Witku:
Pisałem we wcześniejszym poście
W porównaniu z koncertami sprzed lat teraz nie grywają Move to the city, Double talkin jive, czy Bad obsession, Back of bitch czy chociażby Yesterdays i wielu innych, które kiedyś tam grywali. Myślę, że każdy z tych utworów ma swoich fanów, choć na pewno nie jest tak, że zdecydowalibyśmy się usunąć np. WTTJ kosztem DTJ
, ale przecież nie trzeba
Naturalne, że jeśli Duff sie pojawia, to fajnie byłoby sięgnąć właśnie do materiału nagranego z jego udziałem, bo chociaż Prostitute, czy TWAT również są rzadko grane, to jednak dla Duffa te piosenki nie znaczą nic, a miło byłoby mieć taki trochę "powrót do przeszłości", więc świetnym wyborem jest tutaj chociażby So fine. Jeśli chodzi o covery i w jakimś stopniu nawiązanie do tego, co było - może Jumpin Jack Flash, albo no nie wiem, Hair of the dog? Jakby nie było ten drugi utwór jest częścią dyskografii Gunsów, jest też utworem nagranym z Duffem, więc byloby ciekawie. Takie drobne smaczki po prostu, nawiązujące do historii zespołu, choć przez sam występ Duffa i to, że prawdopodobnie pojawi się coś nie granego dawno/ nigdy - to ten set będzie szczególny. Domyślam się, że Duff będzie miał swoją "solówkę" i wtedy osobiście, wiem, że mnie zjecie
, wolałbym usłyszeć Raw Power niż Attitude
Na dobrą sprawę samo to, że pojawi się na koncercie i będą ze dwa kawałki odmienne od zwyczajowego setu powinno cieszyć i jasne, że perspektywa tego cieszy, ale ja zawsze chcę więcej
Jeśli chodzi o Twoje pytania : szukam