a jednak się zasadziłeś
czemu zszedłeś na temat Slasha? Ja chciałem jedynie o dowód na obalenie mojej tezy.
Od wielu lat codziennie obserwuje poczynania muzyków GnR i widzę co wyprawia Axl.
Stąd podaj mi jeden dowód na to, że chłopak się rozwija jako muzyk, jako artysta, jako ktokolwiek.
Nie chcę abyś był Jego adwokatem, ale sam stwierdziłeś, że nie stanął w miejscu muzycznie, więc
myślałem, że poza stwierdzeniem podasz mi przykład.
Co mnie obchodzi ile lat tworzona była ta płyta?
no ja trochę na nią czekałem i odbijałem się od lady sklepów muzycznych kiedy internet dopiero raczkował.
Drogi pomponie, myślę, że ocenianie człowieka po wizerunku medialnym, jaki kreuje, jest co najmniej niesprawiedliwe.
no przykro mi nie jest i nie będzie. Celebryci, gwiazdy zarabiają nie tylko na muzyce. Stają się częścią popkultury. Świata, w którym
ocena jest na porządku dziennym. Axl jest osobą medialną (powiedzmy) chcąc lub nie chcąc- nie odetnie się od opinii i ocen.
Znam go dosyć długo. Widziałem jak się zachowuje na scenie w stosunku do innych, czytałem o nim sporo, znam jego biografię, pamiętam walki z żonami, dziennikarzami, muzykami... mogę więc chyba na podstawie tego wszystkiego całkowicie osobiście się odnieść i wydać moją własną opinię?
Chyba po to jest idea forum?
nie jesteś fanem jakiegokolwiek komercyjnego zespołu rockowego
no tym mnie rozbawiłeś? Gunsi niekomercyjni?
Chyba nie pamiętasz milionów plakatów, znaczków w popcornie i bravo, koszulek, teledysków itd.
który nigdy nie będzie taki, jak oni, bo do tego nie dąży
i tutaj chciałbym bez najmniejszej złośliwości, aby ktoś mi powiedział, do czego w takim razie dąży zespół Axla?