Autor Wątek: Axl największym palantem rocka według NME  (Przeczytany 10294 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3565
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
Odp: Axl największym palantem rocka według NME
« Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 20, 2012, 12:26:56 pm »
0
Można uważać Axla za genialnego twórcę, wybitnego wokalistę - w wymiarze twórczym i totalnego ... w wymiarze ludzkim. Nigdy nie było takich postaci? ;) Inna sprawa kto może wydać taki osąd. Ale nawet jak tu jesteśmy mamy o sobie różne opinie na podstawie jakichś tam zachowań. Dla wielu np. Zqyx jest palantem, chociaż nie mówią tego głośno. Jeszcze :p
I co? I żyje się dalej :) Dziś nazwą Axla palantem, jutro najwybitniejszym wokalistą w dziejach muzyki, a życie płynie i płynie :)
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 20, 2012, 12:29:17 pm wysłana przez Zqyx »
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline CC

• Paradise City
  • Sometimes I need some time... all alone
  • Respect: +426
« Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 20, 2012, 02:30:49 pm »
0
'it's just business'....jasne tylko będąc na miejscu Axla czułabym wściekłość i upokorzenie

Wściekłość i upokorzenie? Axl ma głęboko w du*ie, jak go nazywają w mediach. On się tym nie przejmuje, więc dlaczego my mielibyśmy?

EDIT: Artykuł w Interii bardzo słaby. Naprawdę, można mu zarzucić o wiele więcej niż te pierdoły, o których wspomnieli :). I z narkotykami i alkoholem też przesadzili - w porównaniu do reszty składu z AFD, Axl był niemal wzorem do naśladowania.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 20, 2012, 02:34:53 pm wysłana przez CC »
Geoff Fuckin' Tate!

Offline bozenkamalutka3

• Right Next Door To Hell
  • Kocham Gunsów w starym i nowym składzie
  • Respect: +34
« Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 20, 2012, 02:32:56 pm »
0
A niech sobie piszą!!! Palant nie palant,to i tak AXL ROSE!!! Mogą mu naskoczyć gdzieś!!! Psy wieszali,wieszają i wieszać będą( z całym szacunkiem dla psów,bo te zwierzęta lubię,żeby nie było) na kierowniku,a ON i tak będzie robił swoje.  :D

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
« Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 20, 2012, 02:46:33 pm »
0
Wkur****ają mnie tego typu artykuły. Dlaczego? Bo ciemnogród się nimi sugeruje później. Będę później słyszeć, że słuchając Gunsów słucham palanta, który dla Polaków i Żydów nie gra. Moje tłumaczenie nic nie da. Ciemnogród będzie twierdził, że ma rację, bo jakaś ciemnogrodzka gazetka napisała swoje.
Moderator powinien być subiektywny, ale w tej sytuacji k*** nie potrafię, przepraszam bardzo. Zbulwersowałam się.
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 20, 2012, 02:54:53 pm »
+1
Mnie ciekawie ile posiedzeń w toalecie potrzebuje taki ''redaktor'' i ile bólu go to kosztuje żeby coś tak bzdurnego wymyślić,i jeszcze ktoś mu za to zapłaci....wystarczy kogoś nazwać palantem.

body

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 20, 2012, 03:39:36 pm »
0
Axl może i jest palantem, nie znam go jako osoby prywatnej, ale bardzo cenie jego postać i wkład w gnr. I tego typu nominacje są dla mnie żenujące. Słuchałem i dalej będe słuchał twórczości Axla i żaden "idiota" nie zmieni mojego upodobniania. Bardzo dobrze że tego typu artykuły powstają wiele młodych osób wy googluje Axla i stanie się kolejnym fanem.

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 20, 2012, 03:51:14 pm »
0
A o co zakład, że gdyby nie cała afera z HOF to ten tekst w ogóle by nie powstał?  :rolleyes: Pani "redaktor", która to napisała musiała mieć nadzieję na reunion, ale Axl rozwiał jej marzenia  :rolleyes:
W ogóle to przypadkiem nie jest nadużycie? Dziennikarze powinni być chyba obiektywni, no nie?  :rolleyes: Przynajmniej tak mnie się zawsze wydawało.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 20, 2012, 03:53:14 pm wysłana przez Canis_Luna »

Offline Nieuchwytny

• Atittude
  • Respect: +60
    • lans.fm
« Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 20, 2012, 03:57:37 pm »
0
oj tam, chyba wszyscy wiemy że axl to nie wujek slash który wszystkich kocha, z wszystkimi gra, nawet teledyski dla bezdomnych nagrywa!  :D
powiedział parę niemiłych słów, czasem przegina, jest od odejścia starego składu znienawidzony, jednak chyba zaczął sobie z tym radzić bo wreszcie ma wyj***ane i robi swoje :)

