Wow, ale żeście się rozpisali
Po 1 - wątpię, żeby to był żart Prima Aprillisowy Duffa, po pierwsze dlatego, że plotki były o tym od dawna, po drugie dlatego, że Tommy ma rzeczywiście zobowiązania z The Replacements, zwłaszcza Coachella jest kłopotliwa, po 3 dlatego, że Duff musiałby przebywać w Azji, żeby był już 1 kwietnia, gdy wysłał tego tweeta
Do tego Susan od kilku dni wrzucała różne fotki z czasów GNR itp. sugerując, że plotki mogą być prawdą.
Co do Adlera - skąd wzięliście w ogóle ten cytat?
To na bank ściema.
Setlista - jeju, mówiąc szczerze nie myślałam, że to zdjęcie wywoła aż tyle emocji xD Jeżeli Duff ma zastępować Tommy'ego, to logiczne że musi sobie część utworów przypomnieć, a części, tej z ChD nauczyć. Te kartki to nawet nie musi być żadna setlista, a jego notatki, gdy ktoś mu podawał co mniej więcej mogą grać. Skreślenia mogą oznaczać te utwory, które np. w danej chwili już miał opanowane bez problemu. Jedynie właśnie fakt, że są tam piosenki z ChD jest istotny w kontekście zastąpienia Tommy'ego, a nie jedynie gościnnego pojawienia się na scenie, bo przecież wtedy by się nie uczył całości
Pożyjemy, zobaczymy, ale fajnie by było, gdyby na te kilka koncertów powrócił
Mimo, że uwielbiam obecny skład, to zauważyłam, że gdy na scenie pojawia się Izzy lub Duff, to Axl też inaczej wchodzi w koncert
Może jest to moje przewidzenie, może kwestia tego, że są to wtedy pojedyncze kawałki, a może rzeczywiście co jakiś czas lubi się wybić z monotonności, bo przecież gość na scenie to zawsze coś fajnego