-o Axlu : "one cool motherfucker"
-na trase wezmie okolo 13 Les Pauli
-bedzie stal po prawej stronie sceny, patrzac od publicznosci
-zapytany czy Axl jest gruby odpowiedzial ze Rose wyglada swietnie a jego wokal jest lepszy niz kiedykolwiek
-o Bucketheadzie: mysle ze jest wybrykiem natury, ale jest niesamowitym gitarzysta
ale to wszystko klamstwo, bo Axl siedzi caly czas w domu i nic nie robi - nie napisal przeciez o tym na twitterze
sorry ale fatalne tłumaczenie, dosłowne nie oddające kontekstu jego wypowiedzi. Nie będzie stał po prawej stronie czy lewej zapytali go to powiedział ze będzie "right to the audience" czyli gdziekolwiek ale blisko publiczności.
O Bucketheadzie powiedział : ""I think Bucket is a freak of nature on the guitar, hes amazing!" to nie oznacza że jest wybrykiem natury tylko że szaleństwem natury jest to jak gra na gitarze, jest niesamowity".
Jeżeli mogę wszystko co powiedział
1. Właśnie wrócił z prób, zespół jest niesamowity i świetnie razem grają
2. Zna Axla 10 lat i jest "one cool motherfucker"
3. Na pytanie czy jest gitarzystą prowadzącym - tak jestem gitarzystą prowadzącym i na trasę zabieram ok 13 Les Pauli.
4. Na próbach grają ok. 40 różnych piosenek Guns N' Roses
5. Na temat koncertów mówi że show będzie niesamowity i rozwali wszystkim głowy, będzie naprawdę dobry
6. Na pytanie jaka jest jego ulubiona piosenka z Chinese Democracy - "kocham, This I Love"
7. Na pytanie jaki będzie wyglądała scena/jaki będzie jego muzyczny set up - "przyjdź na koncert i sam się przekonaj"
8. Na pytanie czy widział ostatnio Axla i jak ten się czuję - "Tak widziałem, jest w świetnej formie"
9. Próby są każdego dnia i są świetne
10. Na pytania czy wiem że w Kanadzie jest zimno - "Tak wiem że jest przerażająco zimno, a ja nienawidzę zimna"
11. Na pytania dotyczące forum Guns N' Roses - "Witam forum Guns N' Roses, dziękują za wszelkie wsparcie i miłośc jaką mi okazaliście. Nie mogę się doczekac aż was poznam. Do zobaczenia wkrótce"
12. Mówi że Axl zebrał potwornie dobry zespół, że jest już z nimi długi czas i wszyscy w zespole są niesamowitymi muzykami. Zaszczytem jest bycie częścią czegoś tak wspaniałego.
13. Na pytanie czy Axl jest gruby - "Axl wygląda świetnie i śpiewa lepiej niż kiedykolwiek"
14. Na pytanie kto na próbach gra na perkusji - "Frank"
15. Mówi że będzie uaktualniał swoją stronę o daty trasy koncertowej.
16. Zapytany o webast czy DVD z trasy - "Będę robił webast z trasy na moim kanale YouTube"
17. Zapytany co sądzi o Bucketheadzie - "Jest świrem jeżeli chodzi o umiejętności gry na gitarze, jest niesamowity"
18. Na pytanie gdzie teraz uda się Guns N' Roses - "Asia"
19. Na pytanie czy nagrywał nowy materiał z Guns N' Roses - musicie poczekac na informacje
20. Na pytanie dotyczące dredów Axla - "Przyjdź na koncert a zobaczysz"
21. Na pytanie czy będzie grał z GN'R jakieś koncerty w USA na początku 2010 - "Bez komentarza"
22. Gdziekolwiek będzie Guns N' Roses będę tam i Ja.
23. Mam zero wolnego czasu jestem pracoholikiem
24. Śpię 4 godziny dziennie
25. Nie mogę się doczekac aby was wszystkich zobaczyc podczas trasy
26. "Przepraszam, że nie byłem częściej online, pracowałem do rana do wieczora , bez dni przerwy"
27. "Spotkałem po raz pierwszy Axla kiedy nagrywał album z Beautiful Creatures, Guns N' Roses było w studiu obok naszego"
28. Na pytanie że Beautiful Creatures brzmi bardzo jak Guns N' Roses dlaczego ? - "Ponieważ Guns N' Roses było jednym z moich głównych wpływów kiedy dorastałem, dlatego BC ma podobny klimat"
29. Na zdanie że Sixx A.M nigdy się nie wycofywało, ale spróbuj byc z drugiej strony fanem Gn'R - "Nie zapominaj, że ja też jestem fanem Guns N' Roses, mam dozgonny respekt dla muzyki Guns N' Roses i dla tego co osiągnęli"
30. Na pytanie , ze Gn'R było jednym z jego ulubionych zespołów kiedy dorastał, mając to na uwadze co sądzisz o ciągłym konflikcie pomiędzy Axlem a Slashem, który był napewno Twoją inspiracją kiedy grałeś na gitarze - "nie mam z nikim konfliktu"