Autor Wątek: Axl pozwany przez fana?  (Przeczytany 19182 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
Odp: Axl pozwany przez fana?
« Odpowiedź #45 dnia: Marca 13, 2013, 11:56:31 pm »
+1
Pozew z cyklu oparzyłem się kubkiem kawy z kawiarni bo nie było tego magicznego czegoś z tektury...Takie rzeczy jak widać nie tylko w USA

Offline slawek3093

• Right Next Door To Hell
  • Respect: +100
« Odpowiedź #46 dnia: Marca 14, 2013, 08:07:44 am »
0
A ja bym tak na to nie patrzył . Faktycznie to jest fajna pamiątka jak ktoś złapie mikrofon gorzej właśnie jak w tym przypadku nie złapie . Kto gra i śpiewa wie ile waży średniej klasy mikrofon a Axl na pewno  ma z najwyższej półki a mikrofon jest jak głośnik musi swoją wagę mieć . Zawsze mnie to zastanawiało czy nikt nie dostał tym mikrofonem a tu masz gościowi wybił zęby . Teraz niech Axl zachowa klasę i da mu te 5 patyków i dalej niech sobe rzuca ...Albo nie bo znajdą się tacy ,którzy co koncert będą tracili kły :DDD

Offline whatashame

• Paradise City
  • Respect: +267
« Odpowiedź #47 dnia: Marca 14, 2013, 09:54:47 am »
0
Jak utrzymuje rodzine z jednej pensji to skad ma szmal na koncert? A dwa, jakie 5 000 dolarow za dwa zeby? Chyba że miał złote. Ja na Slashu ukruszyłem jedynke jak wbiegłem w ściane, i zaplacilem dentyscie 120 zl.
GNR fan since 1993
#REUNION - AMERICAN HYPOCRISY TOUR 16

KAŻDY news czytam, prawie żadnego newsa nie komentuje, KAŻDY news doceniam, za KAŻDY news dziękuje,

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #48 dnia: Marca 14, 2013, 10:23:41 am »
0
ale ukruszyłeś, a nie straciłeś.

implanty w Polsce są drogie, a w Australii pewnie jeszcze droższe.

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
« Odpowiedź #49 dnia: Marca 14, 2013, 10:33:28 am »
0
Moja przyjaciółka straciła jedynki w wypadku samochodowym. Nie pamiętam dokładnie ile zapłaciła za dentystę, wiem, że to była kupa kasy, coś w granicach 10 tysięcy, (nie chcę skłamać, ale wiem, że o mniej więcej takiej kwocie była mowa przy ubezpieczeniu).
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

Offline Duffowa

• Atittude
  • Respect: +1027
« Odpowiedź #50 dnia: Marca 14, 2013, 10:42:31 am »
0
mój brat z wcześniej wspomnianym zębem płacił hmmm 2 tysiaki? tyle że on stracił 3/4 zęba więc to też "ułatwiało" sprawę przy naprawianiu szkód i "leczeniu"

Offline janina

• Better
  • catcher in the rye....
  • Respect: +1005
« Odpowiedź #51 dnia: Marca 14, 2013, 10:59:07 am »
0
Ale przecież on ich nie stracił , na zdjęciu widać że ma jedynki ukruszone  :P bez względu na to powinien mieć zwrot kosztów leczenia i naprawy zębów.

Offline mafioso

• Moderator
  • Street of dreams
  • Respect: +2222
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #52 dnia: Marca 14, 2013, 11:42:32 am »
+1
Skoro ma czwórkę dzieci i jest jedynym żywicielem rodziny to jak go było stać na bilet? Był sam czy z rodziną? Czemu za te pieniądze nie kupił dzieciom cukierków?

W Polsce był kiedyś proces za podobną sprawę, jak Panas rzucił ze sceny szklaną butelkę i trafił nią dziewczynę. Potem musiał przeprosić i jakieś koszty zapłacić chyba. A był wtedy naje.bany jak messerschmiit :P

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
« Odpowiedź #53 dnia: Marca 14, 2013, 03:01:22 pm »
0
Skoro ma czwórkę dzieci i jest jedynym żywicielem rodziny to jak go było stać na bilet? Był sam czy z rodziną? Czemu za te pieniądze nie kupił dzieciom cukierków?

