Zacznijmy od tego, że ten „super-tajny-post” jest postem typowo atencyjnym, bo nie wnosi nic nowego ponad to, co można wywnioskować samemu… Nie wiem czy jesteś trollem z małym ego, który chce się poczuć ważny, czy na serio wierzysz, że ktoś Ci zdradził sekret życia.
Z kilku samolotów korzystali już wcześniej, nawet na koncert w Rybniku przylecieli osobno. Część ekipy i managementu zawsze leci pierwsza. Mało tego, część ekipy już jest w Gdańsku.
„Flota samochodowa” jest logiczna, bo raczej nie będą jechać SKMką czy MPK.
Godziny soundchecków idzie wywnioskować na podstawie prób innych zespołów, a także godzin, w jakich odbywają się próby w tej trasie.
Hotel, a właściwie podejrzenia co do hotelu, też nie są niczym odkrywczym, bo naprawdę mało zespołów decyduje się na nocleg w „sieciowych”, bo wiadomo, że one będą obstawione przez fanów jako pierwsze, poza tym często mają gorszy widok i są w centrum miasta, czego wielu muzyków nie lubi. Powiem Ci nawet, że istnieje prawdopodobieństwo, że będą w różnych hotelach i nie muszę być człowiekiem „z branży”, żeby na to wpaść.
To, że wylecą „w środę lub czwartek”, to coś, co nawet słabo rozwinięta ameba jest w stanie odgadnąć z jednej prostej przyczyny – skoro w Gdańsku grają we wtorek, a koncert raczej nie skończy się na tyle przed północą, żeby zdążyć odlecieć tego samego dnia, to logiczne, że zostaną do środy, a skoro grają w czwartek w Niemczech, to logiczne, że wylecą „w środę lub czwartek”.
„Zespół ma sporo ochrony” - wow, nikt na to nie wpadł. „Doszły mnie słuchy, że Axl wychodzi...” - nie jestem zainteresowana tematem, a nawet ja to wiem, bo wystarczy spojrzeć na jakiekolwiek media społecznościowe, czy chociażby tutaj na forum, by widzieć fotki Axla z fanami… Więc jak ktoś jest zainteresowany spotkaniem, to z pewnością już do tego doszedł.
„Duff prawdopodobnie będzie zwiedzał z rodziną...” - well done, Sherlock. Susan się z tym nie kryje, dając pełną relację na swoich mediach społecznościowych. Podobnie jak ich córki, a czasem i sam Duff.
No, ale najwyraźniej chciałeś poczuć się ważny i poinformowany