Autor Wątek: Guns N' Roses w Polsce - Gdańsk (Stadion Energa) 20.06.2017  (Przeczytany 36032 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DooOminO

• Paradise City
  • Respect: +146
Odp: Guns N' Roses w Polsce - Gdańsk (Stadion Energa) 20.06.2017
« Odpowiedź #90 dnia: Czerwca 22, 2017, 01:01:27 am »
0
Byłem i widziałem, do 3 razy sztuka😀
Londyn 2010 i 2012 stałem  w 1szym rzędzie  pod sceną więc  wrażenia lepsze niż  wczorajsze z płyty; no ale z ciężarną żoną nie ma co szaleć.
Oprawa graficzna (monitory) dużo  lepsze jak w Londynie, płatna woda to przykra nowość.

Generalnie trzeba czekać  na następną  trasę  😎

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Jak wygląda porównanie koncertu z 2010 roku do tego w Gdańsku w Twojej opinii ?

Offline Baltazar

• Patience
  • Respect: 0
« Odpowiedź #91 dnia: Czerwca 22, 2017, 07:16:47 am »
0
Witam wszystkich użytkowników forum jestem nowy mam takie pytanie związane z koncertem w Gdańsku w którym utworze Axel przedstawił zespół?

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1540
« Odpowiedź #92 dnia: Czerwca 22, 2017, 07:56:52 am »
0
Tu był post, który podawał się za pewnego posta, ale jak się okazało tym postem nie był.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 22, 2017, 06:47:29 pm wysłana przez Hubik »

Offline mikael_s

• Paradise City
  • Respect: +128
« Odpowiedź #93 dnia: Czerwca 22, 2017, 09:17:54 am »
0
Cały koncert:

! No longer available

Naprawdę poszedłeś na koncert pod same barierki, żeby cały czas nagrywać ?

Offline kama24

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +10
« Odpowiedź #94 dnia: Czerwca 22, 2017, 09:35:21 am »
0
Koncert poprostu MEGA ZA***STY, wiedziałam że będzie fajnie ale żeby tak ? :D :) Axl - MISTRZ  :wub:- głos na live żyleta + bardzo widoczny świetny humor Kierownika, ciekawe w jakim stopniu przyczyniliśmy sie do tego my jako cała publika. Widać było że ma niezłą frajdę. Nie wiem czy zwróciliście uwagę w "Live and Let Die" były takie momenty że spiewając bardzo mocno sie uśmiechał. Slash, Duff  i reszta zespołu klasa sama w sobie, energia moc, wszystko zajebiście :)  Pojechałąbym raz nawet i dziś. :)
Bilet miałam na GC udało mi sie, bo stałam jakies 30m od sceny ( specjalnie nie piłam nic  od godz 16 aby nie chodzić do toalety, ale pod koniec brak nawodnienia dał sie we znaki). Sam obszar przeznaczony do GC stanowczo za długi,  mieć bilet na GC nie dopchać sie bliżej i stać prawie w połowie stadionu- idzie sie wnerwić.

Offline kokosz1981

• Uploaderzy
  • Atittude
  • Respect: +4
« Odpowiedź #95 dnia: Czerwca 22, 2017, 09:45:45 am »
0

Cytat: DooOminO
Jak wygląda porównanie koncertu z 2010 roku do tego w Gdańsku w Twojej opinii ?
Nie jestem onanistą dźwiękowym, każdy  lajf jest inny - generalnie jak, zdecydowana większość powiedziała, wrażenia  z bycia tam bezcenne

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

2010-10-13 I 2012-05-31 London O2 Arena
2010-06-20 Gdańsk

Offline schatz

• Welcome to the jungle
  • *
  • "Cóż, że otwarta przyłbica, kiedy łeb zakuty
  • Respect: +30
    • tumbir.com
« Odpowiedź #96 dnia: Czerwca 22, 2017, 09:54:20 am »
+2
Powiem Wam tak jak nie grali w Polsce było źle ,teraz jak mamy okazję ich zobaczyć razem też ludziom nie pasuje i czepiają się wszystkiego. Ja tam jestem zachwycona koncertem, miałam trybunę premium sektor F. Po tej stronie stadionu nie było żadnych spinek o miejsca(przynajmniej nie zauważyłam). Widok i nagłośnienie rewelacja. Nie chce już innych miejsc na koncercie. Widok jak cała płyta klaskała w rytmie bezcenny, brawo dla  Was. Jestem szczęśliwa że mogłam zobaczyć chłopaków razem, czekałam na to od małolaty. Slash ,Duff są świetni. Axl moja wielka miłość  :heart: zrobił świetne show, dawał z siebie wszystko . Cały czas się uśmiechał i machał do publiki. Czego trzeba więcej. Powiem Wam że może nie ma już tej figury, ale nadal ten jego szelmowski uśmieszek wywołuje u mnie gęsią skórkę. Wokalnie też było super ,nie oczekuje od  niego głosu jak w 92 r. Życzę każdemu artyście aby śpiewał ,biegając po scenie przez 3 godz. Sama oprawa wizualna dla mnie mega . Jak mam teraz żyć, po wszystkim  :\'( . Mam nadzieję że jeszcze mi się przytrafi kolejna okazja żeby ich zobaczyć.

