Autor Wątek: Ashba o nowym materiale i rezydencji w Vegas  (Przeczytany 5941 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Włodi

• aka BigWlo, TheWlo
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Better
  • Respect: +1050
Odp: Ashba o nowym materiale i rezydencji w Vegas
« Odpowiedź #15 dnia: Października 10, 2012, 04:32:52 pm »
0
To tylko Appetite for Democracy. Pograją trochę z Apetytu, trochę z Chińszczyzny, wkręcą do tego Iluzję i już. Może i Axl lubi Ashbę, ale nie sądzę, żeby ten facet miał mocną pozycję w zespole. Zresztą chyba nikt takiej nie ma oprócz Axla, skoro to jego zespół. DJ pogadać sobie może tylko obietnicami bez pokrycia fanów sobie nie zjedna. Może i pracują nad jakimś całkiem nowym materiałem, ale nie sądzę, żeby Axl brał w tym jakikolwiek udział. I na pewno Ashba słyszał odrzuty z ChD. Uważam, że te koncerty, czy tam występy nic nie zmienią, a już na pewno słowa Ashby tego nie zrobią.

Offline Bender

• Garden Of Eden
  • Wchodzę luzem w mojej bluzie z logiem Guns N Roses
  • Respect: +2470
« Odpowiedź #16 dnia: Października 10, 2012, 04:52:04 pm »
0
Nie sądzę, aby Ashba mówił o odrzutach z ChD, bo doszedł do zespołu po wydaniu płyty, co jest jednoznaczne z tym, że też nie miał w nie wkładu.
GN'R 11.07.12 / 20.06.17 / 09.07.18 / 20.06.22
SLASH 13.02.13 / 20.11.14 / 12.02.19 / 16.04.24
DUFF 12.06.14 / 22.08.19 / 13.10.24

body

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Października 10, 2012, 05:03:34 pm »
0
Można nagrać materiał jeszcze raz tylko z partiami, ale zepsuć partie Robina to zbrodnia. To dzięki niemu ChD brzmi tak zajebiście, i taki powinien zostać ten materiał.

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
« Odpowiedź #18 dnia: Października 10, 2012, 05:13:16 pm »
0
Czasem mam wrażenie, że DJ mówi to, co ma odgórnie przez kogoś przykazane.
Wiadomo, że niekorzystnie na wizerunek zespołu wpływałyby wypowiedzi typu: "Nie, nic nie mamy. Płyty na razie nie będzie. I nie wiadomo, kiedy będzie".
Z drugiej strony obiecywanie niespodzianek raz po raz, kiedy żadnych niespodzianek nie widać też już fanów męczy.
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

Offline Mr.Brownstone

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +69
« Odpowiedź #19 dnia: Października 10, 2012, 05:15:24 pm »
0
Tylko mi gadka Ashby przypomina wywiady Slasha przed odejściem z Gunsów?

No ale Slash miał wtedy sporo (własnych) gotowych piosenek. Wystarczyło na dobrą płytę.

Offline slawek3093

• Right Next Door To Hell
  • Respect: +100
« Odpowiedź #20 dnia: Października 10, 2012, 05:26:03 pm »
0
Otóż to jak wyżej ; ))) Już wolę jak Slash powie 2 różne wersję czasami bo i tak za 3 razem to prostuję i ma to sens niż powtarzanie tego samego jak dla mnie to jemu chyba  Axl każe tak gadać bo ciągle się powtarza . Zastanawiają mnie te niespodzianki ,  2 nowe covery czy zrobią Jam  z Axlem na fortepianie ? Ahh Axl i jego team traci w oczach coraz bardziej -  bynajmniej bąbel nie mówi o rzeczach , których nie ma  ; ))) .

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3464
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #21 dnia: Października 10, 2012, 05:43:16 pm »
0
Slash to, Slash tamto. Wątek jest o Ashbie, skupmy się na nim, ok? :)

„Dodamy także kilka piosenek, których nie graliśmy nigdy wcześniej...Wiem, że Axl jest tym bardzo podekscytowany.” - nowe covery, nowe aranżacje, coś całkiem nowego, czy "niespodzianki" mające przyciągnąć ludzi?

Wiem, że Ashba wiele razy mówił podobne rzeczy, ale mimo wszystko ja też jestem tym podekscytowany. Może bardzo chcę wierzyć w ten zespół, w to, że stać ich na to, żeby nas zaskoczyć jeszcze. Naprawdę chę wierzyć. :) Z drugiej strony próbuję nie mieć zbyt dużych nadziei, bo jednak im większe nadziej tym większy zawód później. Może po prostu warto cierpliwie poczekać te naście dni... Bez oczekiwania na fajerwerkii, niepotrzebnego podsycania nadziei. W końcu akustyczne koncerty to coś, czego Gunsi nie robią zbyt często i samo w sobie jest wydarzeniem. A Vegas? Nie sądzę, że nas tam jakoś szczególnie zaskoczą, choć na 12 identycznych setów również nie chciałbym trafić. Może jakiś streaming online? Nie pogniewałbym się :)
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

body

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Października 10, 2012, 05:54:13 pm »
0

No ale Slash miał wtedy sporo (własnych) gotowych piosenek. Wystarczyło na dobrą płytę.

