Autor Wątek: Future is ours - rusza promocja Chinese Democracy !  (Przeczytany 40070 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline freakczu

• Paradise City
  • Nie jestem alkoholikiem! :P
  • Respect: +1
Odp: Future is ours - rusza promocja Chinese Democracy !
« Odpowiedź #105 dnia: Października 21, 2008, 10:46:56 pm »
0
DrDrei nie o to mi chodzi. A tak nawiasem mówiąc, porównanie moich drodzy to zestawienie podobieństw i różnic, nauczcie się w końcu tego. Tak mogę sobie porównać, telefon komórkowy ze stokrotką. A chodziło mi o to, że obydwoje zaczynają, napędzać koniunkturę swoich płyt, coś w stylu, kto zrobi to ładniej, huczniej, z większym rozmachem. A nie o porównanie dwóch płyt.

Magister bibendi czyli nauczyciel picia
Magister bibendi :D

Offline nightrain

• cold heartbreaker
  • Atittude
  • ~CRASHDÏET~
  • Respect: +54
« Odpowiedź #106 dnia: Października 21, 2008, 10:48:41 pm »
0
Ludzie, zrozumcie jedno, starych gnr już nie ma i nigdy już nie będzie! Slash, Duff i Matt założyli swoją kapelę już podczas nagrywania "Use Your Illusion" oni chcieli grać dalej to samo, a Axl chciał iść dalej, wynik jest taki, że Velvet Revolver już nie ma (bo jaki jest sens grania wszystkich kawałków "na jedno kopyto"?, nawet "prawie jak" wokalista Scott Kent, już nie dał rady.
It's a miracle you walk the earth alone
it's a miracle I stand beside you
you're like a plague in awide'n open show
you pass it on like I need it the most

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #107 dnia: Października 21, 2008, 10:55:46 pm »
0
Guns N Roses istnieje gra i nagrywa w innym składzie. Jest 2 muzyków ze starego składu ,zespół nigdy nie zakończył działalnosci.A niektórzy piszą jakby po odejściu Slasha,Duffa czy Matta zespół przestał istnieć,i przed nimi nie istniał. Ktoś jednak grał w tym zespole bo istniał przed ich dołączeniem do Gunsów....wiele materiału który został nagrany na Apetit lub illuzji powstał (głównymi autorami Axl,Izzy)zanim oni się pojawili.
Jedno też jest ciekawe że dziwnym trafem Velvet Revolver powstał akurat w tym czasie kiedy Axl zmontował nową drużynę to było w latach 1999-2002......Akurat kiedy się ponownie zaczeło robić głośno o Guns N Roses.

Offline nightrain

• cold heartbreaker
  • Atittude
  • ~CRASHDÏET~
  • Respect: +54
« Odpowiedź #108 dnia: Października 21, 2008, 10:58:20 pm »
0
Guns N Roses istnieje gra i nagrywa w innym składzie. Jest 2 muzyków ze starego składu ,zespół nigdy nie zakończył działalnosci.A niektórzy piszą jakby po odejściu Slasha,Duffa czy Matta zespół przestał istnieć,i przed nimi nie istniał. Ktoś jednak grał w tym zespole bo istniał przed ich dołączeniem do Gunsów....wiele materiału który został nagrany na Apetit lub illuzji powstał (głównymi autorami Axl,Izzy)zanim oni się pojawili.
Jedno też jest ciekawe że dziwnym trafem Velvet Revolver powstał akurat w tym czasie kiedy Axl zmontował nową drużynę to było w latach 1999-2002......Akurat kiedy się ponownie zaczeło robić głośno o Guns N Roses.

Dokładnie x 100
tylko inni tego jeszcze nie kumają  ;)
It's a miracle you walk the earth alone
it's a miracle I stand beside you
you're like a plague in awide'n open show
you pass it on like I need it the most

Offline Artur78

• Atittude
« Odpowiedź #109 dnia: Października 21, 2008, 11:00:16 pm »
0
Drugą ciekawostką jest to że Scott Weiland kiedy odchodził miał to samo zdanie co Axl na temat kompanów czyli :znudzenie,wypalenie,frustracja i jak kolega na pisał wyżej wszystko na jedno kopyto.

