Autor Wątek: Guns N' Roses w Polsce - Warszawa, 12.07.2025  (Przeczytany 4940 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vince_Carter

• Paradise City
  • Respect: +298
Odp: Guns N' Roses w Polsce - Warszawa, 12.07.2025
« Odpowiedź #60 dnia: Lipca 27, 2025, 06:12:42 pm »
+4
Zdecydowanie najgorszy koncert na jakim byłem. Nie chodzi oczywiście o zespół, bo ten starał się jak mógł i pewnie doskonale im to wychodziło, ale nie dane mi było tego usłyszeć. Łaziłem po tej płycie, stałem w czterech czy pięciu miejscach (blisko sceny po prawej, blisko sceny na środku, w połowie płyty na środku, na samym końcu na środku i na końcu po lewej) i wszędzie było do bani. Jeden wielki huk. Po poprzednim koncercie na tfu Narodowym, nawet odrobinę go broniłem, bo może nie było idealnie, ale jakoś bardzo fatalnie też nie. Niestety teraz to już była przesada. Myślałem, że może ogłuchłem od żołądkowej z miętą, ale komentarze w necie na drugi dzień utwierdziły mnie w moich odczuciach. Gdyby to był mój pierwszy, wymarzony ich koncert, to chyba bym się popłakał. Nawet nie byłem w stanie rozszyfrować, co Axl mówi między utworami. Coś okropnego.

Sam wyjazd do Warszawy uważam za świetny. Zabrałem mojego bardzo dobrego kolegę, który nigdy nie był na takim koncercie dużym, a GN'R zna i lubi, bo przy mnie to się inaczej nie da. Pozwiedzaliśmy trochę, powłóczyliśmy się, zdążyła nas zatrzymać policja w drodze na stadion, bo jak to sami określili - nie wyglądamy jakbyśmy szli na koncert, a coś narozrabiać ; ) Pozdrawiam z tego miejsca Nataszę i Zosię (może to przeczytają) z którymi już pod stadionem siedzieliśmy na trawie i przegadaliśmy dużo czasu. (Fajnie było Was poznać!) Tak dużo, że nie zobaczyliśmy Public Enemy, a kiedy po drugim spotkaniu z Policją nas w końcu puślili, to przy pierwszych dźwiękach WTTJ byliśmy jeszcze na bramkach...

Mam nadzieję, że Guns N' Roses jeszcze do Nas wrócą, ale tym razem będę trzymał kciuki, żeby to nie był tfu Stadion Narodowy, bo wyjazdy na koncert zawsze są super, ale jednak koniec końców, fajnie jest połuchać tej muzyki...

Chociaż jak będzie znowu tfu Narodowy, to pewnie i tak pojadę. Nie umiałbym chyba inaczej...

A po za tym sądzę, że LiveNation powinno zostać zniszczone.

Pozdrówki dla wszystkich na forum!

11.07.2012 | 13.02.2013 | 20.11.2014 
20.06.2017 | 09.07.2018 | 12.02.2019
20.06.2022 | 12.07.2025 |

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3575
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #61 dnia: Sierpnia 03, 2025, 09:45:08 am »
0
W kwestii plakatu koncertowego, mogło być np. tak:
https://zapodaj.net/plik-QEqNfOMAYJ

Wiem, że nie jest to arcydzieło, ale i tak chyba lepsze niż to, co Gunsi pokazali.
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline sunsetstrip

• Scraped
  • 17000 postów
  • Respect: +4641
« Odpowiedź #62 dnia: Sierpnia 11, 2025, 12:56:54 pm »
0
caly koncert nagrywany spod sceny
https://youtu.be/mz18gp8vAN8?si=bQbywBU79PJJiV59
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 11, 2025, 01:18:30 pm wysłana przez sunsetstrip »
NAJBARDZIEJ KONTROWERSYJNY

"I once bought a homeless woman a slice of pizza who yelled at me she wanted soup."
Axl Rose

Slash i Tracii Guns na rzecz Kitten Rescue [slash] [traciiguns]

Zaczęty przez naileajordan

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 518
Ostatnia wiadomość Października 07, 2022, 06:49:01 pm
wysłana przez naileajordan