Autor Wątek: Guns N' Roses w Polsce - Rybnik - 11.07.2012  (Przeczytany 75045 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rash

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +30
Odp: Guns N' Roses w Polsce - Rybnik - 11.07.2012
« Odpowiedź #75 dnia: Lipca 12, 2012, 06:50:24 pm »
0
wogole to Axl zalozyl koszulke z Myszka Miki juz pozniej, czy to ironia do komentarzy na temat jego glosu czy przypadek ? ;D
Ferrer w staniku miazga, i wydaje mi sie ze zespol tez bardzoo pozytywnie reagowal ;D

Offline Kempes

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +12
« Odpowiedź #76 dnia: Lipca 12, 2012, 06:51:25 pm »
0
W ogóle to jak było z tym aparatem?
Bo ta dziewczyna która robiła zdjęcia wyszła później drugi raz , chciała cyknąć fotke w momencie kiedy składaliście flage ( byłem pół metra po prawej stronie od flagi tak btw :P )  :D
Później siostra mi powiedziała , że za pierwszym razem wyszła nie z aparatem a z kamerą , ktos może widział dokładnie i może napisac jak było  :) ?

Jeśli chodzi o mnie to widziałem tylko tyle, że jak Axl podszedł na środek sceny i zobaczył flagę to momentalnie się do niej odwrócił i pokazał palcem na flagę , ona wybiegła gdzieś tak z okopów w okolicach perkusji i ze sceny z góry cyknęła fladze kilka fotek. Ewidentnie wyglądało to na aparat nie kamerę. Reszty szczegółów co do działalności tej blond-pani nie zarejestrowałem :-) ; Zaraz potem w czasie piosenki Axl wykonał jeszcze drobny acz znaczący ukłon/skinięcie głowy do publiczności.

Ja to tak zapamiętałem.
« Ostatnia zmiana: Lipca 12, 2012, 06:53:41 pm wysłana przez Kempes »
'' Nice Boys don't play Rock n' Roll ... ''

Offline Connor

• Paradise City
  • Respect: +38
« Odpowiedź #77 dnia: Lipca 12, 2012, 06:55:55 pm »
0
Jak miała aparat to bardzo dobrze  :) Szkoda się mi jej zrobiło bo myslałem , że najpierw wyleciała z kamerką a za drugim razem chyba nie zdążyła zrobić zdjęcia :P

Offline maverick1984

• Welcome to the jungle
  • *
  • You could be mine
  • Respect: +6
« Odpowiedź #78 dnia: Lipca 12, 2012, 06:57:17 pm »
0
Ja też się bawiłem megadobrze. Nie zmiotło mnie z kolan, ale było mniej-więcej zgodnie z moimi oczekiwaniami :) Odpowiadając tym osobom narzekającym na publikę - ja na przykład starałem się jak najmniej wrzeszczeć, żeby móc posłuchać tego wszystkiego... :P
trochę męczący trip, mimo że Rybnik całkiem blisko, ale było warto :)
Nagłośnienia nie komentuję, bo przy tym hałasie trudno było cokolwiek usłyszeć na tyle, by komentować :)
maverick1984 - też go trochę trzymałem, kurde ;P

no fakt, ktoś go próbował mi zgarnać, ale wtedy musiałbym zabrać go ze sobą bo nie wyszedłbym stamtąd bez gwizdka;);)

a propos stania jak kołki, to byłem jednym z tych, którzy to robili i powiem wam, że mimo szczerych chęci i uwielbienia dla Gunsów to będać na nogach od 24 godzin (długa podróż - PKP, autokar itp), duzo whisky i stojąc pod sceną od 19.50 do 23.20 zmęczenie było tak duze, że po kilku utworach byłem wstanie głównie stać, delektować się muzyką i modlić żeby nie paść na ryj ze zmęczenia. Szkoda że panowie organizatorzy nawet nie wyszli i nie powiedzieli za ile plus minus bedzie GN'R bo wtedy nie stałbym jak debil w miejscu parę godzin tylko poszedłbym po wodę, zjeść zapiekanke itp i wtedy owszem, nie stałbym jak kołek, który marzy o butelce wody i o tym, żeby jakieś małolaty nie zagłuszłały mi głosu Axla...
Ja rozumiem ze na koncertach jest sie tez po to zeby sobie pospiewać, ale jak jakas pipka, przez pół koncertu darła ryja fałszując mi nad uchem;) to myślałem ze odjebie tam.... na szczeście Axl miał mikrofon i był troche głośniej od niej;)

ogólnie jestem bardzo zadowolony, ukłon również dla Pompona za dobrze zorganizowany dojazd z Poznania i gratulacje za flagę (mam nadzieję że na zdjeciach z flagą mam w miarę normalną minę, bo zamierzam pochwalić się na FB)

