Nie no, zgadzam się że przesadzili w jedna strone, ale nie trzeba tak się tym podniecać.. to tylko zwykly dodatek ta gazeta, jak dla mnie nawet miły - kawałki fajnie opisane i ten plakat
Nie, nie mogą pisać bzdur o żadnym zespole, chodziło mi że newGNR to nei ten sam poziom co stare GNR.. wiec glosy krytyki w strone newGNR są dosyć zrozumiałe..
Nie nie byli marginalnymi muzykami, wcześniej zespol tworzylo 6 legend, teraz tylko 2 wiec.
tylko my sie nie oburzamy na glosy krytyki, bo do tego kazdy ma prawo, tylko na stronniczosc, pisanie bzdur itd. - a to zupelnie co innego
mam w dupie ten plakat, moge sobie ladniejszy wydrukowac, i wyjdzie to taniej niz 10zl
nie ma w tym dodatku nic wartego uwagi jak dla mnie, a tylko jak zwykle sie czlowiek wkurzyl na brak kompetencji i obiektywizmu
TR chyba nie jest przeznaczony tylko dla dzieci, ktore nie odroznia go od Bravo... ale dla fanow ktorzy znaja ich historie i chca sie dowiedziec
czegos nowego o swojej ulubionej kapeli, a nawet jesli nie to chociaz przeczytac artykul ktory bedzie rzetelny i kompetentny
Wyślijcie im e-maila czy cuś, że wam się nie podoba i pisał to nieobiektywny koleś Ja tam wolę sobie poczytać o starych latach, niż zawracać sobie głowę pierdułkami...
mozna to zrobic, tyle ze nic to nie da, wiem bo kiedys probowalem i uzeralem sie z jednym pismakiem
jego ignoracja, niewiedza i beztroska byla przerazajaca