Autor Wątek: Axl dla USA Today  (Przeczytany 19251 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
Odp: Axl dla USA Today
« Odpowiedź #15 dnia: Października 31, 2012, 07:15:37 pm »
0
Axl się w Adlera bawi, że tak gada jaki to on pokrzywdzony? ;)
Gadanie gadaniem, ale ja oczekuje efektów w postaci singla, czy chociaż przecieku. No ale cóż, każdy wywiad z Axlem cieszy, oby nie zapadł się pod ziemię (chyba że zapadnie się w studiu).
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Offline MissRose

• Paradise City
  • I don't like being stuck in the crowd...
  • Respect: +427
« Odpowiedź #16 dnia: Października 31, 2012, 07:19:32 pm »
0
W wywiadach z Axlem raczej nie ma się co doszukiwać konkretów. :P Miło, że postanowił zacząć się jakoś udzielać i ze swobodą mówi o starych czasach, niestety koniec końców sprowadza się to i tak do założenia "ja dobry, oni źli", ale już się do tego przyzwyczaiłam. Wow czyli Axl nie zapomniał co to 'album' dobrze wiedzieć, choć w kontekście tego zespołu brzmi to dość abstrakcyjnie. :D

Remember in this game we call life
That no one said it's fair

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
« Odpowiedź #17 dnia: Października 31, 2012, 07:21:40 pm »
+3
I nie rozumiem dlaczego znowu zrobił z siebie ofiarę.

Ciekawe ilu z Was w podobnych okolicznościach nie robiłoby ofiar z siebie? :)
Najprościej kogoś oceniać, dziwić się, nie rozumieć, a nawet zaprzeczać, ze na jego miejscu zrobiłoby się coś innego.
Nie. Jeśli poczułeś się skrzywdzony/skrzywdzona to będziesz o tym pamiętać i tak właśnie będziesz to odbierać.
Axl to też człowiek. Widocznie nie przechodzi nad tym na porządku dziennym,b o było i jest mu ciężko.
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #18 dnia: Października 31, 2012, 07:22:39 pm »
0

A Slash to robił i robi od 1996 roku.

Offline littlemf

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: -26
« Odpowiedź #19 dnia: Października 31, 2012, 07:29:06 pm »
0
Artur78, Co ty wiesz o sleshu? To człowiek diament, co chwile wydaje epicki album sprzedający się jak lód na Antarktydzie. Żali się widocznie dlatego że ma na to ochotę. A to przez Slasha miał przestój muzyczny, każda epicka piosenka gineła w zarodku, kudłacz siał propagandę w grupie, jak Axl nie dogra swoich słów do jego epickiego albumu to on odchodzi. Polecam zapoznać historie GnR z kilku rożnych źródeł.

Offline Reeja

• Right Next Door To Hell
  • Wake up... time to die!
  • Respect: +352
« Odpowiedź #20 dnia: Października 31, 2012, 07:29:39 pm »
0
Wywiad bardzo osobisty, Axl mówi wiele o swoich odczuciach. Fajnie, ze w tak krótkim czasie ukazał się kolejny wywiad z nim. Może teraz będzie ich coraz więcej. A co do nowej płyty to fajnie, że wspomniał o niej, ale jak już pojawią się nowe kawałki będzie można uznać, że są jakieś postępy w tej kwestii.

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3463
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #21 dnia: Października 31, 2012, 07:42:59 pm »
0

A Slash to robił i robi od 1996 roku.

Gdyby Slash nie istniał należałoby go wymyślić... A wracając do Axla, bo to o nim jest news... dobrze, że wywiad u Kimmela nie był jedynym. Dobrze słyszeć, że Axl nie zaszył się pod ziemię i chce coś przekazać ludziom. Czekam na to, co Gunsi wymyślą w kwestii płyty, bo resztę tego, co mówił słyszałem już wcześniej, choćby w Madagascarze.
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Erin60262

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +124
« Odpowiedź #22 dnia: Października 31, 2012, 07:51:29 pm »
-1
może to nadinterpretacja, ale na ile można ocenić Axla poprzez jego ostatnie wystąpienia wydaje się on kimś, kto w końcu odnalazł spokój wewnętrzny, spojrzał z dystansu na swoje życie i wyluzował.
Trudno jednak przywyknąć do takiego tonu jego wypowiedzi biorąc pod uwagę chłód i niechęć jaką w ostatnich latach przejawiał do mediów i tematu dawnego GN'R :)
Odniosłam też dziwne wrażenie - o ile wywiad nie mija się zbytnio z prawdą - że znamy niecałkowity obraz Axla. Nie wątpię, że jego życie było i jest trudne (ok, nie interesuje go opinia tych, którym się coś nie podoba, ale NIE WIERZĘ, że naprawdę całkiem mu to wisi, bo każdy w jakiś sposób odbiera krytykę, szczególnie artysta, a on tuszuje to swoim "mam wyje... na nich". To oczywiście moje odczucie, nie musi tak być), ale znamy Axla jako frontmana, który rozpierniczył zespół w przeciągu 10 lat. Zwykle mówi się, że to on miał destrukcyjny wpływ na resztę.