Offline Kempes

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +12
« Odpowiedź #79 dnia: Lipca 12, 2012, 07:00:04 pm »
0
Jak miała aparat to bardzo dobrze  :) Szkoda się mi jej zrobiło bo myslałem , że najpierw wyleciała z kamerką a za drugim razem chyba nie zdążyła zrobić zdjęcia :P

Mogło coś się jej pomiąchać, ja z wrażeń też już tak nie pamiętam super dokładnie ALE jestem pewien, że widziałem ją jak stoi na scenie (Axl gdzieś odszedł na bok) i cyka fotę z góry... pamiętam bo wtedy już nie mogłem doczekać się kiedy zobaczę to zdjęcie ;)
'' Nice Boys don't play Rock n' Roll ... ''

Offline Berry

• Welcome to the jungle
  • *
  • I'm on the Nightrain
  • Respect: +69
« Odpowiedź #80 dnia: Lipca 12, 2012, 07:03:20 pm »
0
A ja nawet siebie widzę na filmiku, skaczę jak porąbana obok tego białego ręcznika :D
A tak swoją drogą to czyj był ten stanik, bo nawet nie zauważyłam jak on się na scenie znalazł? :D

Offline Włodi

• aka BigWlo, TheWlo
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • Respect: +1050
« Odpowiedź #81 dnia: Lipca 12, 2012, 07:03:30 pm »
0
miałem szczęście że nie pojechałem bo byłbym mega zawiedziony, brak schacklera i maddie co to ma być  :/

To dobrze, że nie pojechałeś. Byłoby mi potem smutno, że się zawiodłeś :(

Offline CookieMonster169

• Paradise City
  • Respect: +715
« Odpowiedź #82 dnia: Lipca 12, 2012, 07:05:43 pm »
0
ymm blond dziewczyna z aparatem na scenie to Kat, fotograf Gunsów, a Axl wołał ją, żeby jak najszybciej zrobiła zdjęcie fladze :D

Offline Gnatek

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Atittude
  • Respect: +289
« Odpowiedź #83 dnia: Lipca 12, 2012, 07:16:55 pm »
0
Zacznę od minusów:
- oczekiwanie, typowałem że na scenę wyjdą mniej więcej o 22:30
- trochę za dużo jamów
- miałem wrażenie, że po Live and let die Axlowi siadł głos
- publiczność bez kitu trochę kołkowata
- trochę słaby kontakt Axla z publiką, myślałem że powie coś na temat róż i flagi, zdecydowanie bardziej podoba mi się konferansjerka w stylu Dickinsona

Plusy:
- flaga
- image Axla (takie ciuchy zawsze podobają mi się bardziej niż żółty płaszcz przeciwdeszczowy)
- dobra setlista, usłyszałem prawie wszystko to co chciałem usłyszeć
- pokaz przy Paradise City

Na koniec chciałbym podziękować wszystkim za fajną zabawę i pozdrowić tych, których miałem okazję poznać (nie będę wymieniał, żeby kogoś niechcący nie pominąć) i tych, z którymi miałem okazję spotkać się po raz kolejny :)

PS. Siemasz Kempes :)

Offline William_Bailey

• Atittude
  • Respect: +37
« Odpowiedź #84 dnia: Lipca 12, 2012, 07:23:08 pm »
0
ymm blond dziewczyna z aparatem na scenie to Kat, fotograf Gunsów, a Axl wołał ją, żeby jak najszybciej zrobiła zdjęcie fladze :D

Chyba nie zdążyła. Z tego co zauważyłem przymierzyła się z aparatem jak flaga była już zwijana.

