Poprawione
Może jak wyniki były przeciw Gnatkowi, to Gnatek był przeciw wynikom
Doigrałeś się.
Upubliczniam w tym momencie "prywatne wiadomości prawdy", które pisał do mnie przed najami Zqyx!
"
Cześć Gnaciu, Zqyx z tej strony. Od czego by tu zacząć.
Bo wiesz, zbliżają się naje itp. No i nie dałoby się tymi głosami jakoś tak pokierować, żebym to ja je wygrał? No wiesz, chociaż kilka kategorii, najbardziej lubianą forumowiczkę można odpuścić. Ale przecież nie pozwolimy, żeby taki Wagon i TheWlo zgarnęli mi forumowicza roku i najbardziej lubianego sprzed nosa!
To co, można na Ciebie liczyć?"
Na moje pytanie, co będę z tego miał, odpisał.
"
No wiesz, koks, dziewczynki, trochę grosza na jakieś pierdoły. Poza tym umiem się odwdzięczyć. Jak kiedyś będziesz na Śląsku, to gwarantuję Ci, że będziesz nie do ruszenia...
To jak, dobijamy targu?"
Odpisałem, że na Śląsku to chyba rządzi Witek, więc co mi po bezpieczeństwie Zqyxa... Nie wiecie w jakim szoku byłem, jak przeczytałem, to co mi napisał...
"
Witek?!? Hahahaha, dobre sobie! Witek już od dawna pływa z rybkami. Myślisz, że dlaczego go tutaj nie ma go tutaj już tak długo?"
Nie dałem się złamać, lud sam zagłosował na tego chachmenciarza.
Ale te wiadomości rzucają chyba nowe światło na całą zabawę. A jeśli to Zqyx sam zagroził ludziom, żeby na niego głosowali? I żeby byli przeciwko mnie?
Unieważniamy?