Dyskutujmy na argumenty bardzo proszę
Ja również
Hmmm to jest ciekawa sytuacja bardzo bo mamy tak na prawdę skład z AFD, który powinien zostać nagrodzony bezdyskusyjnie. Dizzy oczywiście też bo tak na prawdę miał być z zespołem od początku. Matt, który moim faworytem nie jest ale no grał na tej Iluzji
brak Gilbyego hmm wg mnie jednak słuszny bo tak na prawdę poza koncertami grał tylko na płycie, na której były covery (gdyby Gilby był w nominowanym składzie równie dobrze mógłby być tam Paul Huge, nawet mógłby być bardziej niż Gilby
)
A co do nowszej historii GN'R - powiedzmy od roku 1999, gdzie była jakaś taka mała stabilność. Troszkę żal, że nikt z nowej ekipy nie został nagrodzony bo chłopaki tak na prawdę od podstaw, nie mając za sobą praktycznie nikogo poza Axlem, będąc z góry skazywanym na porażkę nagrali (fakt, że po wielu latach, próbach, zmianach) płytę, która jest bardzo dobra, do tego dobrze się sprzedała. Zaryzykowali dużo bo mierzyli się z wielką legendą a tak na prawdę można dużo mówić o tym, że to nie jest duch "starego GN'R" itd ale dobrze, że nie jest w tym przypadku
Tak czy inaczej ja bym tam na pewno widział jeszcze kilku ludzi odpowiedzialnych za ChD - na pewno Bucketheada, Robina, Stinsona, to taka podstawa wg mnie