Autor Wątek: Ashba: "Nie lubię określenia 'gwiazda rocka' "  (Przeczytany 10618 razy)

Offline bbfan

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +73
Odp: Ashba: "Nie lubię określenia 'gwiazda rocka' "
« Odpowiedź #60 dnia: Marca 02, 2013, 05:05:50 pm »
0
Był popularny przed 2009r. ? Wśród kogo ? Wśród fanów Gunsów ?

Offline Emma

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
  • Respect: +2360
« Odpowiedź #61 dnia: Marca 02, 2013, 05:11:14 pm »
+3
A od kiedy fani Gunsów są najważniejszym wyznacznikiem czegokolwiek? -,- Poza tym, spójrz na mój przedostatni post...

Offline bbfan

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #62 dnia: Marca 02, 2013, 05:21:44 pm »
+1
To nie gadajcie,że był taki znany wcześniej, ani jego zespół, gra duże koncerty z Gunsami, bo ludzie chcą usłyszeć stare numery, a jak nagra coś nowego i to będzie dobre to dopiero pogadamy. Ale to nawet nie jest zespół, bo w zespole każdy ma coś do gadania... Ciekawe ilu ludzi by przyszło na koncert G N'R gdyby grali samą Chinese Democracy, Slash ma swoje solowe płyty, może grać tylko je na koncertach, a Gunsi ?

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
« Odpowiedź #63 dnia: Marca 02, 2013, 05:27:24 pm »
+3
Wg mnie DJ był znany wcześniej w USA, to widać po jego profilach społecznościowych, samo GN'R by mu nie wybudowało tego tyle, musiał wcześniej być widoczny ;) ale GN'R sprawiło, że kojarzy go o wieeeele więcej ludzi na całym świecie - nie można się ztym nie zgodzić.
Ciekawe ilu ludzi by przyszło na koncert G N'R gdyby grali samą Chinese Democracy, Slash ma swoje solowe płyty, może grać tylko je na koncertach, a Gunsi ?
Żaden artysta nie gra takich koncertów, ewentualnie jakieś specjalne występy promujące płytę. Ale ja z chęcią bym całe ChD na żywo usłyszał :)

Offline maxi023

• Better
  • Respect: +1106
« Odpowiedź #64 dnia: Marca 02, 2013, 05:37:04 pm »
0
Witek - całe ChD plus solówkę z There Was a Time w wykonaniu DJa  ;)  :D

Offline slawek3093

• Right Next Door To Hell
  • Respect: +100
« Odpowiedź #65 dnia: Marca 02, 2013, 05:46:40 pm »
0
No a czym tu się jarać ? Tym ,ze po 3 latach gry rozkładam jego solówki za 3 czy 4 podejściem ? Fakt ma fajne melodyjne solówki no ale nie ma się czym jarać u mnie w mieście znam ludzi u których Dj mógłby się uczyć grać ale go szanuje ; )

Offline Oplariska

• Respect: +187
« Odpowiedź #66 dnia: Marca 02, 2013, 06:34:10 pm »
+1
Widzę, że roi się tu na forum on nastolatków, którzy hejtują stary skład, a jarają się Ashbą czy Bucketheadem, a bez starego składu Gunsi nie byliby tu, gdzie są...

Nie powiedziałabym tego, bo większość nastolatków jara się Slashem, znają tylko AFD, a o Ashabie a co dopiero Bucketheadzie nie mają pojęcia. Owszem, klasyczny skład przyniósł im światową sławę, ale przecież "nic nie trwa wiecznie". Tak się wszystko potoczyło, że trzeba iść dalej, a nie żyć przeszłością.

Ciekawe ilu ludzi by przyszło na koncert G N'R gdyby grali samą Chinese Democracy

Ja bym poszła. :)
o tempora, o mores!

Offline pawlik7

• Knockin On Heavens Door
« Odpowiedź #67 dnia: Marca 02, 2013, 06:39:52 pm »
+1
Wbrew pozorom Ashba jest w GNR dla nastolatek, przecież nie ze względu na umiejętności. Za to stwierdzenie, że nastolatki się jarają Bucketem  :facepalm: Niby jak się jarać kolesiem którego twarzy nie widać, nie robi sweet foci i nie sprzedaje śliczniuchnych szlafroczków?

Buckethead

• Gość
« Odpowiedź #68 dnia: Marca 02, 2013, 07:11:22 pm »
0
Oczywiście bbfan, nastolatki jarają się Bucketem, Finckiem i Ferrerem. Dla nich skład z AFD to coś okropnego. Coś ci się pomieszało ;) A na koncert z samym ChD poszedł bym z przyjemnością. Oczywiście, tylko jeśli pan wokalista nie miał by mnie w dupie ;)

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
« Odpowiedź #69 dnia: Marca 02, 2013, 07:36:29 pm »
+2
Wbrew pozorom Ashba jest w GNR dla nastolatek, przecież nie ze względu na umiejętności.

