Z funta jak już
Cena za książki już była podana jak zobaczyłem wyciąg z konta i podzieliłem sumę przez liczbę książek, więc tu nic się nie zmieni. Na poczcie po prostu nie byłem, bo trochę innych spraw było, więc cena przesyłki będzie podana w poniedziałek.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Zamówienia wcześniejsze:
mslazek
balazianka
Boski Krzychu
Mikey
Hubik
Nata
rose 84
Witek
Jeśli chcecie, żebym książkę wysłał pocztą - wpłacacie na konto 62,30
Jeśli odbieracie osobiście - 53 zł
Zamówienie późniejsze:
OnlyWomenBleed
tm24
dziekanka
Johnny
odbiór osobisty - 57 zł
przesyłka 66,30
Preferowany odbiór osobisty, jeśli macie taką możliwość
Będzie taniej dla Was
Chyba. Przekalkujlujcie sami
Ja lubię być odwiedzany
Pieniądze proszę wpłacać na konto:
( wyedeytowałem, bo już niepotrzebne )
Tytuł przelewu - nick z forum[/glow]
W przypadku zainteresowania odbiorem osobistym proszę o kontakt na pw. Osoby, które wysyłają przelew proszę o podanie adresu na pw, w ten sposób od razu po zaksięgowaniu wpłaty będę mógł wysłać książkę, no i będę też wiedział, kto wysłał przelew. Weźcie pod uwagę, że przelew czasem idzie kilka dni, więc nie dopytujcie czy już dotarł. Będę regularnie sprawdzał i dam znać od razu, jak wyślę książkę.
Książki będą wysyłane listem poleconym.
Książek jest o jedną więcej niż wymienionych tu osób, więc jeśli ktoś był zainteresowany biografią, a nie znalazł siebie na liście, choć zamawiał i właśnie teraz się obudził
, to proszę o kontakt.
Jeżeli do 30 listopada nie dostanę przelewu/ jasnej deklaracji, co do odbioru osobistego - książka zostanie wystawiona na aukcję. Jakieś pytania?