powiem tak: z telefonami na 100% nie bedzie problemu, jesli chodzi o wnoszenie aparatow na koncert, to moim zdaniem darujcie sobie. Jadac na Gunsow do Warszawy w kurtce zrobilam, uszylam w wewnetrznej stronie, specjalna kieszonke, zeby schowac i wniesc maly aparat, zwykla cyfrowke, na bramce przetrzepali mnie i znalezli aparat- reakcja byla natychmiastowa--- trzeba oddac do depozytu, kobieta robiaca przeszukanie zawolala kolesia, zeby doprowadzil mnie do depozytu. najzwyczajniej w swiecie ucieklam im, wiec udalo mi sie wniesc aparat, w Wawie stalam w pierwszym rzedzie, wiec jakakolwiek proba robienia fot konczyla sie ostra reakcja ochrony. kilka razy upominal mnie ochroniarz, nastepnie podelcial do mnie koles i po angielsku powiedzial, ze to ostatnie ostrzezenie i przy nastepnej probie robienia zdjec/filmikow wyprowadza mnie z koncertu, szybko dalam sobie spokoj i tak skonczyla sie moja kariera fotografki Gunsow
w Pradze nie probowalam nawet wnosic aparatu. tak tez zrobie w Rybniku. biore aparat, porobimy sobie foty z flaga itp. ale przed koncertem, potem aparat zostawie w autobusie, w Rybniku zamierzam znowu stac w pierwszym rzedzie, wiec niepotrzebne i nerwy i pyskowki z ochrona, i tak filmiki i zdjecia z koncertu pojawia sie w necie, bedzie mi to musialo wystarczyc, jesli macie bilety na trybunach i macie dobry zoom w aparacie, to jasne, ze bierzcie, jesli planujecie stac w pierwszych 6ciu rzedach, to moim zdaniem nie probujcie wnosic aparatow.