Autor Wątek: O.N.A i A.Chylińska  (Przeczytany 22759 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Moonsun

• Atittude
  • "pirate love is what I'm looking for" ;)))
  • Respect: +5
Odp: O.N.A i A.Chylińska
« Odpowiedź #45 dnia: Października 16, 2009, 03:12:26 pm »
0
Niestety nie wiem jak on brzmi bo wytrzymałam tylko chwilę i mimo kilku podejść przesłuchania w całości, nie daję rady.
Dokładnie - ja też nie mogę wytrzymać do końca, chociaż przysięgam, że wiele razy próbowałam :(

Ktoś nie słuchający rock'a powiedział mi, że kobieta jest zmienną, przestała się buntować i wydoroślała
Ok, taka jest kolej rzeczy, ja to rozumiem i szanuję, ale jak można aż tak przegiąć w drugą stronę? :ph34r:

A ja po prostu uważam, że takie tanie, mdłe, eskowe bity to może sobie grać jakaś Reni, a Aga ze swoim głosem po prostu się marnuje...
Ja osobiście nic nie mam do Reni, ba! powiem więcej - lubię kilka jej kawałków :) Imo Jusis gra świetną imprezową muzę, a nowego kawałka Chylińskiej nie odważyłabym się puścić na imprezie nawet o 3-4 nad ranem, kiedy większość gości już nie rejestruje "co jest grane" :sorcerer:
I właśnie najbardziej szkoda mi tego jej drapieżnego głosu, którego w żaden sposób w takiej beznadziejnej aranżacji  nie może pokazać :(

Czekam na całość płyty w nadziei, że singiel to tylko żart :/
Łączę się z Tobą w tej nadzieji ;)
Mama, "mamuśka" i "matka" :D

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w

Offline katarynka

• Better
  • Respect: +192
« Odpowiedź #46 dnia: Października 18, 2009, 09:18:41 am »
0

Offline Mistrzyni Pierwszej Krwii

• Knockin On Heavens Door
  • crazy life
  • Respect: +2
« Odpowiedź #47 dnia: Października 18, 2009, 12:00:39 pm »
0
A dziś była Chylińska w DDTVN i mówła ,że zawsze chciała nagrać coś takiego i zatańczyć(,chociaż przyznała ,zę nie umie ),wie że dużo fanów ma Jej to za złe że nagrała taką płytę ale ma nadzieję ,że Ci którzy lubią Ją jako człowieka nie tylko fani rocka zaakceptują to i ,że nie jest powiedziane że  nie nagra znów rockowej płyty w przyszłośći.Piosenka ani teledysk nie podoba mi się ale lubię sposób bycia ,naturalność  Chylińskiej   jest jedną z tych osób ze szklanego ekranu ,które wzbudzają moją sympatię  no i co pożyjemy zobaczymy może wróci do korzenii.
Always I feel like
There's  nothing' that's stopping me
All things are possible
I am unstoppable
Belive in yourself :)

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #48 dnia: Października 18, 2009, 12:41:42 pm »
0
Nic wielkiego nie nagrała, a taki szum wszędzie ;)

Offline Maro2

• Garden Of Eden
  • WHYNO
  • Respect: +111
    • OLD CHOPPER
« Odpowiedź #49 dnia: Października 18, 2009, 01:36:48 pm »
0
A mi się ten singiel podoba. Zalatuje strasznie Madonną ale uwielbiam głos Chylińskiej więc nadrabia. No i ten bas taki trochę DNB tyle że zwolniony. Jak dla mnie luzik. Ciekawe czy cała płyta dorówna poziomem.
OLD CHOPPER R.I.P. (2010-2018)
===---===WHYNO===---===

Offline REBEL

• Better
« Odpowiedź #50 dnia: Października 18, 2009, 02:12:07 pm »
0
a nowego kawałka Chylińskiej nie odważyłabym się puścić na imprezie nawet o 3-4 nad ranem, kiedy większość gości już nie rejestruje "co jest grane" :sorcerer:

