Jak tylko zobaczyłam rano na fejsie informacje dot. rozstrojonej gitary DJa, to wiedziałam, że jak wejdę na kochany NTS, to dowiem się jak beznadziejnym gitarzystą jest Ashba i dlaczego należy go wypi*erdolić z zespołu
Moi drodzy, chciałabym jedynie zauważyć, że mało który muzyk stroi swoje gitary SAM przed koncertem. Gitary mają być przygotowane. Jak widać, ta nie była
Początek skopany po całości pod względem dźwięku, ale widać na nagraniach, że cały zespół się zczaił, że jest ŹLE. I jak widać potem, jak tylko Axl zaczyna śpiewać, to DJ zmienia gitarę i na bieżąco ją sobie ustawia. Wielkie rzeczy, takie rzeczy się zdarzają. Wiem, że 99% ludzi na tym forum uważa, że to co teraz piszę wynika z tego, że jestem jego fanką/prowadzę jego fanpage, ale wierzcie mi, nie mam problemu z krytyką DJa, jeżeli rzeczywiście sobie na to zasłuży, co parę razy pokazałam nawet na tym forum. Ale w tym przypadku, nie widzę tu jego winy.
Wcześniej pisałem o Suicide Salad. Błąd. Zespół nazywa się Suicide Silence. Tak, czy inaczej - nie moja bajka.
No masz szczęście, żeś się poprawił, bo od 1 strony już miałam zamiar Ci to wypomnieć
Google nie gryzą!
Mówiąc szczerze - mam gdzieś występ i setlistę
Axl pojawił się na gali, odebrał osobiście nagrodę, UŚMIECHAŁ SIĘ i był całkiem wyluzowany. To "zrobiło mi dzień". Mega fajnie i sympatycznie się to ogląda. Kilka sekund, a cieszy mnie niezmiernie.