Autor Wątek: The Floorators (rock n' roll)  (Przeczytany 2848 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jourgen

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +66
The Floorators (rock n' roll)
« dnia: Stycznia 15, 2009, 04:15:09 pm »
0
Witam!

Jako wielki fan GN'R zapraszam Was jako pierwszych do odsłuchania pre-mixu z nadchodzącej niestety wolnym tempem epki The Floorators. Utwór "Goddamn Backseat Hunter" jest pierwszą zajawką muzyczną z jaką chcemy się podzielić. Mam nadzieje, że spodoba się Wam, fanom Guns n' Roses, mimo, że muzycznie nie do końca pokrywa się to z dokonaniami rudego i spółki.  Czekamy na każdy, ale przede wszystkim szczery komentarz. Gdyby ktoś chciał Nas posłuchać na koncertach, przyjedziemy wszędzie za częściowy zwrot kosztów i piwo. to chyba tyle... BORN TO ROCK, DRINK AND FUCK!!!!

http://www.wrzuta.pl/audio/qNt3i5EJPQ/

zapraszamy na www.myspace.com/thefloorators
już wkrótce www.thefloorators.pl
Born to rock, drink and fuck!

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
Odp: The Floorators (rock n' roll)
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 15, 2009, 05:30:34 pm »
0
Myślałam, że ten rock'n'roll w nawiasie to dla zmyłki i będzie jakieś darcie ryja w stylu Behemoth'a  ;). Miło, że tym razem się nie rozczarowałam !!! Powiem tak, nie spodziewałam się, że usłyszę coś świeżego, z jajem, wpadającego w ucho i sięgającego do korzeni. W Polsce większość młodych kapel, tworzy rzeczy wtórne i w dodatku na jedno kopyto :/. Wam, jeśli pojdziecie w obranym przez siebie kierunku, może się udać coś kreatywnego  :) - trzymam kciuki. Brakuje mi tylko jakiegoś gitarowego naznaczenia tego utworu - no wiesz, jakaś porywająca solówka np.  :sorcerer: Aaaa....ciekawy głos wokalisty, nie wiem czemu kojarzy mi się ze skandynawskimi kapelami  ;).

Gdyby ktoś chciał Nas posłuchać na koncertach, przyjedziemy wszędzie za częściowy zwrot kosztów i piwo. to chyba tyle... BORN TO ROCK, DRINK AND FUCK!!!!

ok, gdyby się nam kiedyś chciało zorganizować jakiś zlot, na pewno się do Was zgłoszę  :D zawsze są bowiem jakieś kłopoty z własną muzą.... :rolleyes:

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 16, 2009, 08:17:13 am »
0
GBH ? ;)

Ciekawe,dobry wokal,power jest.
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Jourgen

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +66
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 13, 2010, 04:25:11 pm »
0
GBH-nie punkowy band, a jedynie skrót od tytułu Goddamn Backseat Hunter:) 

Zespół The Floorators zaprasza do odsłuchania nowego numeru "Black Fever" na stronie gejspejsowej: www.myspace.com/thefloorators

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jako, że wątek ma sporo odsłon, pragnę poinformować, że do jutra rana (9 godzina) można głosować na The Floorators w Polskim Radiu Wrocław. Wystarczy wysłać sms o treści PRW Bitwa 2  na numer 7160 (koszt 1,22zł) . Smsów można wysyłać ile wlezie:) Nie o to chodzi, dla niewtajemniczonych- oto link do zasad konkursu: http://prw.pl/articles/index_reports/148/czwarta-bitwa-na-muzyke  oraz link do utworu oraz fragmentu wywiadu: http://prw.pl/articles/view/10472/the-floorators 

Support Rock n' Roll :P
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cóż... wygraliśmy ten etap!

Zespół The Floorators chciałby Wam cholernie podziękować za oddane głosy! To właśnie dzięki Wam to wszystko się nadal kręci! W kolejnym etapie uderzymy z całkiem świeżym numerem, także trzymajcie rękę na pulsie Jeszcze raz wielkie dzięki! Do usłyszenia!

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Witam,

Płyta The Floorators ujżała jakiś czas temu światło dzienne, jeśli ktoś chętny jest, to zapraszam na thefloorators@interia.pl . Cena CD to 7zł + koszty przesyłki. Szczegóły na www.thefloorators.pl lub www.myspace.com/thefloorators

Rock n roll 'till death!

Dla zainteresowanych najbliższe daty koncertowe:

25.08 - 20:00 Klub SPIŻARNIA - Legnica (+Vader)
20.09 - 22:00 VI MOTORFESTIWAL - Świdnica
14.10 - 20:00 Klub KATAKUMBY - Wrocław
27.10 - 20:00 Klub OD ZMIERZCHU DO ŚWITU - Wrocław

W okresie wakacyjnym pracujemy nad nowym materiałem, jesień w studio.

http://nk.pl/profile/32591823
www.thefloorators.pl
www.myspace.com/thefloorators

RUST - RusT'n'RolL !!!

Zaczęty przez krelke

Odpowiedzi: 97
Wyświetleń: 24168
Ostatnia wiadomość Listopada 08, 2013, 01:11:51 pm
wysłana przez SOSNA!