Idioci wpuscili na trybuny dolne premium za 456 zeta ludzi z biletami z nienumerowanych górnych trybun za połowę tej ceny. Afera była sakramencka, ludzie nie schodzili z miejsc nawet gdy im przed nos pokazywano bilety z dedykowanym miejscem na swoich mając napis nienumerowane. Cos masakrycznego, byly obawy o zdrowie bo niektórzy się tam bili. Słyszałem coś o bezsensie tych numeracji ale to bez znaczenia.. jak dla mnie to po pierwsze będą pozwy bo sam taki zamierzam wystosowac, ludzie stali jeden na drugim i tylko muzyka zalagodzila lekko obyczaje, w przejściu były tlumy wscieklych ludzi których inni ' podsiedli' ci inni zas byli kryci przez organizatorow, paranoja totalna. Po drugie pseudo ochrona nic nie była w stanie zrobić bo sami nie wiedzieli co się dzieje pomijając, że to przypadkowe niekompetentne osoby. Zobaczycie, będzie poważny dym. Reasumując, bo jestem zmęczony. Trybuny górne powinny być nienumerowane i mieć tańszy bilet. Trybuny premium miały numerowane miejsca a organizatorzy wpuscili wszystkich wszędzie i ten, kto wszedł za pozno nie miał już swojego miejsca i za bardzo mozliwosci ponieważ obsługa sama twierdziła, że wszyscy mogą wszędzie i frajerami ci co zaplacili połowę więcej. Najgorsze przeżycie w moim życiu. Zapierdzielalem z żoną z Czeladzi, traktując koncert jako wisienke na torcie podrozy poslubnej, kombinując z urlopami, wydając kupę kasy, a teraz mam płacz i smutek ponieważ przez cały czas nie było jasne czy za chwilę coś się nie wydarzy niebezpiecznego. Przeżycie traumatyczne. Miało być wydarzenie życia, jestem fanem od 2,5 dekady, nie muszę tłumaczyć co dla mnie znaczył ten koncert, a tu coś takiego. Wstyd i hanba dla organizatorów. Dołożę wszelkich starań by sprawiedliwie wszystkich pieniądze i zdrowie zostało poszanowane. W razie pytań piszcie na priv. Zrobimy tym draniom jazdę za to co nas spotkalo. Z poważaniem, Tomek.