Offline michalg

• Reckless Life
  • **
  • Shadowplayer
  • Respect: +123
« Odpowiedź #97 dnia: Czerwca 22, 2017, 12:32:45 pm »
0
Idioci wpuscili na trybuny dolne premium za 456 zeta ludzi z biletami z nienumerowanych górnych trybun za połowę tej ceny.

Ja kupiłem bilet nienumerowany na górnych trybunach za 337zł + 10zł opłata eventim, więc nie wiem gdzie tu jest połowa ceny.
Kupiłem na trybunach, bo za długo czekałem i bilety na płytę się skończyły, i może dobrze bo niewiele bym zobaczył z tego wydzielonego ogródka na końcu stadionu. Miejsca pod sceną sobie odpuściłem już dawno, bo nie chcę cały koncert rozpychać się łokciami i słuchać śpiewu fanów zamiast zespołu.
Tych którzy tańczyli pogo nie komentuję :facepalm:
I ten pusty hektar po prawej stronie (patrząc na wprost sceny) nie wyglądał dobrze.
O zamieszkach nie wiedziałem bo w moim sektorze nic się nie działo, ale sobie pomyślałem że w razie czego te dzieciaki robiące za ochronę nic nie zrobią. I nie wiem o co te bójki, jak kupowałem bilet miałem też do wyboru w tej samej cenie trybuny dolne numerowane, a wybrałem górne.

A sam koncert wart swojej ceny, do niczego przyczepić się nie można, szkoda że nie było Don't cry i dodatkowego utworu z ChD, ale cóż, nie można mieć wszystkiego :)

Offline OlejToWszystko

• Welcome to the jungle
  • *
  • Ain't it fun?
  • Respect: 0
« Odpowiedź #98 dnia: Czerwca 22, 2017, 01:13:55 pm »
0
Koncert oczywiście był super, ale chciałem opisać sytuację, jaka miała miejsce na trybunie Q, bo widzę, że sporo jest tutaj niejasności.
Miałem zakupione bilety premium (?), te za 456 zł, na feralny sektor Q. Wszedłem na sektor dosyć wcześnie, ok. 18:10. Na wejściu ochraniarze od razu zaznaczyli, że NUMERACJA NIE OBOWIĄZUJE. Sprawdzili mi, na który sektor mam bilet, powiedzieli, że sektor sie zgadza i mogę w tym sektorze usiąść, gdzie chcę. Wszedłem. Posiedziałem trochę czasu, ale zdecydowałem się jeszcze wyjść na jakiś czas. Wchodząc drugi raz na trybunę sytuacja się powtórzyła. Ochraniarz powiedział, że mogę wejść, ale numeracja nie obowiązuje. Stwierdził, że dystrybutor biletów sie pomylił i oni nie wiedzą, czemu sprzedawali numerowane miejsca. Gdy byłem w swoim sektorze, mniej więcej podczas koncertu Virgin, albo po ich występie, a przed Killing Joke, widziałem, jak ktoś chciał usiąść na swoim miejscu. Wskazał osobie siedzącej na tym miejscu swój bilet i poszedł po ochraniarza. Ochroniarz na miejscu (już nieco oburzony) ZNOWU stwierdził, że na numerację nie ma co patrzeć, że ile razy może to mówić, że to nie jego wina, że ktoś się pomylił. Sam już wtedy byłem na nie swoim miejscu, na moim juz ktoś siedział. Będąc poinformowanym dwukrotnie i dodatkowo będąc świadkiem tej sytuacji, nie interweniowałem nic, w końcu nie trzeba mi tłumaczyć, jak krowie na granicy.
Cała sytuacja sie zmieniła po Killing Joke. Już widziałem, jak ochraniarze zaczęli przesadzać poszczególne osoby, ale między ludźmi poszła plotka, że ktoś z górnych sektorów się przedostał, więc myślałem, że wyłapują TE osoby. Później niedaleko mnie zaczęła się bójka. Na 5 - 10 minut przed Gunsami, przyszły osoby, na których miejscu ja siedziałem. Powiedziałem, że zejdę z ich miejsca, jak pójdą po ochraniarza, który zaprowadzi mnie na MOJE miejsce. Nie chciałem ponosić odpowiedzialności za czyjeś błędy. Gdy zaczepiliśmy przechodzącego ochraniarza, zdzwiony i oburzony spytał się, czemu nie usiedliśmy na swoich miejscach skoro jest numeracja. Odpowiedziałem mu, że SAMI twierdzili, że numeracja nie obowiązuje. Spytał sie mnie, kto tak powiedział, dokładnie mu odpowiedziałem (dowódca w niebieskiej kamizelce przy wejściu na trybunę). Odpowiedział (z bluzgami), żebym go teraz znalazł i palnął mu w łeb. Na moją prośbę nie przesadził mnie i stwierdził, że teraz nie ma czasu każdego przesadzać. Po czym zniknął i już go nie widziałem.
Tak to wyglądało ...
Co jest gorsze: niewiedza czy obojętność? -Nie wiem. Nie obchodzi mnie to :D

