Autor Wątek: Czy Axl oszalał?  (Przeczytany 23385 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Oizdob

• Paradise City
  • Respect: +32
Odp: Czy Axl oszalał?
« Odpowiedź #45 dnia: Czerwca 19, 2009, 01:11:34 pm »
0
Ale przeciez po wydaniu plyty udzielil kilku wywiadow. Po co ma na sile sie pchac do mediow i odpowiadac na te same pytania. Powiedzial swoje, pogadal z fanami, odrobil 'prace domowa'.

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3472
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #46 dnia: Czerwca 19, 2009, 01:29:10 pm »
0
Jak na 15 lat to trochę mało nie sądzisz? ;) Poza tym "wywiady" - wow,super,że chciało mu się zarejestrować na forum,że poświęcił swoje ulubione telewizyjne show dla tysięcy fanów,którym mógł przy okazji "nawrzucać" wiedząc,że nie spotka go za to żadna kara,bo ludzie są tak wyposzczeni,że łykną wszystko i super,że udzielił wywiadu staremu kumplowi,któremu wcześniej podyktował pytania ;) Super,naprawdę  ;)
Tyle,że o procesie tworzenia płyty,o piosenkach,o pomysłach,o tym co dalej - nie wiemy nic.
Ktoś w grudniu obiecał nam teledysk,pamiętacie jeszcze?
Ktoś 2 razy ruszył w trasę bez płyty,z czego za pierwszym razem odwołano 3/4 koncertów bo ponoć Buckethead był chory. Ten sam Buckethead,który wydaje średnio 3 albumy rocznie,albo i więcej... więc chyba cieszy się dość dobrym zdrowiem,bo jakby ktokolwiek z muzyków miał wydać 36 albumów na raz ( mogłem się machnąć trochę), to chyba by zdechł.

Nie wymagajmy,cieszmy się płytą,fajnie,fajnie...

Antykomercyjne podejście do muzyki to ma Izzy Stradlin,który ostatnio ruszył w trasę bodajże w roku 2000,a od tego czasu wydał już parę płyt,o których nawet większość z fanów Gunsów nie słyszała - i to wcale nie ze względu na poziom muzyczny,ale z racji tego,że ma to po prostu gdzieś.

Jak na tym tle wygląda Gn'R i ich antykomercyjne podejście - wiadomo.

Axl wyłaź ze swojej twierdzy i przypieprz krytykom. :P

Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Oizdob

• Paradise City
  • Respect: +32
« Odpowiedź #47 dnia: Czerwca 19, 2009, 01:37:22 pm »
0
No i wlasnie w czasie tych 15 lat pare powiedzial ze plyta wyjdzie niedlugo za co do dzisiaj zbiera baty ze naobiecywal i nic. Wniosek z tego taki, ze lepiej siedziec cicho i robic swoje a wypowiadac sie jak juz wszystko bedzie gotowe.

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3472
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #48 dnia: Czerwca 19, 2009, 01:41:37 pm »
0
Jeśli chodzi o obietnice to jednak nie wyciągnął wniosków ;) Wierzę,że gdy mówił określone rzeczy,to naprawdę w nie wierzył,tyle,że szacunek do fanów wymaga sprostowania pewnych rzeczy - np. sorry boys and girls nie wiedzieliśmy,że Finck się na nas wypnie,teledysk będzie,jak będzie. I styknie.

A tak - teledysku nima,chłopaki ćwiczyli,ćwiczyli,aż wreszcie jeżdżą w trasy z innymi. Jednym słowem - zespołu nima.

No i jeden z drugim piszą potem pierdoły,że Axl oszalał. Wariat to on był,jest i będzie,o czym chyba wszyscy wiemy. Tyle,że kiedyś to byl pracowity wariat,a teraz ciężko powiedzieć coś takiego ;)

2) Chcecie czekać 15 lat na kolejną płytę? :P
« Ostatnia zmiana: Czerwca 19, 2009, 01:44:19 pm wysłana przez Zqyx »
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #49 dnia: Czerwca 19, 2009, 02:00:48 pm »
0
A tak btw. jaka gwarancja, że on nadal w Malibu mieszka...może siedzi i żyje sobie w takim miejscu świata gdzie o GN'R nikt nie słyszał...albo mało kto... i żyje sobie spokojnie :)

Offline Maro2

• Garden Of Eden
  • WHYNO
  • Respect: +111
    • OLD CHOPPER
« Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 19, 2009, 02:03:40 pm »
0
Może mieszka z Lennym Kravitzem na ekologicznej farmie gdzieś w Boliwii. A tak na serio to wkurw mnie już trochę ogrania. Fani innych zespołów zawsze mają wszystko, płyty trasy wywiady itp, a my jak zwykle TAKI c**j !!! WIELKI JAK SZELKI !!!
OLD CHOPPER R.I.P. (2010-2018)
===---===WHYNO===---===

Offline get_in_the_ring

• Atittude
  • jestem hardkorem
  • Respect: +22
« Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 19, 2009, 02:17:17 pm »
0
ku***a. po co Wam te wywiady?! żeby opowiadał, jakie chd jest "fuckin' amazing, unmistakable and greatest"? juz jest taki jeden, na brak wywiadów z nim nie można narzekać. axl ma taki styl, nie lubi dziennikarzy, wiec woli przekazać to co chce przekazać w inny sposób. myślicie, że dowiedzielibyście sie wiecej gdyby zamiast zarejestrowac sie na tym forum i odpowiedziec na pytania siedział co drugi dzień z jakimś dziennikarzyną, który zadwał by po raz setny to samo pytanie?! gówno prawda. nie wiem, zamiast biadolić jaki axl jest zły i niedobry pograjcie w sudoku, czy whateve'.

