Tu jeszcze taniej
http://aros.pl/?sztuk=1&x=51&y=16&click_y=0&produkt=w-axl-rose&dodaj=187683
Dzięki, taniej rzeczywiście nigdzie nie ma. Z przesyłką do Paczkomatu 37,77 zł
Ja już zamówiłem wczoraj.
Zawsze można się z kimś zgadać, nawet w kilka osób, ktoś może sobie zamówić obojętnie jaką książkę i podzielić się potem kosztami wysyłki
Ja w pracy nieraz zbieram grupowe zamówienia i zamawiam, biorę kuriera do domu a za przesyłkę wychodzą grosze, albo darmo w przypadku wiekszego zamówienia. A księgarnię szczerze polecam, bo jest tanio i w 100% pewnie. W tym roku zamiawiałem tam z kilkadziesiąt książek
Swoją drogą, przed tłumaczeniem ta książka w języku oryginalnym na allegro chodziła po 15-18 zł
Żeby było śmieszniej autobiografia Motley Crue po niemiecku (!!!) na allegro wyceniona jest na 3 dychy, a po polsku na 5-7
Wiadomo jednak, że w naszym pięknym polskim kraju większość zainteresowanych będzie chciała przeczytać ową książkę w polskiej wersji językowej... stąd pewnie wzrost cen No i tłumacza trzeba opłacić
Pewnie tak jest wszędzie
Jeżeli książka wydana byłaby w języku polskim a sprzedawano by ją w Anglii czy Niemczech to też kosztowałaby jakies groszowe sprawy względem języka danego kraju
Ja dostałem kiedyś w prezencie ksiażkę o The Doors w języku japońskim, która znowu kupiona była w Anglii w jakimś sklepie, z koszyka z badziewem, za grosze. Prezent był formą żartu