Zakłady Mięsne, rzeźnia nr 4.
Stoją dwie krowy:
- Jestem Mućka, cześć.
- Krasula.  - Pierwszy raz tutaj?  - Nie, ku***, d

Offline Śpiochu

• Global Moderator
  • One In A Million
  • Hail to the chief!
  • Respect: +1714
« Odpowiedź #99 dnia: Czerwca 22, 2017, 01:18:13 pm »
0
Ktoś z ochrony zatem puścił taką informację w obieg do innych z FOSY. A ci geniusze jedyne co zrobili to przekazywali tą informację dalej. Ktoś powinien za to beknąć. 
...jeśli powyższy komentarz wydaje Ci się zbyt poważny, to zmień zdanie.
GNR
Warszawa 15.07.06, Praga 27.09.10, Rybnik 11.07.12, Gdańsk 20.06.17
Slash
13.02.13, 12.02.19, 16.04.24

Offline grajusek

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +4
« Odpowiedź #100 dnia: Czerwca 22, 2017, 01:39:50 pm »
0
W tym momencie oczywiście nikt nie odpowiada z organizatorów, jest tak jakby nic się nie stało.

Offline Bluebird

• Garden Of Eden
  • Respect: +961
« Odpowiedź #101 dnia: Czerwca 22, 2017, 01:46:41 pm »
0
Ktoś powinien za to beknąć.
Oczywiście, ale także ta osoba, która odpowiedziała w ten sposób:

Odpowiedział (z bluzgami), żebym go teraz znalazł i palnął mu w łeb.
Przecież ta odpowiedź jest skandaliczna. On był w pracy i jego rolą było to, żeby pomóc rozwiązywać wszelkie tego typu problemy, a nie odpowiadać w ten sposób.

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1540
« Odpowiedź #102 dnia: Czerwca 22, 2017, 01:46:53 pm »
0
Naprawdę poszedłeś na koncert pod same barierki, żeby cały czas nagrywać ?

Tak, taki sobie obrałem cel w życiu. Nieźle, nie?

PS. Podobno to wcale nie jest Gdański koncert tylko z Monachium. Na razie nie mogę tego zweryfikować, bo siedzę w pracy i go nie odpalałem, tylko zasugerowałem się nazwą.

Offline Bluebird

• Garden Of Eden
  • Respect: +961
« Odpowiedź #103 dnia: Czerwca 22, 2017, 01:50:02 pm »
0
PS. Podobno to wcale nie jest Gdański koncert tylko z Monachium. Na razie nie mogę tego zweryfikować, bo siedzę w pracy i go nie odpalałem, tylko zasugerowałem się nazwą.
Na pewno nie w końcówce grają "Don't Cry"

Offline keeper

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +14
« Odpowiedź #104 dnia: Czerwca 22, 2017, 02:01:02 pm »
0
Najbardziej irytujące jest to, że te ciecie z ochrony próbowały potem wmawiać, że organizator sprzedał kilka biletów na jedno miejsce i to nie ich wina.

Reckless Roses - "Koncert będzie niespodzianką – dla nas także"

Zaczęty przez mafioso

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 8461
Ostatnia wiadomość Kwietnia 12, 2016, 11:42:26 pm
wysłana przez sunsetstrip