Nowy krążek wcześniej niż CHD? Hmm, mniej niż 14 lat to pół dekady, dekada i 13 lat.. Oby za mojego życia ;)

Offline littlemf

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: Października 31, 2012, 07:54:41 pm »
0
Axl rozpierniczył zespół, ciekawa teoria. :lol:  Antoni będzie zadowolony ze swojego następcy.

Offline Erin60262

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +124
« Odpowiedź #24 dnia: Października 31, 2012, 08:02:32 pm »
0
nie teoria - rotacja członków jest raczej duża skoro po wspomnianych 10 latach na pięciu 'kreatorów' Gunsów został jeden. Może źle się wyraziłam, jednak nie da się ukryć, że mniej więcej tak postrzega się Axla :)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 02, 2012, 07:06:04 pm wysłana przez Erin60262 »

Offline CC

• Paradise City
  • Sometimes I need some time... all alone
  • Respect: +426
« Odpowiedź #25 dnia: Października 31, 2012, 08:09:48 pm »
+4
Gdyby Slash nie istniał należałoby go wymyślić...

Nie trafiłeś z kontekstem ;) Wolter to powiedział w pozytywnym znaczeniu.

Ad. wywiadu - głupoty, głupoty, Axl dobry - wszyscy źli, głupoty, tak w telegraficznym skrócie.

Takie zestawienie głupot, co by nie być gołosłownym:
1. Problemy z ChD - wszystkie zespoły napotykaja podobne, ale tylko Axl boryka się z nimi przez 14 lat.
2. Slash i Duff mówiący mu "jesteś przegranym, piszesz gów*o". Tak, juz to widzę...
3. "Piłka nie jest po mojej stronie". A po czyjej, k...?
4. "Mamy kupę materiału, płyta będzie szybciej" - aha.
Geoff Fuckin' Tate!

Buckethead

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Października 31, 2012, 09:02:34 pm »
0
Biedny Axl  :'( Wszyscy byli i są tacy źli... Duff i Slash to tacy okropni ludzie  :facepalm: Niech go ktoś przytuli. Zamiast się użalać, niech lepiej popracuje nad głosem.

Offline Karolina Rose

• Patience
  • Respect: +2
« Odpowiedź #27 dnia: Października 31, 2012, 09:13:54 pm »
0
No, dość dziwny wywiad jak na kierownika. Znów zapewnienia o nowym albumie, pracach nad nim itp. W tym temacie nie uwierzę w ani jedno słowo, póki niczego nie zobaczę. Również nie chcę mi się wierzyć we wzmiankę o Slashu i Duffie : „jesteś idiotą, przegranym“. Nie chcę powielać opinii przedmówców, ale Axl z lekka przesadził. Może spowodowane jest to tym, że dawno nie było wywiadu (nie licząc pogawędki u Kimmela.) w którym mógłby się wyżalić i powiedzieć, co mu leży na sercu. A teraz natrafiła się okazja, przy okazji kolejna do wypromowania koncertów w Vegas.
 "Chodzę do kina, wychodzę z przyjaciółmi, odwiedzam wystawy samochodowe. Mam zoo. Moje zwierzęta (wilki, papugi, psy, koty) to moi kumple, potrzebują miłości i uwagi". - Czytając to pomyślałam, dobrze że ma co robić, że ma jakąś pasję i świetnie że są to zwierzęta, także z mojej strony rudy ma +  ;)
Ale użalanie się nad sobą to gratka dla mediów, im więcej żółci i kwasu, tym lepiej i ciekawiej dla wydawcy.
Rozumiem że miał ciężkie dzieciństwo, problemy z ojczymem itd, ale ja bym się tym w gazecie nie chwaliła.
Jedyne co go ratuje w tym momencie to, to że jest to kontrowersyjny jak zwykle Axl a po nim wszystkiego można się spodziewać.  :P
« Ostatnia zmiana: Października 31, 2012, 09:19:30 pm wysłana przez Karolina Rose »

Offline littlemf

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #28 dnia: Października 31, 2012, 09:29:28 pm »
-5
Biedny, czy w wywiadzie pada chociaż jedno stwierdzenie na temat okrucieństwa Duffa i Slasha, nie. To jest wywiad, mówi to co mu pasuje. Nie zamierzam cytować wypowiedzi Slasha czy Duffa na temat rudego (zajęło by to sporo czasu). A głos nie jest jak gitara, że siądzie po 20 latach i zagra tak samo.

Buckethead

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Października 31, 2012, 09:33:51 pm »
-1
Biedny, czy w wywiadzie pada chociaż jedno stwierdzenie na temat okrucieństwa Duffa i Slasha, nie.

W czasie tras UYI Slash i Duff mówili „jesteś idiotą, przegranym“

Jednak pada.

A głos nie jest jak gitara, że siądzie po 20 latach i zagra tak samo.

Ale może śpiewać zdecydowanie lepiej niż teraz.

Duff o Axlu w AC/DC [duff] [axl] [ac/dc]

Zaczęty przez naileajordan

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 1538
Ostatnia wiadomość Maja 23, 2019, 08:33:38 pm
wysłana przez Canis_Luna