Autor Wątek: Guns N' Roses w Polsce - Rybnik - 11.07.2012  (Przeczytany 74987 razy)

SlasheE

• Gość
Odp: Guns N' Roses w Polsce - Rybnik - 11.07.2012
« Odpowiedź #60 dnia: Lipca 12, 2012, 04:37:16 pm »
0
momentami nie dawalem rady nogi odmawialy posluszenstawa ale jak zaczeli CHD to skakalem jak glupi i tez mnie wkurzlalo ze obok ludzie stali w miejscu ale ja sam sie dobrze bawilem takze nie bylo problemu ;)

chyba nie tylko tobie nogi odmawiały posłuszeństwa  :???:

Offline owsik

• magister guns n'roses
  • One In A Million
  • Respect: +866
« Odpowiedź #61 dnia: Lipca 12, 2012, 04:40:25 pm »
0
No to chyba zadowoleni z koncertu. To się cieszę dzieciaki... hehehe...a teraz filmiki wrzucać itp...
"Co ludzie powiedzą" sezon drugi, odcinek piąty
;)

Offline gun20

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
« Odpowiedź #62 dnia: Lipca 12, 2012, 04:44:47 pm »
0
powtórze po was- koncert wspaniały :radocha: . Oczywiście byłam wkurzona za to 2,5 godzinne spóźnienie, ale ,,złość" skończyła się kiedy ich zobaczyłam!! Na widok Axla prawie sie popłakałam ze szcześcia. gardło zdarłam juz na wstępie  :D, w połowie koncertu wymiękałam i musiałam stać jak kołek :(. Stałam w pierwszych rzędach z prawej strony. Widok był bardzo dobry. Jak już ktoś mówił- zaskoczył mnie DJ Ashba. Ma dobry kontakt z publiką :).  też złapałam, tzn. podniosłam kostke :D fajna jest :D

Offline mafioso

• Moderator
  • Street of dreams
  • Respect: +2221
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #63 dnia: Lipca 12, 2012, 04:49:44 pm »
0
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=j5FpKRw4nHs" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=j5FpKRw4nHs</a>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=jqAoOurXfvI" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=jqAoOurXfvI</a>

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
« Odpowiedź #64 dnia: Lipca 12, 2012, 04:51:41 pm »
0
dobra przyznawac sie ktore z Was sie tak mizgaja do kierownika ?
http://instagram.com/p/M9_vzptDpz/

aaaaa zbieram szczekę z podłogi!!!! Gdzieście go wyczaiły????

No właśnie też sie zastanawiam.?!

Pod hotelem Monopol w Katowicach ;)

Offline useyourillusion

• Patience
  • Respect: 0
« Odpowiedź #65 dnia: Lipca 12, 2012, 05:05:10 pm »
0
Koncert ekstra, ale faktycznie publika byla mega dretwa, odnioslam wrazenie ze znaja tylko 'Welcome to the jungle' i niektore osoby inne utwory, bo prawie nikt nie spiewal, musialam odstawiac jakies samotne, pojedyncze pogo, bo wszyscy stali jak banda oslow, nie wiem, moze kwestia zmeczenia, moze tego, ze stalam w zlym miejscu, podczas gdy gdzies indziej odstawiano dzikie pogo, a moze po prostu wszyscy byli tacy otepiali, nie wiem.
Tez bym chciala powiedziec, ze to byla najlepsza noc w moim zyciu, niestety, moglo byc lepiej, glownie ze wzgledu na atmosfere, mam na mysli te obojetnosc i znudzenie, Axl spiewa 'Sweet Child o'Mine', ja umieram, nie moge wytrzymac ze szczescia, ze slysze te piosenke na zywo, a koles obok mnie gapi sie znuzony w ziemie i szura butami!!! Myslalam, ze padne, liczylam na to, ze wszyscy beda skakac, krzyczec slowa piosenek, wzruszac sie przy November Rain i cieszyc na Paradise City, a tu co!!!
Najlepiej bylo na 'Welcome to the Jungle', gdy nagle wszyscy zaczeli skakac i spiewac, ale zaraz potem to ustalo i bylo jak napisalam wyzej.
Co do Axla, to glos naprawde dobry, nastawialam sie na cos gorszego. ; )
pozdrawiam :))

Offline Eveline

• Right Next Door To Hell
  • Respect: +68
« Odpowiedź #66 dnia: Lipca 12, 2012, 05:11:01 pm »
0
Obserwując tę sytuację mam wrążenie, że sporo "tubylców" przyszła z ciekawości na koncert i dlatego było tak drętwo. Zauważcie, że część ludzi jak mniemam fanów potrafiła się bawić i śpiewać . Fakt faktem zmęczenie dawało się we znaki, jednakże już pierwsze dźwięki chinese democracy wprawiły mnie w euforię i tak do samego końca śpiewałam równo z Axlem. Dziś gardła nie czuję, ale nie żałuję.
Chłopaki wróććie!!!!

