Autor Wątek: Axl u Jimmy'ego Kimmela  (Przeczytany 11963 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
Odp: Axl u Jimmy'ego Kimmela
« Odpowiedź #45 dnia: Października 26, 2012, 03:00:50 pm »
0
to luźny występ, nie wnoszący nic do jakiejś większej promocji :)

Tu się zgodzę, ale samo to, że Axl po tylu latach zgadza się na wywiad, trochę jednak daje do myślenia. Z całym szacunkiem do Dela Jamesa, czy wywiadów dla fanów tu jednak było coś innego. Kimmel mógł zapytać o coś niewygodnego, a jednak Axl podjął to ryzyko i wypadł całkiem dobrze. Może go to ośmieli, może ten wywiad, a wcześniej występ u Neila Younga, który nie wyszedł do końca po myśli Gunsów miał być częścią budowania pozytywnego wizerunku zespołu nie tylko dla maniaka Gn'R, który wszystko "przełknie", ale też dla wielu innych. Może to przypadek, a może coś więcej... Doszukuję się pewnie czegoś, czego nie ma, ale może... ;) Może jest w tym jakiś większy plan w przypadku Gunsów :)
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
« Odpowiedź #46 dnia: Października 26, 2012, 03:22:43 pm »
0
większy plan w przypadku Gunsów
Na pewno :D plan na niespodzianki :D

Pożyjemy, zobaczymy, ale ja nie widzę w tym wywiadzie niczego większego, ale chciałbym się mylić :)

Offline Mrs. Brownston

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +236
« Odpowiedź #47 dnia: Października 26, 2012, 03:35:11 pm »
0
Kimmel mógł zapytać o coś niewygodnego, a jednak Axl podjął to ryzyko i wypadł całkiem dobrze.
Zakładając, że Kimmel nie dostał żadnych wytycznych o co pod żadnym pozorem ma nie pytać  ;)
Widać, że Kierownik był w humorze i wielkie brawa dla niego, że w końcu się przełamał. Chociaż tak naprawdę wywiad nic nowego nie wniósł to mam nadzieję, że nie będziemy musieli czekać kolejne 20 lat na następny  ;)

"Ulu­bieńcy bogów umierają młodo, lecz poźniej żyją wie­cznie w ich to­warzys­twie..." - Fryderyk Nietzsche

Offline Hollywood*Rose

• It's 18 and life to go
  • Respect: +305
« Odpowiedź #48 dnia: Października 26, 2012, 04:13:59 pm »
0
Oczywiście sam fakt, iż Axl zdecydował się na udzielenie wywiadu (a raczej występ i pokazanie się) jest już osiągnięciem i postępem. Jednak dalej uważam, że miało to na celu tylko promocję koncertów w Vegas. Na samym początku rozmowy Kimmel wspomniał, że dlaczego Rose zdecydował się na udział teraz, przecież był już wiele razy o to proszony. Może to i początek jakiegoś poważniejszego planu, ale na chwilę obecną uważam, że to tylko nasze pobożne życzenia. Obym się myliła ;)
Co do pytań: wątpię, żeby istniała możliwość zadania niewygodnego dla gościa pytania. Z tego co wiem, nawet w polskich programach tego typu u Majewskiego czy Figurskiego prowadzący dostaje listę zakazanych tematów. Także myślę, że w amerykańskim show nie jest inaczej. Szczególnie gdy zaproszona osoba to Axl Rose :)
Obstaję przy wersji, że ten wywiad to tylko element reklamy zbliżających się występów. Te wzmianki o Haloween.. Może i Dja jest wszędzie pełno, ale nikt nie rozreklamuje GnR lepiej niż sam Axl.

Not in this lifetime

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Śpiochu

• Global Moderator
  • One In A Million
  • Hail to the chief!
  • Respect: +1713
« Odpowiedź #50 dnia: Października 26, 2012, 07:31:42 pm »
+1
a zgadnijcie co w komentarzach ?  :P
...jeśli powyższy komentarz wydaje Ci się zbyt poważny, to zmień zdanie.
GNR
Warszawa 15.07.06, Praga 27.09.10, Rybnik 11.07.12, Gdańsk 20.06.17
Slash
13.02.13, 12.02.19, 16.04.24

Offline Hollywood*Rose

• It's 18 and life to go
  • Respect: +305
« Odpowiedź #51 dnia: Października 26, 2012, 07:35:57 pm »
+1
Polacy i Żydzi? Oni  chyba zatrudniają ludzi, którzy wszędzie o tym piszą... :facepalm:

