Spokoj!!! Chcecie isc na solo to ok, ale poza forum. Bo jak nie to sie niektorym Teleranek zabierze;) Mimo, ze fajnie byloby zobaczyc prawie wszystkich razem, to jestem sceptyczny w kwestii Mylesa. Sa wsrod bylych Gunsow osoby, ktore lepiej lub gorzej, ale spiewaly ich kawalki. RRHOF nie wymaga zagrania Comy, czy Estranged. Wystarczy np. Scom, Knockin i Patience. A to nie jest wokalnie ponad sily ex Gunsow. Chca wystapic dla fanow i siebie, prosze bardzo. Ale niech to beda ex Gunsi/ Gunsi, a nie ktokolwiek. Poza tym wole, zeby to byli oni niz np. Kid Rock badz Green Day. Ja wiem, ze dla wielu z Was GnR to Axl i tylko Axl. Dla mnie nie. Sprzeciwialbym sie, gdyby ktokolwiek z nich chcial isc tam sam i uzurpowac sobie prawo do tego, ze on jest GnR, ale prawie wszyscy razem? Czemu nie. Decyzja jednej osoby nie powinna przekreslic wagi tego wydarzenia. Nie odbieram Axlowi niczego, szanuje i moze poniekad rozumiem jego decyzje. Nie chce, nie idzie. Ale niech zamiast niego nie pojawia sie Myles. Mimo, ze czesto wyja i pieja podobnie:p