WindOfChange

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 20, 2012, 04:00:59 pm »
0
A dla mnie to wygląda tak - ktoś pozazdrościł Axlowi wszystkiego, co osiągnął, więc nazwał go palantem, bo ma - autor artykułu oczywiście - niezaleczone kompleksy i nie udało mu się w życiu  8)
Tymczasem fani kochają Axla za to, za co inni go nie znoszą - tj. za olewanie zdania innych i robienia wszystkiego po swojemu :D

Offline CC

• Paradise City
  • Sometimes I need some time... all alone
  • Respect: +426
« Odpowiedź #24 dnia: Kwietnia 20, 2012, 04:01:27 pm »
0
Canis, nie, to nie jest nadużycie. Jako, ze jestem w redakcji pewnego portalu, wiele razy pisałem różne felietony. Idea jest taka, że możesz napisać wszystko, co chcesz, bo to bardzo luźna forma wypowiedzi, bazująca na subiektywnym zdaniu autora. Czyli ona miała prawo napisać, iż "Axl to palant", a my mamy prawo zjechać ją w komentarzach. Wolność słowa.
Geoff Fuckin' Tate!

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3565
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #25 dnia: Kwietnia 20, 2012, 04:03:45 pm »
0
CC: Otoz to:)
Tak poza tym to czekalem kiedy ktos cos o Slashu wtraci xD
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Nata

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +203
« Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 20, 2012, 04:37:22 pm »
0
no...nie wiem czy to nie skończy się procesem/....................osobiście uważam:   Najgorszą i najpodlejszą rolę w demokracji odgrywają media. Ich uprzywilejowana rola wynika z tego, że formalnie nie mają żadnej władzy, a więc ich odbiorcom wydaje się, że są niezależne i mówią prawdę..........w ten sposób każdej osobie publicznej można dopierd......ć jesli tylko nie zgadza się na uczestniczenie w powszechnym systemie konsumpcji/ Axl to dorosły facet i niestety jego nonkonformistyczna postać "kole w oczy" pewne gremia mające silna pozycję w mediach :    poprostu Go niszczą za każdym razem jak manifestuje swoja niezależność......................ten świat robi się momentami obrzydliwie nie do zniesienia!

Zgadzam sie tutaj z Dorota totalnie. To jak media potrafia byc opiniotworcze z obrzydzeniem sledze w Polsce i szlak mnie bierze tylko w sumie z jednego powodu. Ze mamy jednak na swiecie tak zidiociala szara mase, ktora w to wszystko wierzy. Bo badzmy szczerzy. Myslicie, ze ktos kto ma choc odrobine rozumu, przejmuje sie czy NME zrobilo z Axla palanta?

Offline Slashhher

• Right Next Door To Hell
  • Respect: +8
« Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 20, 2012, 05:38:19 pm »
0
Mnie sie wydaje ze wiekszosc wlasnie za to ze jest tym "palantem " lubi Axla. Nie daje dupy i ma wyj***ane. Brakuje mi troche tych rebelow teraz.  Same dzieci co sie sprzedaja :(

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
« Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 20, 2012, 06:08:20 pm »
0
Canis, nie, to nie jest nadużycie. Jako, ze jestem w redakcji pewnego portalu, wiele razy pisałem różne felietony. Idea jest taka, że możesz napisać wszystko, co chcesz, bo to bardzo luźna forma wypowiedzi, bazująca na subiektywnym zdaniu autora. Czyli ona miała prawo napisać, iż "Axl to palant", a my mamy prawo zjechać ją w komentarzach. Wolność słowa.

Okej, okej, przyjmuje do wiadomości. Wiem, co to felieton. Nie jestem głupiutką dziewczynką wszak :P Zbulwersowałam się i miałam do tego prawo. W mojej subiektywnej opinii to jest nadużycie  :P

Offline Rocket.Queen

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +152
« Odpowiedź #29 dnia: Kwietnia 20, 2012, 08:09:52 pm »
0
Jeżeli chodzi o "małe pieski" jestem zdania iż chodzi o pudle itp. Jakby Axl kiedyś rzeczywiście zmierzał je pozabijać, ja z ochotą bym mu pomogła  :radocha: Przyprawiają mnie o nerwice.
A co do nazwania Axla palantem. Opinia jest stronnicza i tyle. Z głupotą ludzi nie da się walczyć  :_:

Gdyby udało się otworzyć drzwi percepcji, wszystko ukazałoby się człowiekowi takim, jakim jest – nieskończonym.

Duff o Axlu w AC/DC [duff] [axl] [ac/dc]

Zaczęty przez naileajordan

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 1659
Ostatnia wiadomość Maja 23, 2019, 08:33:38 pm
wysłana przez Canis_Luna