Mhmmmm. Czyli Axl pewnego dnia uświadomił sobie, że "nastolatkowie są solą tej ziemi" i "hej, przyjmijmy gitarzystę, który stylem trafi w ich gusta". Jasne, oczywiście, Axl Rose nie zwrócił uwagi na umiejętności.
Mało tego, Nikki Sixx przyjmując DJa do zespołu również miał to gdzieś, bo przecież jak wiadomo w  zespołach liczy się wygląd, który przyciągnie nastolatki, a nie umiejętności.

:lol:

Niby jak się jarać kolesiem którego twarzy nie widać

No właśnie :o Kudłaty przecież też eksponuje twarz jak najęty :P

"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

Offline bbfan

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #70 dnia: Marca 02, 2013, 08:42:34 pm »
0
Przecież nie kto inny jak Ty, 16 latek twierdziłeś na tym forum, że Chinese jest dużo lepsza od AFD.... Aha, jeszcze Sabaton cenisz bardziej od Slasha...
Podobni Tobie właśnie jarają się Ashbą i nowym składem...

Offline Bananan

• Respect: +354
« Odpowiedź #71 dnia: Marca 02, 2013, 08:52:08 pm »
+3
Czy jeżeli dla ciebie coś jest świetne to dla drugiej osoby też musi? Tak, bardziej cenie Sabaton, są dla mnie bliżsi sercu, ich utwory o Polsce powinny być obowiązkowe w każdej szkole, żeby młode pokolenie wiedziało za co walczyli ich pradziadkowie, pewnie jesteś kolejnym oszołomem dla którego Honor i Ojczyzna to tylko słowa.

Offline Oplariska

« Odpowiedź #72 dnia: Marca 02, 2013, 08:53:07 pm »
+1
Przecież nie kto inny jak Ty, 16 latek twierdziłeś na tym forum, że Chinese jest dużo lepsza od AFD.... Aha, jeszcze Sabaton cenisz bardziej od Slasha...

A ty, bbfan ile masz lat? Bo jak patrzę na twój wiek, to widzę 12. A czy komuś ChD nie może podobać się bardziej od AFD? Niektórzy wolą Sabaton od Slasha, niektórzy nie - cytując Brudnego Harrego "Zdania są jak tyłki – podzielone." :D
o tempora, o mores!

Buckethead

• Gość
« Odpowiedź #73 dnia: Marca 02, 2013, 09:13:21 pm »
+1
Lol, co z tego, że mam 16, a jeszcze w tym miesiącu 17 lat? Nigdy nie stwierdziłem, że ChD jest dużo lepsza. Są na podobnym poziomie, tylko ChD bardziej pasuje w mój gust muzyczny. Podobni mnie wiekowo znają głównie AFD i skład z tamtego okresu, uwierz mi. Praktycznie nikt z moich znajomych nie zna np. Bucketa. Nastolatki jarają się AFD. To tyle w temacie, jestem ekspertem więc wiem.

Offline pawlik7

« Odpowiedź #74 dnia: Marca 02, 2013, 10:57:03 pm »
+2
Wbrew pozorom Ashba jest w GNR dla nastolatek, przecież nie ze względu na umiejętności.

Mhmmmm. Czyli Axl pewnego dnia uświadomił sobie, że "nastolatkowie są solą tej ziemi" i "hej, przyjmijmy gitarzystę, który stylem trafi w ich gusta". Jasne, oczywiście, Axl Rose nie zwrócił uwagi na umiejętności.
Mało tego, Nikki Sixx przyjmując DJa do zespołu również miał to gdzieś, bo przecież jak wiadomo w  zespołach liczy się wygląd, który przyciągnie nastolatki, a nie umiejętności.

Niby jak się jarać kolesiem którego twarzy nie widać

No właśnie :o Kudłaty przecież też eksponuje twarz jak najęty :P

Niby po co mu 2 prowadzących? Ashba jest dla publiczności a Ron dla muzyki. Sixx też stworzył Sixx AM by dotrzeć do młodszego pokolenia fanów i fanek, więc Ashba tu idealnie pasuje.  :D

Fortus o NITLT i nie tylko [fortus] [gunsnroses]

Zaczęty przez naileajordan

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 2658
Ostatnia wiadomość Czerwca 16, 2019, 07:22:09 pm
wysłana przez Ivellios