DZIĘKUJĘ ZA CUDOWNY RYBNIK I KATOWICE!

Offline Speeder

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +11
« Odpowiedź #67 dnia: Lipca 12, 2012, 05:38:43 pm »
0
Koncert byl genialny, zajebiscie bylo, tylko niestety przez pieprzona Gierkowke spoznilem sie na otwarcie bram i nie zdazylem zajac jakiegos miazdzacego miejsca, chociaz nie narzekam, stalem jakies 5  metrow od sceny
Jedyne co mnie rozczarowalo to, to ze skrocili troche wystep w porownaniu z ostatnim, ze nie zagrali UTLH, SR czy chocby bisy byly krotkie  :'(

Co do spoznienia nie bylem zaskoczony, tym bardziej, ze Pan od parkingu ostrzegl mnie, zebym sie nie spieszyl, bo zna komendanta z Rybnika i on mu powiedzial, ze Gunsi wyjda o 23, bo 10 zachlali w Katowicach w jakims barze, podobno nawet dorwali sie do instrumentow i pograli troche(strasznego farta musieli miec ludzie w tym barze  :D). Myslalem, ze facet cos pieprzy, ale niestety mial racje  :P

Jeszcze mam pytanie, czy orientuje sie czy Dizzy nie zagral najpierw troche Chopina ? U Bombla rozpoznalem, ale u Dizzy'ego nie jestem pewny

Offline bozenkamalutka3

• Kocham Gunsów w starym i nowym składzie
  • Respect: +34
« Odpowiedź #68 dnia: Lipca 12, 2012, 05:41:17 pm »
0
Już chyba nigdy nie pójdę na trybuny,oczekiwanie tam dłuży się w nieskończonośc i nie ma  integracji.Ludzie siedzą i narzekają,aż mialam doła i głowa mnie rozbolała.Czy nie wiedzą,że u GNR spóźnianie się jest standartem,ale za to jakie emocje potęguje.Słyszałam kur....owanie i wyzwiska od kut ..ów a ja się tylko śmiałam w duchu.Siedziałam w sektorze V.Jak usłyszałam pierwsze dzwięki serce się radowało,ból głowy minął i koncert tak szybko przeleciał  i pięknie było.Widziałam sypiące się róże na scenę,mega flagę rozłożoną(chociaż krótko to trwało) i tłum ludzi zapełniający całą płytę stadionu.Swietnie bawiliście się pod sceną a ja zazdrościłam  Wam bardzo.Muzycznie koncert był bardzo udany (z małymi potknieciami) i na pewno zostanie mi w pamięci.Poza koncertem Forumowiczom wielkie dzięki za atmosferę i POMPONowi za przedsięwzięcie w postaci flagi . :wub:

Offline Groszek001

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +6
« Odpowiedź #69 dnia: Lipca 12, 2012, 05:54:33 pm »
0
Myślałam, że w Rybniku stanie się cud i Gunsi wyjdą punktualnie lub chwilę po 21... Niestety ta "chwila" przedłużyła się do 23:30  :/ Kolejne minuty mijały, a ja myślałam, że zaraz albo kogoś zabiję albo wybuchnę...Ale wiedziałam też, że jak już koncert się zacznie, to wszystko im wybaczę  ;) Tak też było. Ciemno na scenie, potem czerwone ekrany, DJ Ashba...I start!! Euforia i szaleństwo!  :radocha: Axl na scenie, moja róża na scenę  :) . Przez cały czas śpiewałam z Axlem, klaskałam, na początku nawet skakałam, ale potem już nogi nie chciały  :P Obawiałam się jak głos Axla, ale dla mnie był idealny, jak kiedyś  :) Wszystko dobrze słyszałam (byłam przy barierce w sektorze A). Bardzo mi się podobało, wszystkie piosenki, bez których nie wyobrażałam sobie ich występu, pojawiły się. Moje marzenie się spełniło  :D Koncert był taki, jaki chciałam, żeby był. A dziś...żałuję, że to już było i płakać mi się chce :'( Stopy mnie bolą od długiego stania, a o gardle już nie wspomnę  :) Mam nadzieję, że zobaczę ich jeszcze na żywo, bo w Rybniku był mój pierwszy raz  :) . Było warto. Więc czekam na kolejny koncert w Polsce lub niedaleko :) A fani Gunsów byli cudowni  ;) Widziałam ludzi obok mnie i tych przy barierkach-bawili się cały czas :) Łącznie ze mną  :) No i flaga-zaskoczyła wszystkich Gunsów  :) Więc następna na cały stadion  :lol:

