eee... burdel, burdel, burdel.
Wiecie już czemu wszędzie podają tylko 3 osoby w składzie? Bo nic więcej nie wiadomo. Burdel, burdel, burdel. Możliwe że i Richard i Frank są na chwilę obecną próbowani przez Slasha i Duffa. Richard jest osobą wszechstronną muzycznie, świetnym instrumentalistą a przy tym osobą, która szanuje swoją prywatność i nie gwiazdorzy w mediach społecznościowych. Idealny kandydat na drugiego gitarzystę GN'R. Franka trzymają bo Matta nie chce Axl, a Steven to beczka prochu, który zaraz pitolnie.
A kim był/jest Chris? Kolesiem, którego 90 procent uczestników koncertów nie kojarzyła. Gościem, który zrobił pare fajnych rzeczy na jednej płycie, ale przecież takich pierdnięć nie pamięta się tak naprawdę, kiedy wspomina się te najlepsze utwory. Kto dziś pamięta, że w oryginale Paradise City we wstępie były wyraźne słyszalne sytezatory??? tak samo jest z robotą Chrisa.
Przykro go żegnać, bo nie wydawał się szkodliwy a prześmiewczy (a może prawdziwy) kult jego osoby wśród fanów urósł do rangi legendy miejskiej. Od '91 Gunsi prawie cały czas grali z dwoma klawiszowcami. A teraz co?
Jeśli faktycznie Chris rzucił taki głupim tekstem na fejsie (co do czego mam wątpliwości) to oznacza jedynie jak bardzo krótkowzrocznie patrzył na swoją rolę. I co z tego, że był w zespole 20 lat? Sporą część tego czasu przejeździł świat wzdłuż i wszerz zarabiając kasę na graniu nie swoich utworów. I to nie było nabijanie kasy? GNR 2.0 (we wszystkich inkarnacjach) było świetnym zespołem, który jednak przez 90% czasu antenowego opierał swoje istnienie o "wspomnienie" tych kilku lat pomiędzy 87mym a 93 rokiem. Ludzie oczekiwali powrotu tamtego składu i tamtej magii. I teraz to dostaną. Przynajmniej skład (po części) bo z magią może być różnie.
Z każdym kolejnym dniem saga GN'R 2016 robi się coraz ciekawsza. I na koniec: Axl to musi być kawał skurw.... że tak traktuje ludzi. Macie za swoje gadanie, jaki to on dobry człowiek jest
UPDATE:
Wspominałem, że nie do końca wierzę w ten wpis Chrisa... otóż kiedyś na Twitterze napisał:
The only facebook i have is my band @beatrazr , go there and Like it! Stąd moja niewiara, że to on sam szkrobnął.