Przejrzałem na szybko, mnie się wydaje, że nie wielu z nas osiągnie tyle co Slash, bo tak naprawdę jest wielkim gitarzystą uwielbianym i podziwianym przez wielu fanów na Całym Świecie, to że nie skończył szkoły i wpisuje emotkikon liii czy iny Mi nie przeszkadza, jednak dopuszczam możliwość, że ktoś może Kudłatego nie lubić z tego czy innego powodu, nawet jeśli ten powód jest dla nas niezrozumiały i wydaje Nam się absurdalny, ale wysyłać kogoś z tego powodu do lekarza to już przesada, nawet jeśli się tak myśli powinno się to zachować dla siebie...
Przepraszam za offa.Co do Slasha, to bardzo fajny człowiek, pod wpływem swojej żony się zmienił, ćpać i pić przestał dawno i już nie jest gościem, który prowadzi rockandrollowy tryb życia, teraz ważne są dla Niego wartości rodzinne, zresztą wystarczy popatrzeć na zdjęcia i poczytać wywiady z nią i z nim. Nagrał nawet jakąś piosenkę do kreskówki i na pewno nie jest złym człowiekiem, bo człowiek, który tak gra i dzieli się swoją muzyką nie może być do końca zły... A teraz wybaczcie, wiele w życiu widziałem i nie lubię jak się atakuje innych ludzi, za sposób pisania, bo tak naprawde nie znamy tej osoby, a to wątek Slasha a nie Shiris... chyba... Mniejsza z tym...