I na ten moment nic nie zapowiada jakichkolwiek zmian w tym temacie. A mi się marzy jakiś krótki filmik ze studia ... Dwa brzdąknięcia gitary i możliwość wyobrażania sobie cóż to za kawałek
Tak naprawdę w temacie nowej płyty GN'R wiemy, że nic nie wiemy
Jeśli w 2014 była nagrana druga część CHD i remixy, to zastanawiam się, co będzie z tym materiałem. Nie chce mi się wierzyć, że Axl tak po prostu porzucił ten materiał. Ale, tak jak mówisz, nie wiemy, żeby coś się działo, przynajmniej oficjalnie, w temacie nowych nagrań. Nikt nie udziela wywiadów, w których pojawiały by się pytania na ten temat, co jest "szokiem" w porównaniu do Gunsów sprzed epoki reunionu, gdzie non stop były jakieś wywiady i non stop ktoś coś mówił o nowej płycie. Póki co mamy trasę, jeszcze nawet nie ogłoszono najdłuższej części trasy, jaką według mnie będzie trasa europejska. A co potem? Axl jeden wie
Chociaż ... może nawet on nie jest pewien
Ale płyta wydaje się najsensowniejszą opcją, tyle, że nie do końca wiadomo, jak miałaby wyglądać. Tak, czy inaczej - jasne, że czekam! I super byłoby usłyszeć cokolwiek nowego, choćby tylko w wersji koncertowej. A jeśli nie całkiem nowego, to jest jeszcze parę kawałków Gunsów, których od dawna nie słyszeliśmy, albo nigdy nie słyszeliśmy w takim wykonaniu.
Co sądzicie o tym, że z setu wypadła Coma? Rotacja, niedyspozycja głosowa, czy będą coś zmieniać i Comy nie usłyszymy zbyt szybko?
P.S. Macie za swoje, narzekaliście na set i Axl zabrał Comę
;p
"A co grają? To samo co w 89 i 91 roku"
W 1989 nie grali Seekera
@mafioso: Pół nocy to ja z Warszawy wyjeżdżałem, bo takie oznaczenia fajne były