Offline katarynka

• Better
  • Respect: +192
« Odpowiedź #85 dnia: Lipca 12, 2012, 07:29:18 pm »
0
Ja powiem krótko, że koncert był super i w sumie jeśli chodzi o wokal Axla to bardzo pozytywnie się zaskoczyłam, myślałam, że będzie jednak gorzej, w sumie tylko Rocket Queen mi się nie spodobała, reszta super, dużo naprawdę mocnych momentów :) Co do czekania to byłam nastawiona i ciągle wmawiałam sobie, że się spóźnią i że mam się z tym oswoić ale cóż...z natury jestem osobą bardzo niecierpliwą i w duchu miałam już serdecznie dość ale starałam się trzymać poziom ;) Żałuję, że przed koncertem nie "oszczędzałam" nóg maksymalnie jak się dało bo potem dały mi się we znaki, już nawet nie tyle nogi, co kręgosłup, więc co chwilę robiłam ćwiczenia w postaci wykopów, przysiadów i skłonów :D Po 2 godzinach i nie za dobrej informacji o tym, że Axl nie dojechał jeszcze, siedziałam na ziemi i gadałam z jakąś dziewczyną z Wrocławia, kiedy nagle światła przygasłya a serce nagle podskoczyło i była tylko taka myśl "To już, to teraz!". Człowiek zerwał się na nogi a poziom endorfin zniwelował wszelkie bóle i już był tylko dziki szał ;)
Słabą stroną był moim zdaniem układ setlisty, to, że na początku były same szybkie kawałki a potem ciągle wolne, powinni to jakoś wymieszać. Wkurzali mnie ludzie, którzy podczas koncertu jarali, nie dość, że byliśmy tak pościskani, że czasem nie szło okręcić się wokół własnej osi to jeszcze trzeba było uważać, żeby nie zostać przypalonym albo żeby ktoś nie strzepnął mi na głowę albo do oczu popiołu, może jestem czepialska, nie wiem :P Byłam zaskoczona, że pomimo prześpiewania każdej piosenki od początku do końca plus wydania niezliczonej ilości pisków po koncercie nie miałam nawet małej chrypki, dlatego też z tego miejsca pragnę podziękować Lady Botox, która przez cały semestr letni ćwiczyła mój głos na zajęciach z emisji :D

Offline CookieMonster169

• Paradise City
  • Respect: +715
« Odpowiedź #86 dnia: Lipca 12, 2012, 07:43:15 pm »
0

Chyba nie zdążyła. Z tego co zauważyłem przymierzyła się z aparatem jak flaga była już zwijana.

no właśnie nie zdążyła, bo wybiegła koło perkusji w momencie jak zaczęli zwijać flagę. Z resztą za niedługo powinny pojawić się jej zdjęcia z koncertu to się zobaczy.

Offline Kangel

• Right Next Door To Hell
  • Respect: +2
« Odpowiedź #87 dnia: Lipca 12, 2012, 07:45:09 pm »
0
no fakt, ktoś go próbował mi zgarnać, ale wtedy musiałbym zabrać go ze sobą bo nie wyszedłbym stamtąd bez gwizdka;);)
apf, "zagarnąć" :P proponowałem, żeby się podzielić :P
Yazz God - polecam :) | "Dziewczyno, dziewczyno, zamień cnotę na wino!" :D

Offline maverick1984

• Welcome to the jungle
  • *
  • You could be mine
  • Respect: +6
« Odpowiedź #88 dnia: Lipca 12, 2012, 07:56:35 pm »
0
jak podzielić gwizdkiem? no chyba, że sam sznurek by Ci starczył;D

Offline kala

• Atittude
  • Fiction
  • Respect: +43
« Odpowiedź #89 dnia: Lipca 12, 2012, 08:15:03 pm »
0
Dopiero weszłam  do domu... Koncert był super, Axl w dobrej formie, a co mnie najbardziej wymiotło z kapci to Civil War, resztę dopiszę później bo czas się ogarnąć i iść w końcu spać ;)

Reckless Roses - "Koncert będzie niespodzianką – dla nas także"

Zaczęty przez mafioso

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 8456
Ostatnia wiadomość Kwietnia 12, 2016, 11:42:26 pm
wysłana przez sunsetstrip