Na newsa się już raczej nie nadaje, ale skoro "przetłumaczyłem" to wrzucam
Żona Duffa Susan Holmes-McKagan:
"Byłam świadkiem próby Duffa i pozostałych chłopaków - niesamowite wrażenie i wiem, że wszyscy na świecie są podekscytowani zobaczeniem tego zespołu na jednej scenie podczas występu na żywo."
“Zabawnie będzie obserwować reakcję tłumu, na których piosenkach świrują. Grają dużo starego materiału, który jest zabójczy, jak również trochę nowego, który taże jest czadowy"."Kiedy żyjesz w tym pokoju i czujesz jego energię to niesamowite uczucie."
“ Zabezpieczyliśmy fajny autobus podróżny, nie tylko dla żony, mnie, ale także dla naszych córek i psów"
Córka Duffa - Grace - ma swój zespół Pink Slips, w którym współpracujee z Isaacem Carpenterem ( Loaded ) Jak mówi jej mama: Grace jest utalentowanym autorem, inspirowanym przez Davida Bowiego i Iggy'ego Popa, ten typ muzyki. Ciężko pracuje z Carpenterem nad swoją wizją muzyki. W czasie, gdy jej ojciec będzie gwiazdą na Coachelli, Grace pojawi się na przyjęciach organizowanych przez magazyny Interview i Galore.
Natomiast żona Duffa pracuje nad książką opartą na jej doświadczeniu w modzie i muzyce. Książka ma pojawić się latem 2017. Małżeństwo nawzajem wspiera się
w twórczości pisarskiej.
http://lasvegasweekly.com/ae/music/2016/apr/07/susan-holmes-duff-mckagan-guns-n-roses-t-mobile-ar/ - linka podesłał mafioso