Widzę, że jest wysyp nowych fanów na forum, szkoda, że wcześniej ich nie było...
Ważne, że teraz są!
Jeszcze raz serdecznie witam wszystkich nowych
Mam nadzieję, że zostaniecie z nami na dłużej, przed, a także po koncercie
Zapraszamy także do specjalnego działu poświęconemu koncertowi (GN'R w Polsce - Gdańsk - 20.06.2017) , w którym możecie, między innymi, umówić się na wspólną podróż na koncert z różnych częsci Polski.
dawno tutaj nie zagladalam, ale takie wiesci, to musialam, czy pojawia sie tutaj jeszcze pompon? pytam, bo licze na zorganizowany przejazd do Gdańska z Poznania... a znam jednego, idealnego specjaliste od aranzowania takich akcji... pozdro dla wszystkich
Pozdrawiamy
@pompon raczej dawno nie zaglądał na forum, ale liczę na to, że prędzej, czy później się zjawi
W końcu to wielki fan Guns N' Roses!
Cześć wszystkim! Postanowiłam dołączyć do Waszego grona, po długim okresie jedynie podglądania tego co się dzieje na forum. Dziś ze względu na to, że mało kto rozumie moje szczęście i zaciesz, podzielę się swoim entuzjazmem tutaj z Wami. Taaaaaka radość Z południa Polski daleka droga, ale do zobaczenia w Gdańsku!
Cześć
Cieszymy się, że możesz dzielić swoje szczęście z nami
Mam nadzieję, że, jak wszyscy nowi, zostaniesz z nami na dłużej
Z południa faktycznie daleko, do Rybnika było zdecydowanie bliżej, ale niech i północ ma wreszcie Gunsów u siebie
Zaktualizowałem pierwszy post w tym temacie.
Teraz pewne kwestie związane z kupnem biletów powinny być bardziej zrozumiałe
W razie czego - pytajcie! Jesteśmy tu nawzajem, żeby sobie pomóc, bo nawet jeśli w wielu sprawach możemy się różnić ( i dobrze!, bo jakby wszyscy myśleli i mówili to samo byłoby strasznie nudno
), to w temacie GN'R dzielimy tę samą pasję
UWAGA - Informacja o stadionie dla osób niepełnosprawnych wybierających się na koncert:"Na STADIONIE ENERGA GDAŃSKU przygotowano 66 miejsc dla osób na wózkach inwalidzkich (zlokalizowanych na promenadzie górnej) z miejscami obok także dla opiekunów.
Na każdym poziomie stadionu znajdują się toalety przystosowane dla osób niepełnosprawnych, wyposażone w system SOS (wysyłający informację o potrzebie pomocy do Centrum Bezpieczeństwa) oraz w system akustyczny i wizualny.
Osoby niepełnosprawne dostają się na swoją trybunę dedykowanymi windami i rampami podjazdowymi. Windy dla wózków inwalidzkich znajdują się w tunelu nr 1 i 2. W windach umieszczone są również tabliczki informacyjne napisane za pomocą alfabetu Braille’a. Stadion wyposażony jest także w system do audio-deskrypcji – specjalnego komentarza sportowego przeznaczonego dla osób niewidomych i pozwalającego zwizualizować sobie to, co dzieje się na boisku. Audio-deskrypcja nadawana jest przez sieć radiową i może być odbierana na każdym telefonie komórkowym i innym odbiorniku posiadającym funkcję radia.
Miejsca parkingowe dla osób niepełnosprawnych:
W trybie codziennym – bezpłatny parking P1
W trybie imprez masowych (w szczególności meczów) – parking P5 lub P3 (wyznaczonych jest 66 miejsc postojowych)"
W tej chwili nie wiem, jak to wszystko będzie funkcjonowało na koncercie, ani jakie bilety powinny kupować osoby niepełnosprawne i jak będzie wyglądał rozkład miejsc dla wózkowiczów, ale gdyby ktoś zdobył tę informację - na pewno znajdą się ludzie, którzy z niej skorzystają.
"Może jakiś członek fanclubu dać screen z planem hali i poszczególnymi miejscami? Bo zwariuję do jutra" - taka orośba znalazła się fanpejdżu NTS
https://www.facebook.com/nightrain.station.poland/Pomożecie?