Oczywiście podpis złożony, ale mam kilka zastrzeżeń co do treści:
Moment gdy owinięty w polską flagę wykonuje utwór „Patience” stał się dla polskich
fanów wspaniałym wspomnieniem i dowodem ogromnej estymy, jaką darzy polskich fanów.
Płyta ta mimo niewielkiej promocji uzyskała w naszym kraju w ciągu niecałych 3 miesięcy status platynowej znajdując się
tym samym na szczycie list sprzedaży, a w Europie w IV kwartale roku 2008 rozeszła się w ponad 1 000 000 egzemplarzy.
Nie wcięło wam tam jakiegoś zdania pomiędzy powyższymi? Do czego odnosi się "Płyta ta"? No i w pierwszym z zacytowanych zdań mamy, że "...moment stał się..." i "...jaką darzy fanów...". Kto darzy fanów? Ten moment? Niepotrzebne jest też rozpoczęcie nowej linii przed nazwą zespołu w pierwszym zdaniu. Znaleźć można też parę mniejszych błędów, takich jak wyrazy oddzielone przecinkiem, ale bez odstępu (spacji).
Myślę, że aby petycja była rozpatrzona pozytywnie powinna być poprawnie napisana
A tak swoją drogą dlaczego nikt nie zauważył tego wcześniej? Czyżby nikt nie przeczytał pod czym się podpisuje?
A może to u mnie gdzieś wcięło fragment tekstu?