Nie mam certyfikatu! :o

Slash skończył sie na Kill 'em All.

Offline Gothix

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +2
« Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 19, 2009, 02:26:06 pm »
0
Mógłby chociaż raz na 3 miesiace dać jakiś wywiad, gdzieś się pokazać , mogę sie założyć, że wyszło by mu to na dobre, niż takie odseparowanie się od świata i czekanie na śmierć.

Offline R3cki

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
    • http://www.myspace.com/r3cki
« Odpowiedź #53 dnia: Czerwca 19, 2009, 02:33:49 pm »
0
mysle ze Axl chyba sie juz wycofal z show business u na stale a wydanie plyty bylo juz poprostu wynikiem kontraktu o i wydal wywiazal sie i zakonczyl kariere.
Bo ile mozna byc gwiazda rocka, juz swoje przezyl i usunal sie w cien.
Nie wiem czy to trafne porownanie bo nie znam dokladnie tamtej sytuacji ale bylo cos takiego z pierwszym wokalista Pink Floyd ze stwierdzil ze ma dosc i zaszyl sie w ogrodku.
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Oh won´t you please
Take me home

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #54 dnia: Czerwca 19, 2009, 02:39:13 pm »
0
może gwiazdą rocka już nie chce być, ale dalej będzie moim idolem. Czy mu się to podoba czy nie :P I ja do jego, albo swojej śmierci będę oczekiwał od niego jakiegoś zainteresowania mną - czyli fanem!

Sorry Axl, wkopałeś się :P

Offline mslazek

• Paradise City
  • Respect: +7
« Odpowiedź #55 dnia: Czerwca 19, 2009, 02:41:51 pm »
0
axl ma taki styl, nie lubi dziennikarzy, wiec woli przekazać to co chce przekazać w inny sposób.
A ja nie lubie piekarzy i co z tego? Jak jest jakby nie było osobą publiczną (no aktualnie to troche śmiesznie brzmi) to od czasu do czasu mógłby dać znać co u niego, pokazać się w jakimś programie.
Te inne sposoby przekazywania informacji to chyba telepatia, bo jakoś bardziej namacalnych dowodów nie zauważam ostatnio  ;) Ale nie... sorry, kiedyś wpadł na jakies forum i popisał trochę. No to faktycznie, powinno to wystarczyć fanom do czasu wydania następnej płyty.

Offline Brokuła

• Paradise City
  • Respect: +6
« Odpowiedź #56 dnia: Czerwca 19, 2009, 02:44:32 pm »
0
również popieram, że Axl powinien dać znak życia. get_in i wcale nie chodzi o wywiady tylko z dziennikarzami, ale chociażby aktualizację strony, notki co z zespołem, jakie plany i czego możemy się spodziewać. A i na porządne wywiady w rockowym piśmie na pewno nikt by narzekał, a Ty czytać przecież nie musisz ;]

Może mieszka z Lennym Kravitzem na ekologicznej farmie gdzieś w Boliwii. A tak na serio to wkurw mnie już trochę ogrania. Fani innych zespołów zawsze mają wszystko, płyty trasy wywiady itp, a my jak zwykle TAKI c**j !!! WIELKI JAK SZELKI !!!
popieram!

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #57 dnia: Czerwca 19, 2009, 03:21:51 pm »
0
A jak Axl faktycznie zakończył karierę? I co teraz? Jeżeli to prawda to powinien poinformować przynajmnie w formie jakiegoś oświatczenia np."Dziękuje wam fani za wsparcie i cierpliwość ,a wam dziennikarze mam jedno do powiedzenia -ODPIERDO....E się od mojego życia prywatnego,ch...j wam do do niego".

Offline EroticJesus

• Knockin On Heavens Door
  • All Pigs Must Die/Brain Dead
  • Respect: -2
    • http://img147.imageshack.us/img147/3038/ownedwa2mq8qj0.png
« Odpowiedź #58 dnia: Czerwca 19, 2009, 03:24:53 pm »
0
Ludzie was porypało tak samo jak w czasie ciszy po wydaniu ChD. Dajcie temu Axlowi spokój, chcieliście płytę-dostaliście. Teraz płyta wam nie potrzebna i chcecie Axla w telewizji i wywiadach. Skoro tak wam sie to podoba przenieście sie na fanowanie Tokio Hotel-będziecie mieli czym sie zająć i będziecie mieli dużo wywiadów. Ja od Axla oczekuje nowej płyty za 2 lata ,a za brak wywiadów jestem mu wdzięczny.
Elvis Presley And The Soul Monster!!!
Chinese Democracy Rocks! Don't You Try To Stop Us Now!

Sometimes I feel like
There's nothing that's stopping me  All things are possible  I am unstoppable

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #59 dnia: Czerwca 19, 2009, 03:34:41 pm »
0
Ja bym chciał chociaż jeden wywiad przeczytać :D.A płyta za dwa lata? Oczywiście że tak!!!

Duff o Axlu w AC/DC [duff] [axl] [ac/dc]

Zaczęty przez naileajordan

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 1546
Ostatnia wiadomość Maja 23, 2019, 08:33:38 pm
wysłana przez Canis_Luna