Pytanie mam odnośnie biletów . Na wejściu wystarczy tylko ten kod do skanowania ze strony ticketmaster ? Mam bilet na płytę GA . Brama 11, a potem znów przez jakieś bramki muszę przejść ,orientuje się ktoś które. Na stronie ticketmaster mam tylko kod i wejście brama 11 nic więcej . Help . Wie ktoś czy na bilecie GA będzie można wejść pod samą scenę tak jak było to na poprzednim koncercie na narodowym czy będzie to oddzielone ?
Ja byłem na AC/DC to po prostu ten kod QR skanujesz z telefonu w takiej maszynce i wchodzisz przez takie obrotowe rury jak na ubój - można z jednego telefonu wpuszczać ludzi i nic się nie dzieje, niektórzy mieli kartki, wydrukowane i też to czytało, co ciekawe nawet Ci stewardzi pomagali, a jak wół tam było napisane, że wydruki nie mogą być.

Chyba będzie jak na AC/DC, że płyta wspólna dla wszystkich, więc kto pierwszy ten lepszy - kibel to tylko Toi Toi i jak chcesz być pod sceną to musisz przyjść wcześnie i się stamtąd nie ruszać albo potem próbować się przepychać.
Piwo i cola, woda chyba też po 20 zł.

Dźwięk był momentami taki jakby pociąg jechał obok ale i tak było superancko.

Post Merge: [time]Lipca 07, 2025, 12:10:32 pm[/time]
A jak ktoś będzie samochodem i nie wie to na PGE Narodowy można kupić bilet na wjazd na parking i będzie się obok stadionu stało (drukujesz w domu) - bliżej bądź dalej ale ja tak zawsze robię i dla mnie się to sprawdza.
Post Merge: [time]Lipca 07, 2025, 12:12:48 pm[/time]
Bilet GAEE daje Ci możliwość wcześniejszego wejścia na teren imprezy do strefy GA. Bilet GAEE nie umożliwia wstępu do żadnej specjalnie wydzielonej strefy.
Post Merge: Dzisiaj o 12:13:32 pm
Powyżej info o tym z Livenation.