W każdej lekarskiej statystyce podaje się, że jak miał koronawirusa to umarł z koronawirusem, a czy przez niego konkretnie to nikt Ci nie powie. Nie ma nic pewnego w medycynie ani też obietnic ale ludzie z innymi chorobami i starsi mają prawo żyć. To że zdrowi nie rozumieją chorych to też już się dawno przekonałem na własnym przykładzie i jak ktoś mi mówi, że 14 dni nie potrafi w domu wysiedzieć to dla mnie jest zwykłym egoistą i jakimś psychicznie ograniczonym, że tak powiem. Zero refleksji i za to powinny być kary, a jak nie rozumieją to do aresztu na kwarantanne i niech tam sobie ściany drapie. Moim zdaniem w Europie i USA źle do tego podeszli, bo właśnie myśleli, że to zwykła grypka na którą też można umrzeć, a prawda jest jak widać inna, bo od hiszpanki nie było takiego poruszenia i im szybciej to przesiedzimy tym szybciej się skończy chociaż pewnie nieprędko. Afryka, Indie, Ameryka Południowa, jeszcze dużo ludzi to czeka.
Się rozpisałem.
Koncert będzie ale za rok pewnie. Dobrze by było aby zespołu też nie dotknęło, bo nie są młodzi i po przejściach.