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
« Odpowiedź #110 dnia: Października 21, 2008, 11:21:44 pm »
0
A chodziło mi o to, że obydwoje zaczynają, napędzać koniunkturę swoich płyt, coś w stylu, kto zrobi to ładniej, huczniej, z większym rozmachem.

raczej obydwaj no chyba ze uwazasz Slasha za panienke - to wtedy obydwoje
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Offline freakczu

• Paradise City
  • Nie jestem alkoholikiem! :P
  • Respect: +1
« Odpowiedź #111 dnia: Października 21, 2008, 11:27:53 pm »
0
Sypie głowę popiołem, za pobieżną znajomość ojczystego języka, jednakże, nie to było meritum wypowiedzi. Nie sądzisz?

Magister bibendi czyli nauczyciel picia
Magister bibendi :D

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
« Odpowiedź #112 dnia: Października 21, 2008, 11:48:59 pm »
0
A chodziło mi o to, że obydwaj zaczynają, napędzać koniunkturę swoich płyt, coś w stylu, kto zrobi to ładniej, huczniej, z większym rozmachem. A nie o porównanie dwóch płyt.

nie bardzo rozumiem skad takie wnioski - Slash od dawna promuje sie gdzie tylko sie da - tysiace wywiadow, goscinne wystepy,
autobiografia potem jej podpisywanie, nowe modele gitary i ich podpisywanie, a tu urodziny w Las Vegas, a tu jakiestam Awards
czy Party na ktorym obowiazkowo z Perla...

i znowu to porownanie mija sie z celem bo Axl nigdy nie bedzie sie chcial wypromowac gdzie sie tylko da, nie ma tzw parcia na
szklo, z wywiadu z Bachem wiemy ze nawet chetnie by zaplacil telewizji vh1 2 mln $ zeby sie od niego odpierdolili
 - a promocja nagrywanej od 15 lat plyty to cos zupelnie innego i nie bedzie reklamowala Axla Rose tylko Guns N Roses bez
wzgledu na to czy ktos uwaza ze nie ma Guns N Roses, czy nie ma oldGNR czy to sie powinno nazywac AxlSoloBand etc

Tak mogę sobie porównać, telefon komórkowy ze stokrotką.

alez prosze bardzo, proponuje dzial Offtopic w HP, ja tam nie zagladam
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Offline Artur78

• Atittude
« Odpowiedź #113 dnia: Października 22, 2008, 10:37:36 am »
0
Dokładnie z tym Slashem ,to tylko pokazuje kto goni za kasą i chce by ciągle coś o nim pisali.Nie przypadkowo wszystko co jest związane z przeszłością Guns N Roses wycieka tylko i wyłącznie z ust Slasha,Duffa i Matta ciągle słuchamy tylko ich wersji........ciekawe że Izzy Stradlin tego nie potrzebuje i nie pcha swojej osoby gdzie tylko popadnie przed kamery jak oni.Ciekawe są zarzuty np.Slasha o gwiazdorstwie Axla że to przez niego odszedł,jakoś trudno wogóle coś napisać o Axlu od roku 1994(chyba żadnego wywiadu z nim nie czytałem w prasie...)roku bo poza trasami z 2002,2006 i 2007 broni swojej prywatności i ma ten cały showbiznes  głęboko w dupie.Kto tu tak naprawde gwiazdorzy????Udziela setek sprzecznych wywiadów,zakłada co 4 lata nowe rozpadające się po 2 płytach zespoły???Kto trzepie kase nawet na badziewiarskich laleczkach ze swoją podobizną???

Offline jack daniel

• Welcome to the jungle
  • *
  • SUCK MY FUCKIN' DICK
  • Respect: 0
« Odpowiedź #114 dnia: Października 22, 2008, 10:53:59 am »
0
ciekawe że Izzy Stradlin tego nie potrzebuje i nie pcha swojej osoby gdzie tylko popadnie przed kamery jak oni.

To prawda, Izzy'emu należy sie szacunek za to co sobą reprezentuje.
Nie ważne gdzie, ważne z kim ...

