Czarteru gunsów nie zajdziecie na tablicach odlotów. Mogę wam powiedzieć tyle, że znalazłem ich samolot na FR24. Przyloty odbywają się około godziny 16-17 dzień przed koncertem (zazwyczaj) odloty zaś dzień po, również około tych godzin(15-16,17). W związku z tym, że 20 grają w GDN a 22 za naszą zachodnią granicą wysoko prawdopodobne jest iż do Gdańska przylecą w Poniedziałek około 16-17 i odlecą we Środę między 15-17. Dodam tylko, że info o tym o której samolot będzie w Gdańsku pojawi się około 2 godzin przed przylotem, bowiem tyle trwa lot z Londynu a dopiero jak samolot uruchomi silniki będzie widoczny na flightradar. Jak będę miał jak to wrzucę wam tu że leci. Wymienię się chętnie namiarami na ten samolot to podglądania "na żywo" z kimś kto wie w jakim hotelu będzie spał slash. Pozdrówki.
PS: Jako ciekawostkę mogę podać iż gunsi po Ameryce Północnej i Południowej podróżowali Boeingiem 757, następnie w trasę do do Australii, Japonii i ZEA udali się Boeingiem 767-300, który niegdyś należał do Polskich Linii Lotniczych LOT, natomiast teraz ten samolot jest "Zaparkowany" w UK bodajże a po europie poruszają się Boeingiem 737-300 liczącym sobie około 30 lat w konfiguracji VIP, który pierwotnie zabierał około 150 osób, natomiast po przeróbce na VIP tylko 40. Należy on do tej samej firmy co Gunsowy Ex. Lotowski 767.