Moze juz ktos pisal ale dla tych co nie widzieli. Ashba byl juz na zlych psach, stal sobie tam w rusztowaniu
chyba w tym momencie wszyscy co go zauwazyli totalnie olali Karolaka.
Puszka Ashby po Monster. niebieska chustka (chyba) Fortusa , ktorej ochrona dlugo szukala,zeby oddac fankom. (chyba nawet 2) mikrofony Axla (albo to pierwsze to byl gwizdek. Recznik Fortusa. Paleczki. No i kostki
((( Na koniec mi matka mowi, ze miala pod noga kostke i nie chcialo sie jej schylac po nia "bo po co mi to". Az sie poryczalam i nie odzywalam do konca dnia:((
Podobalo mi sie jak Axl w zarcie zagrodzil (chyba) Fortusowi droge mikrofonem na tym patyku. I staniki byly tez fajne
Roze troche kiepsko wypadly. Flaga MEGA
Bardzo szkoda, ze Bumble i Ashba ciagle na tych bocznych wychodkach stali a na srodek to tak wyrywkowo wchodzili:(
Przez Rona mialam dreszcze jak on sie tak emocjonalnie wyginal z zamknietymi oczami
Duzo osob narzeka, ze ludzie prawie nie spiewali ale ja ich doskonale rozumiem i sama sie powstrzymywalam momentowo, zeby bylo Axla slychac.
Pochwalcie sie swoimi zdobyczami. Zrobcie zdjecia i wrzucajcie. A jak juz taki watek jest to mnie przekierujcie tam. Krelke obiecales zdjecie kostki na forum.