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #115 dnia: Października 22, 2008, 10:57:40 am »
0
rusza promocja Chinese Democracy ! - tak brzmi temat,tylko przypominam wszystkim  :ph34r:
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline baddream

• Paradise City
  • You Don't Know Who You Can Trust Now
  • Respect: +98
« Odpowiedź #116 dnia: Października 22, 2008, 02:48:40 pm »
0
OK rozumiem:)) wydaje mi się, że szał dopiero się zacznie a to jest tylko taki smaczek dla fanów:) piosenka puszczana w radiach gniecie każdą część ciała swoją genialnością i perfekcyjnym brzmieniem... czekam na singiel promujący płytkę:D
Kiedy Chińska Demokracja zaleje świat, to nastąpi wówczas Armaggedon, Korea Płd i Płn połączy się w imie braterstwa, Stany przestaną ciągnąć ropę z bliskiego wschodu.

Offline SOSNA!

• Atittude
  • Respect: +288
« Odpowiedź #117 dnia: Października 22, 2008, 02:59:05 pm »
0
Dokładnie z tym Slashem ,to tylko pokazuje kto goni za kasą i chce by ciągle coś o nim pisali.Nie przypadkowo wszystko co jest związane z przeszłością Guns N Roses wycieka tylko i wyłącznie z ust Slasha,Duffa i Matta ciągle słuchamy tylko ich wersji........ciekawe że Izzy Stradlin tego nie potrzebuje i nie pcha swojej osoby gdzie tylko popadnie przed kamery jak oni.Ciekawe są zarzuty np.Slasha o gwiazdorstwie Axla że to przez niego odszedł,jakoś trudno wogóle coś napisać o Axlu od roku 1994(chyba żadnego wywiadu z nim nie czytałem w prasie...)roku bo poza trasami z 2002,2006 i 2007 broni swojej prywatności i ma ten cały showbiznes  głęboko w dupie.Kto tu tak naprawde gwiazdorzy????Udziela setek sprzecznych wywiadów,zakłada co 4 lata nowe rozpadające się po 2 płytach zespoły???Kto trzepie kase nawet na badziewiarskich laleczkach ze swoją podobizną???

Tobie chyba cos spadlo na czerep, co sie tak za kazdym niemal razem czepiasz tego Slash'a. Wciaz po nim jedziesz, zrobil Ci cos zlego? Daj sobie spokoj, watpie aby ktos chcial wciaz przegladac takie wypociny frustrata.

Offline baddream

• Paradise City
  • You Don't Know Who You Can Trust Now
  • Respect: +98
« Odpowiedź #118 dnia: Października 22, 2008, 03:05:54 pm »
0
ale skoro pisze true to czemu niby mam tego nie czytać:)) podobne zdanie mam o Slashu od dawien dawna, więc sorry... ale to nie wątek tego tematu, więc faktycznie rozmowe o komercyjności Slasha przenieśmy na inny temat:))
Muszę za jakiś czas skoczyć do Empika i przejrzeć szyld z premierami Audio:)) jak zobacze Guns N Roses - Chinese Democracy to normalnie popuszcze przez stringi...
Kiedy Chińska Demokracja zaleje świat, to nastąpi wówczas Armaggedon, Korea Płd i Płn połączy się w imie braterstwa, Stany przestaną ciągnąć ropę z bliskiego wschodu.

Offline EroticJesus

• Knockin On Heavens Door
  • All Pigs Must Die/Brain Dead
  • Respect: -2
    • http://img147.imageshack.us/img147/3038/ownedwa2mq8qj0.png
« Odpowiedź #119 dnia: Października 22, 2008, 03:07:51 pm »
0
Chodziło mi o to czy będzie się ona jakoś specjalnie wyróżniała czy nie. AFD był jakimś przełomem w muzyce rockowej, w tym całym świecie dancu i popu, a dzisiaj też na każdym kroku popshit i techno, także mam nadzieje, że wreszcie ktoś skopie dupe tym gwiazdom z MTV:)
AFD przełomem nigdy nie było :P AFD było odświeżeniem rock'n'rolla w czasach grunge'u i poprockowej tandety. Chyba że przełomem chcesz nazwać gwizdek w Paradise City :D
Elvis Presley And The Soul Monster!!!
Chinese Democracy Rocks! Don't You Try To Stop Us Now!

Sometimes I feel like
There's nothing that's stopping me  All things are possible  I am unstoppable

Tommy: Chinese to przemyślana i wielopłaszczyznowa płyta [tommystinson]

Zaczęty przez naileajordan

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 702
Ostatnia wiadomość Listopada 15, 2022, 04:13:54 pm
wysłana przez sunsetstrip