U Micka Walla chyba raczej nie,później owszem. Ale generalnie chodziło mi o coś innego - o to,że naprawdę niewiele wiemy o Axlu,o jego zainteresowaniach,upodobaniach. To,że wyczytaliśmy coś u Micka Walla;który ma się za wielkiego eksperta od Gn'R,na tyle wielkiego,żeby pisać biografię faceta,który od mniej więcej 20 lat nie chce go widzieć;nie znaczy,że wciąż Axl jest taki sam,więc mówienie o tym,że coś jest w stylu Axla,a coś nie trochę mnie dziwi. Nie znam stylu Axla. Dziś rano mógł pojawić się na forach Gn'R,a w następnym miesiącu "atakować" nas z okładek Metal Hammera,Classic Rocka i Rolling Stone jednocześnie.
Wiem tylko,że jest nieprzewidywalny. Narzekanie na tą nieprzewidywalność nie ma najmniejszego sensu.
Cieszmy się tym,co mamy. Może Axl będzie rozmawiał z fanami co weekend,może już nigdy,ale cieszę się,że w tym brałem udział.
Dla fana Gn'R na pewno to ważne wydarzenie. Ważniejsze niż przecieki,które były i będą.
Dzięki Axl.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Oficjalne potwierdzenie:
http://web.gunsnroses.com/index.jsp