszystko jest kwestią kasy wyłożonej na stół. Nie dla wszystkich.
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Connor

• Paradise City
  • Respect: +38
« Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 05, 2016, 01:51:52 pm »
0
Trzech członków to jeszcze nie reunion. Patrząc, też na wiele innych "powrotów" dochodzę do wniosku, że to kiepskie powroty zazwyczaj kogoś brakuje i nijak się to ma... Pomijanie żyjących członków jest grubą przesadą... Albo się wraca w pierwotnym stanie, albo się tego po prostu nie robi tyle...

Osobiście doskonale Cię rozumiem bo sam kiedyś myślałem dokładnie tak samo. W przypadku GnR temat kto zagra itd. wydaje się zawiły chociaż teoretycznie to takie proste- zagrać razem jak za dawnych czasów.
Można o tym dyskutować przez kilka stron na forum.
Od siebie dodam tylko tyle- o ile Twoja wizja byłaby naprawde fajna to nie ma czegoś takiego jak idealny świat  ;) z resztą niektórzy mogą mieć też problemy z tym, że wracają nie dla fanów, muzyki a wyłącznie dla grubej kasy. W takim wypadku też trudno o ideały, nawet w przypadku wystąpienia klasycznego składu  ;)

Offline cravenciak

• Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1425
« Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 05, 2016, 01:53:46 pm »
+4
Nigdy bym nie przypuszczał, że Axl i Slash znów razem na scenie może kogoś nie zadowolić. Chore czasy.

bartjucifer

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: Stycznia 05, 2016, 01:59:32 pm »
0
Nigdy bym nie przypuszczał, że Axl i Slash znów razem na scenie może kogoś nie zadowolić. Chore czasy.
Nie chodzi o to... Cieszę się jestem szczęśliwy wiem, że nie mam wpływu na to co się wydarzy (nikt z nas nie ma) czekam by zobaczyć chłopaków znowu razem na scenie... jaki będzie skład takim go zaakceptuje (akceptuje go od 2001 roku) ale póki co jest formowanie nowego składu a nie reunion...

Offline cravenciak

• Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1425
« Odpowiedź #41 dnia: Stycznia 05, 2016, 02:01:06 pm »
0
Reunion Axla ze Slashem, w innych konfiguracjach już ze sobą wszyscy grali.

Offline domino236

• Atittude
  • Respect: +427
« Odpowiedź #42 dnia: Stycznia 05, 2016, 02:02:15 pm »
0
 :radocha: :radocha:

Co tu dużo pisać. Odkąd, zacząłem słuchać Guns n' Roses liczył sie dla mnie tylko skład z lat świetności. Nie żadne Ashby czy inny kubły KFC... Ciesze sie, że sie doczekałem. Teraz zobaczymy co przyniesie nam czas...

bartjucifer

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: Stycznia 05, 2016, 02:10:31 pm »
0
Tak jak pisałem wcześniej... Dla mnie klasyczny reunion to, tylko skład z Appetite (ewentualnie reunion składu z '92 do zaakceptowania) skład typu: Axl, Slash, Duff, Richard, Frank, Dizzy to nie reunion... A całkiem nowy skład...

Offline Śpiochu

• Global Moderator
  • One In A Million
  • Hail to the chief!
  • Respect: +1714
« Odpowiedź #44 dnia: Stycznia 05, 2016, 02:16:34 pm »
+1
Nie narzekac! Richard i Slash na jednej scenie! Zobaczyc i umierac :P
...jeśli powyższy komentarz wydaje Ci się zbyt poważny, to zmień zdanie.
GNR
Warszawa 15.07.06, Praga 27.09.10, Rybnik 11.07.12, Gdańsk 20.06.17
Slash
13.02.13, 12.02.19, 16.04.24

Reckless Roses - "Koncert będzie niespodzianką – dla nas także"

Zaczęty przez mafioso

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 8461
Ostatnia wiadomość Kwietnia 12, 2016, 11:42:26 pm
wysłana przez sunsetstrip