Ashba ma więcej materiału niż slash podczas całej jego kariery. Tylko po co komu materiał który nie nadaje się do szyldu GnR

Offline Włodi

• aka BigWlo, TheWlo
  • Better
  • Respect: +1050
« Odpowiedź #23 dnia: Października 10, 2012, 06:04:50 pm »
0
Tak? O jak fajnie. A skąd wiesz?

Offline slawek3093

• Respect: +100
« Odpowiedź #24 dnia: Października 10, 2012, 07:03:03 pm »
0
To ile mają demówek  liczy się w tysiące więc nie ma co patrzeć na to z tej strony , warto by było bowiem ,zeby Axl się zdecydował na coś w końcu nie wiem czy on żyje jeszcze w klimacie lat80/90-tych i myśli ,ze jest najpopularniejszy  no to się niestety myli każdy patrzy już na to inaczej  niestety jest (no czasami "stety " :P ) internet gdzie przeciętny  konsument muzyki jesli nie daje mu się tego czego chcę czyli w tym wypadku nowego albumu zaczyna się oddalać co prawda fani zostaną ale nie robi to szału tak jak kiedyś ...

Offline bozenkamalutka3

• Kocham Gunsów w starym i nowym składzie
  • Respect: +34
« Odpowiedź #25 dnia: Października 10, 2012, 07:44:34 pm »
0
I tylko bla...bla...bla....  Pożyjemy,zobaczymy,oby za nie długo    :rolleyes:

Offline DementedGirl

• Respect: +282
« Odpowiedź #26 dnia: Października 10, 2012, 07:53:13 pm »
0
brzmi nieźle ,a  czas pokaże czy wreszcie usłyszymy coś nowgo , póki co po raz kolejny mamy  słowne zapewnienia Ashby ,że coś się dzieje  :)

Offline Mr.Brownstone

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +69
« Odpowiedź #27 dnia: Października 10, 2012, 08:08:56 pm »
0

Ashba ma więcej materiału niż slash podczas całej jego kariery. Tylko po co komu materiał który nie nadaje się do szyldu GnR

A co właściwie nadaje się do tego, jak to trafnie określiłeś, szyldu? Nie słyszałem, żeby muzycy grający z Axlem spotykali się i komponowali piosenki. Nie wydaje mi się, żeby na własną rękę pisali coś na potrzeby szyldu, bo wiadomo kto płaci i wymaga. Mogłoby się okazać, że zmarnowali czas. Jeśli ma się dziać coś nowego to tylko na zlecenie Axla i według jego zaleceń.

Ashba lubi se pogadać, a my słyszeliśmy już wystarczająco dużo, żeby podchodzić do jego rewelacji z odpowiednim dystansem.

Offline Mrs. Brownston

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +236
« Odpowiedź #28 dnia: Października 10, 2012, 08:37:54 pm »
0
Po którymś z kolei takim wywiadzie jakoś przestałam ufać Ashbie  :P Chociaż już od dłuższego czasu zapowiada te "niespodzianki", więc może rzeczywiście powinniśmy na coś liczyć? Chyba, że jedyną nowością będzie nowa scena  ;) Wszystkiego można się spodziewać po ludziach z obozu Gunsów. Może teraz Kierownik nam coś zarapuje...?  :P

"Ulu­bieńcy bogów umierają młodo, lecz poźniej żyją wie­cznie w ich to­warzys­twie..." - Fryderyk Nietzsche

Offline MissRose

• Paradise City
  • I don't like being stuck in the crowd...
  • Respect: +427
« Odpowiedź #29 dnia: Października 10, 2012, 08:46:29 pm »
0
Jak to miło znów przeczytać zapewnienia o niespodziankach i składaniu materiału. :_: Mam nadzieję, jak za każdym razem, że chociaż część z tego się potwierdzi. Jestem ciekawa tych akustycznych występów. Mimo, że do wypowiedzi Ashby trzeba mieć duuuuuuży dystans mam podobnie jak Zqyx. Trzeba czekać, podobno wiara czyni cuda. :lol:

Remember in this game we call life
That no one said it's fair

Ashba: "Więcej nauczysz się grając jeden koncert niż przez miesiąc ćwiczeń"

Zaczęty przez Emma

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 7385
Ostatnia wiadomość Czerwca 14, 2013, 11:48:28 am
wysłana przez Meximax