A ja sadze, że Axlowi nie chodzi o zyski...
Axlowi może nie, ale wytwórni na pewno, zwłaszcza, że wpakowała w to parę niezłych "baniek". Niemniej płyta się zwróci bez najmniejszego problemu - najpewniej wystarczy, by się sprzedało 1-2 milionów płyt, a sprzeda się pewnie więcej (obstawiam 4-5 milionów na całym świecie, a kto wie - może nawet więcej, choć Appetite nic nie przebije

).
Natomiast co do samego newsa - informacja mocno wątpliwa

. Znam francuski i nie znalazłem na gnrfrance.net wpisu o tej treści, ale z drugiej strony faktycznie ostatnio się praktykuje takie coś (tj. umieszczanie całego albumu w sieci do przesłuchania), ale czy Interscope zdecyduje się na taki krok? Zobaczymy... zresztą i tak pewnie 21 listopada wszyscy będą mieć już swoją oryginalną kopię, więc...
Natomiast jako ciekawostka - chyba przydałaby się porządna reedycja Appetite (wiem że Interscope planuje, czy już wydało, ale pewnie tylko w USA) i UYI, bo jak chodzę po sklepach, to tych albumów nie da się już dostać, a np. Spaghetti, czy Live Era bez problemu - tak więc reedycja wskazana

. Pewnie to przez to, że Geffen sprzedał prawa i jego cały nakład już zszedł, a Interscope jeszcze nie zdążyło zapełnić półek... tym bardziej, ze AFD ponoć po dziś dzień sprzedaje się znakomicie.