Autor Wątek: Kucharz wyleciał z pracy za zdjecie z Axlem  (Przeczytany 379 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline daub

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Garden Of Eden
  • Unra go mać!
  • Respect: +1675
Kucharz wyleciał z pracy za zdjecie z Axlem
« dnia: Listopada 14, 2025, 09:00:05 am »
+1

Richard Perez Cuzcano pracował jako szef kuchni w hotelu Marriott w Limie. Zespół Guns N' Roses był w mieście na koncercie, który odbył się 5 listopada 2025 roku na Estadio Nacional. Według doniesień "Bajo Piura Noticias" kucharz od najmłodszych lat jest wielkim fanem Rose'a.
Cuzcano cieszył się, kiedy mógł przygotować kilka posiłków dla wokalisty Gunsów, który zatrzymał się w hotelu. To właśnie wtedy poprosił o zdjęcie z muzykiem.

Axl chętnie się zgodził, a Cuzcano opublikował następnego dnia zdjęcie w swoich mediach społecznościowych. Wkrótce potem został wyrzucony z pracy, gdyż polityka hotelu Marriott zabrania pracownikom na interakcję z gośćmi poza ich pracą.

"Byłem szefem kuchni w restauracji i zrobiłem sobie zdjęcie z samym Axlem Rose'em po tym, jak dla niego gotowałem. Wczoraj zostałem zwolniony za złamanie zasad hotelu. Czy było warto? Było i będzie aż do śmierci" - przekazał kucharz - "Czy zdołałbym wytłumaczyć  młodszemu sobie, że za kilka lat stanie się to, że pewnego dnia zostanie szefem kuchni i jakiś czas później będzie gotował Axla Rose'a? I że uściśnie mu dłoń?"

Pojawia się więc pytanie, czy Cuzcano edytował podpis, ponieważ szefostwo cofnęło swoją decyzję i nadal pracuje w hotelu, czy może chodzi o coś zupełnie innego. Serwis Loudwire skontaktował się z Cuzcano w celu uzyskania komentarza, ale jak dotąd nie otrzymał odpowiedzi.

Źródło
Źródło
Źródło
Źródło

Offline Śpiochu

• Global Moderator
  • One In A Million
  • Hail to the chief!
  • Respect: +1857
Odp: Kucharz wyleciał z pracy za zdjecie z Axlem
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 14, 2025, 09:02:11 am »
0
zaraz go tym nożem dźgnie i będize tragedia.
...jeśli powyższy komentarz wydaje Ci się zbyt poważny, to zmień zdanie.
GNR
15.07.06, 27.09.10, 11.07.12, 20.06.17, 12.07.25
Slash
13.02.13, 12.02.19, 16.04.24

Offline sunsetstrip

• Scraped
  • 18000 postów
  • Respect: +4712
Odp: Kucharz wyleciał z pracy za zdjecie z Axlem
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 14, 2025, 10:29:15 am »
+1
Niech wyślą kucharza na konferencję prasową jak za Janasa na MS 2006
NAJBARDZIEJ KONTROWERSYJNY

"I once bought a homeless woman a slice of pizza who yelled at me she wanted soup."
Axl Rose

Bumblefoot: "Tworzenie muzyki z Axlem to czysta przyjemność"

Zaczęty przez balumala

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 6256
Ostatnia wiadomość Czerwca 13, 2013, 12:37:23 pm
wysłana przez balumala