Offline Kangel

• Respect: +2
« Odpowiedź #70 dnia: Lipca 12, 2012, 06:04:27 pm »
0
Ja też się bawiłem megadobrze. Nie zmiotło mnie z kolan, ale było mniej-więcej zgodnie z moimi oczekiwaniami :) Odpowiadając tym osobom narzekającym na publikę - ja na przykład starałem się jak najmniej wrzeszczeć, żeby móc posłuchać tego wszystkiego... :P
trochę męczący trip, mimo że Rybnik całkiem blisko, ale było warto :)
Nagłośnienia nie komentuję, bo przy tym hałasie trudno było cokolwiek usłyszeć na tyle, by komentować :)
maverick1984 - też go trochę trzymałem, kurde ;P
Yazz God - polecam :) | "Dziewczyno, dziewczyno, zamień cnotę na wino!" :D

Offline bricked

• Knockin On Heavens Door
  • Fuck. Oops!
  • Respect: +64
« Odpowiedź #71 dnia: Lipca 12, 2012, 06:25:26 pm »
0
BRAK SŁÓW ŻEBY TO OPISAĆ. Trzeba tam być żeby wiedzieć o co chodzi! ZAJEBIŚCIE! :radocha: :radocha: Głos Axla = :wub: jak dla mnie :)

Offline Nieuchwytny

• Atittude
  • Respect: +60
    • lans.fm
« Odpowiedź #72 dnia: Lipca 12, 2012, 06:40:17 pm »
0
miałem szczęście że nie pojechałem bo byłbym mega zawiedziony, brak schacklera i maddie co to ma być  :/

Offline Kempes

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +12
« Odpowiedź #73 dnia: Lipca 12, 2012, 06:43:12 pm »
0
Ja w pierwszym ze swoich postów narzekałem na głos Axla, że Bee Geesowi, ale żeby oddać sprawiedliwość dopiszę kilka rzeczy tak na pół-gorąco:

1) Oczywiście nigdy w życiu nie będę żałował bo co kierownik to kierownik i zobaczyć na żywo całe show to mega przeżycie.

2) Wielki szacunek dla was za flagę, naprawdę piękna + wspaniale było zobaczyć reakcję Axla który momentalnie woła do niej babkę z aparatem i się w końcu uśmiecha :)

3) Dj Ashba fajny kontakt z publiką, niby mała rzecz a cieszy / Cholera miałem nadzieje, że Axl chociaż raz zdejmie capello  :_:

+ mały złośliwy PS - Czy tylko ja czułem żenułe przy niejakich ''Złych Psach'' ? :D Festyn Metal, graj Andrzej graj  :radocha:
« Ostatnia zmiana: Lipca 12, 2012, 06:47:27 pm wysłana przez Kempes »
'' Nice Boys don't play Rock n' Roll ... ''

Offline Connor

• Paradise City
  • Respect: +38
« Odpowiedź #74 dnia: Lipca 12, 2012, 06:47:39 pm »
0
W ogóle to jak było z tym aparatem?
Bo ta dziewczyna która robiła zdjęcia wyszła później drugi raz , chciała cyknąć fotke w momencie kiedy składaliście flage ( byłem pół metra po prawej stronie od flagi tak btw :P:D
Później siostra mi powiedziała , że za pierwszym razem wyszła nie z aparatem a z kamerą , ktos może widział dokładnie i może napisac jak było  :) ?

Reckless Roses - "Koncert będzie niespodzianką – dla nas także"

Zaczęty przez mafioso

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 8456
Ostatnia wiadomość Kwietnia 12, 2016, 11:42:26 pm
wysłana przez sunsetstrip