Od razu widać, że to instytucja, nie zespół i to jest właśnie przykre.
Właśnie o tym pomyślałem po przeczytaniu tych wypowiedzi. On mówi jak pracownik firmy, który nie wie, kiedy dostanie znów propozycję pracy na zasadzie umowy o dzieło...
A ja z bólem, ale jednak poprę stronę bbf...Zqyx, ta niechęć, o której piszesz, wynika z jakiejś chorej "lojalności" względem Axl`a i to nie ejst normalne...Jeśli Bąbel i reszta są pełnoprawnymi członkami zespołu, powinni mieć swobodę wypowiadania się na każdy temat dotyczący Gn`R ! Wcale nie zdziwiłabym się, gdyby okazało się, że podpisali jakiś "cyrograf" o nieujawnianiu szczegółów dotyczących Chińszczyzny...
Ok,to przedstawcie dowód na to,że taki "cyrograf" jest.
Na zasadzie dysputy filozoficznej - przedstaw dowód, że takiego "cyrografu" nie ma
Zqyx ma racje...
Nie mówią, bo czują, że byliby w ten spsosób nie fair wobec fanów i reszty zespołu... Po co maja mowic setny raz kiedy plyta wyjdzie... Gdy nie jest to pewne...
A nie dziwi Cię, że zespół nie wie kiedy wyda płytę?
Wielu z Was pisze, że płyta jest w fazie mixów. Ale to przecież nie trwa miesiącami! Zespoły wchodzą do studia, nagrywają, wychodzą. Zazwyczaj wiedzą co się dzieje z ich twórczością po opuszczeniu przez nich studia, prawda?
Przypomnij sobie, że już parę lat temu było mówione, że płyta jest w ostatecznej fazie powstawania. Ja nie wiem co się dzieje, ale chyba przyznasz,że jeśli płyta jest już dawno ukończona to te cale 'zabawy' speców od dźwięku są stanowczo za długie.