Not in this lifetime

Offline MissRose

• Paradise City
  • I don't like being stuck in the crowd...
  • Respect: +427
« Odpowiedź #52 dnia: Października 26, 2012, 09:00:39 pm »
0
Nie wiem, czy ten 'wywiad' to początek czegoś większego, niemniej jednak dobrze dla wizerunku zespołu, że Axl w końcu 'ożył'. Może to element promocji, a może Kierownik postanowił się przeprosić z mediami, cholera wie co tam panu Rose'owi siedzi pod kapeluszem. :P

Remember in this game we call life
That no one said it's fair

Offline daub

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1494
« Odpowiedź #53 dnia: Października 26, 2012, 09:06:29 pm »
0
Z uwagi na to, iż wywiadzik na stronie głownej sie zawiesił :)
prezentuje 3 części
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=-7gjUa1y99g&amp;feature=player_embedded" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=-7gjUa1y99g&amp;feature=player_embedded</a>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=MP8qeBmFcKg&amp;feature=player_embedded" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=MP8qeBmFcKg&amp;feature=player_embedded</a>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ZnpMNo_3dFA&amp;feature=player_embedded" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=ZnpMNo_3dFA&amp;feature=player_embedded</a>

Offline Ivellios

• Atittude
  • Paranormalium.PL
  • Respect: +396
    • Paranormalium - Portal Zjawisk Paranormalnych
« Odpowiedź #54 dnia: Października 26, 2012, 09:37:43 pm »
+1
"copyright claim by Disney" - wiedziałem, że Myszka Miki wprowadzi kiedyś cenzurę :D

Offline dorota40

• Respect: +6
« Odpowiedź #55 dnia: Października 26, 2012, 10:01:59 pm »
-2
obserwuję-jako domorosły astrolog- że Axl jak rośnie obsada pasma Skorpiona wykazuję większą aktywność życiową; tak jest i tym razem kiedy obecnie Saturn wszedł na trzy lata w znak Skorpiona a dodatkowo teraz mamy w skorpionie Słońce i Merkurego; wszystko razem wpływa bardzo dobrze na jego Ascendent w Skorpionie i powoduje że staje się bardziej medialny; tak samo dobrze działają na niego wszystkie osoby ze Słońcem w skorpio /tj.ur. 10 listopada 1972 DJAshba, ur. 17 listopada 1966 Fortus;
jednak w tym video-wywiadzie widać ile wysiłku go kosztuje udział w &nbsp;talk show na żywo na kanapie u jakiegoś Kimmela ..................
choć chciałabym podkreślić że to Axl podnosi oglądalność temu gościowi!!!!!
nie na odwrót/

Axl lubi astrologię i jak obserwuję wykorzystuje dobre okresy astrologiczne dla siebie i dla własnych potrzeb.Przykładem jest zeszłoroczna trasa listopadowa po stanach i takie perełki jak ten występ na urodziny Fortusa
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=XfJb4Lv9Ge0" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=XfJb4Lv9Ge0</a>

a tegoroczna trasa w Vegas też pewnie będzie najlepsza...czego dobrym początkiem jest start w TV.
« Ostatnia zmiana: Października 26, 2012, 11:47:56 pm wysłana przez dorota40 »

Offline mikus666

• Moderator
  • Respect: +441
« Odpowiedź #56 dnia: Października 26, 2012, 10:24:32 pm »
+2
To wszystko pisane jest na poważnie?

Offline Slither

• Legenda
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Garden Of Eden
  • Dobry BAN nie jest zły
  • Respect: +72
« Odpowiedź #57 dnia: Października 26, 2012, 10:26:23 pm »
0
prawdopodobnie tak :???:

Offline Reeja

• Right Next Door To Hell
  • Wake up... time to die!
  • Respect: +352

Offline Erin60262

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +124
« Odpowiedź #59 dnia: Października 27, 2012, 10:58:01 pm »
0
Bez konkretów, ale sympatycznie, przyjemnie, Axl cały czas uśmiechnięty. Zresztą jak dla mnie nawet gdyby wyszedł po paru minutach, jak z koncertu, to i tak super, że się pokazał, niezależnie od tego czy to tylko promocja Vegas czy jakaś nowość z jego strony i zapowiedź zmian.
Na zdrowego faktycznie nie wygląda, napuchnięta twarz, dziwne oczy, głos inny, ale nie wydaje mi się, żeby jakoś przytył. On ma 50 lat i wygląda dokładnie na 50, nawet lepiej. Wielu jego rówieśników to już tragedia ;D

Co do Perli - czemu ona o tym mówi, czemu ma to znaczenie i czemu się nią interesujemy? :)

Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z rysunkiem, który Jimmy pokazuje Axlowi ("They're living fast and they die young') - jest tam 'there', ale chyba powinno być 'they're"..?

Duff o Axlu w AC/DC [duff] [axl] [ac/dc]

Zaczęty przez naileajordan

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 1539
Ostatnia wiadomość Maja 23, 2019, 08:33:38 pm
wysłana przez Canis_Luna