Może tak jak ja miał odłożoną kwotę na bilet od dłuższego czasu? ;)
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

Offline Bluebird

• Garden Of Eden
  • Respect: +959
« Odpowiedź #54 dnia: Marca 14, 2013, 03:02:46 pm »
0
Jak utrzymuje rodzine z jednej pensji to skad ma szmal na koncert?
Bo to nie Polska, tam się zarabia tyle, że za jedną pensję można utrzymać całą rodzinę

Offline slawek3093

• Respect: +100
« Odpowiedź #55 dnia: Marca 14, 2013, 04:55:32 pm »
0
Dokładnie ! Z jeden pensji można utrzymać całą rodzinę bez problemu a i sądzę ,ze na koncercie sam nie był tylko z rodziną   ;) chodzi tu tylko o kasę , fakt takie rzeczy kosztują jak wstawienie zębów .

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #56 dnia: Marca 14, 2013, 05:53:34 pm »
0
Jeśli tak się naprawdę zdarzyło to koleś powinien dostać odszkodowanie. Jakby nie było Axl mu wybił zęby.
Niech to udowodni...... :D.

Offline KFCBucket

• Respect: +44
« Odpowiedź #57 dnia: Marca 14, 2013, 06:29:43 pm »
+2
Widzę, że masa tutaj krytyków, a znacznej części pewnie mama pieniądze na koncert daje  ;) Otóż taki koncert jest też dla osób starszych, a nie tylko dla młodziaków. Druga sprawa - argumenty typu ma czwórkę dzieci to skąd ma szmal na koncert? Ludzie, bądźmy poważni. Będziemy krytykować go za to, że odłożył sobie trochę dolarów i poszedł na koncert swojego idola? Jaka jest relacja ceny biletu (na którą można było odkładać jakiś czas) do 5. 000 na zęby (które trzeba wydać od razu)...

Odszkodowanie mu się należy jak psu buda. A Axl tak nie zubożeje, nie bójcie się. Trochę więcej dojrzałości w postach - to jest moj postulat.
Radzę też zajrzeć do oryginalnego artykułu, bo jest tam trochę więcej niż przetłumaczyła Emma:
The Guns N' Roses concert was a blast from the past for Mr Wright, who was 17 when he went to see the band in Melbourne on its first tour of Australia.

"It was my first trip away on my own, I'd saved up my money, and I thought they were fantastic," he said. He grew up idolising the controversial Rose and added: "I don't harbour any ill feelings."
Ostatnie zdanie i Wam polecam  ;)

P.S. Przyznaję się otwarcie do lekkiej edycji posta - trochę mało elegancki początek dałem w przypływie emocji. Kajam się :)
« Ostatnia zmiana: Marca 14, 2013, 06:39:40 pm wysłana przez KFCBucket »

Offline Emma

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
  • Respect: +2360
« Odpowiedź #58 dnia: Marca 14, 2013, 08:13:25 pm »
+1
To zdanie nic nie zmienia, bo tu nie chodzi o to, że facet ma żal do Axl'a, tylko o to, że chce go podać do sądu i dostać odszkodowanie. ;) Mógłby żywić do niego urazę, gdyby Axl specjalnie mu przywalił w te zęby, a potem jeszcze olał. Ale to był przypadek, a do tego zespół się sprawą zainteresował i przeprosił, więc, gdyby facet się "fochnął" na Rose'a, to byłoby to trochę dziwne ;p
A newsa pisałam sama, w oparciu o artykuł, dlatego przytoczone są tylko fragmenty :)

Offline Wojtek

• Atittude
  • Respect: +42
KULT    [size=3.75pt]No Rose - No Fun (84 ofkorse)
ADAM FUDALI na Prezydenta RP!!!!

Duff o Axlu w AC/DC [duff] [axl] [ac/dc]

Zaczęty przez naileajordan

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 1539
Ostatnia wiadomość Maja 23, 2019, 08:33:38 pm
wysłana przez Canis_Luna