Może upóżnienie teledysku jest związane z odejściem Fincka?Trasa....chłopaki grają,każdy gdzie indziej.
Pewnie,że tak. Tyle,że Finck nie odszedł bez powodu. To gość,który 2,albo 3 razy wracał do Gunsów. Jeśli nikt nie był mu w stanie powiedzieć co z płytą,kiedy będzie,to nic dziwnego,że odszedł na dobre. Zresztą powodów możemy się tylko domyślać.
Tyle,że niezależnie od tego,czy opóźnienie miał taki powód,czy inny szacunek do fanów wymaga kilku słów. Od Fincka w sumie również...
get_in_the_ring_ : Czyli jak rozumiem nie chcesz żadnych wywiadów? Ok,jestem w stanie to zrozumieć,bo Axl nigdy nie udzielał ich za dużo,ale trasa jakaś by się jednak przydała,nie?
Po prostu dziwi mnie,że mimo,że zespół jest praktycznie martwy i nic nie robi w kierunku tego,żeby to zmienić;nic takiego,co byśmy mogli sami ocenić;to wciąż ma fanów
Masochiści jacyś
Po prostu liczyłem na to,że po wydaniu płyty zacznie się coś konkretnego dziać,nowi ludzie zaczną przychodzić częściej na forum i.t.d . Jako Zqyx mam to gdzieś
,ale jako osoba,która jest na forum już kilka lat naprawdę chciałbym,żeby pisało nie te 15,20 osób,ale np 200,300. Nie chciałbyś? A Gunsi to utrudniają,bo sporo ludzi przesłuchało płytę,napisało o niej opinię,a teraz nie ma o czym gadać...
Stąd te pełne oburzenia spory Axl vs Slash, Slash vs Buckethead i.t.d