No bez przesady, co prawda nie wiem gdzie byl ustawiony aparat, ale na impreze ten kawalek sie calkiem niezle nadaje :)

Offline Moonsun

• Atittude
« Odpowiedź #51 dnia: Października 18, 2009, 02:36:38 pm »
0
a nowego kawałka Chylińskiej nie odważyłabym się puścić na imprezie nawet o 3-4 nad ranem, kiedy większość gości już nie rejestruje "co jest grane" :sorcerer:
No bez przesady, co prawda nie wiem gdzie byl ustawiony aparat, ale na impreze ten kawalek sie calkiem niezle nadaje :)

Gdziekolwiek by aparat nie stał, to i tak tego się nie da słuchać ;)

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w

Offline get_in_the_ring

• Atittude
  • jestem hardkorem
  • Respect: +22
« Odpowiedź #52 dnia: Października 18, 2009, 02:41:06 pm »
0
Mi też sie kawałek podoba. Pop na dobrym poziomie. Chciała to nagrać to nagrała - efekt wcale nie jest beznadziejny.

Nie mam certyfikatu! :o

Slash skończył sie na Kill 'em All.

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1540
« Odpowiedź #53 dnia: Października 20, 2009, 06:07:43 pm »
0
Agusia swoich fanów nie zawiodła i drugi singiel kopie dupsko:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=sLRSA-94hrc" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=sLRSA-94hrc</a>

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
« Odpowiedź #54 dnia: Października 20, 2009, 06:10:51 pm »
0
Dla mnie to jest PORAŻKA... a mówili że Slash się sprzedał...
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Offline Moonsun

• Atittude
« Odpowiedź #55 dnia: Października 20, 2009, 08:02:29 pm »
0
No cóż... Chyba jednak przyjdzie mi stwierdzić, że Chylińska skończyła się na Kill 'Em All  :lol:

guest211

• Gość
« Odpowiedź #56 dnia: Października 23, 2009, 09:57:41 am »
0
Z piosenki na piosenkę niestety coraz gorzej!!! Pierwszy kawałek był rewelacyjny. Drugi "Niebo" był okropny. Nudny i bez wyrazu. "Foch" - to niestety głównie plagiat piosenki Madonny "I love New York". Zwrotki to identyczna linia melodyczna a i powtarzanie słów w refrenie brzmi strasznie podobnie do tych w piosence Madonny. Także jak dla mnie płyta stacza się w dół po równi pochyłej. Zaczęła świetnie a teraz jest słabo i w dodatku pachnie plagiatem. Mam nadzieję że inne piosenki są bardziej w stylu "Nie mogę cię zapomnieć".

Czekasz na płytę tej cip* tyle lat, a ta, ku*wa, leci se w ch*j - cytat Chylińskiej sprzed lat (dot. E. Bartosiewicz)... A teraz idealnie pasuje do moich odczuć, jak słyszę te nowe utwory..

Źródło: Trzeci singiel z płyty Agnieszki Chylińskiej (Posłuchajcie)

Offline Pyra

• Prywatny Alkomen Goldie
  • Better
  • ... i don't believe there's no reason ...
  • Respect: +383
« Odpowiedź #57 dnia: Października 23, 2009, 11:46:27 am »
0
Kolejny dowód na to co kasa potrafi z człowiekiem zrobić ;) I te tłumaczenia, że zawsze miała takie marzenie... To po kij się brała na początku za ostre brzmienia, z którymi teraz ją głownie ludzie kojarzą? Mogła odrazu brać się za pop, pitolenie takie... Albo nagrać sobie to gdzieś w strudio dla własnej satysfakcji, a nie pchać się z tym gdzie się da... Rozumiem, każdy robi to co lubi, ale ja tego pojąć nie mogę...

Co do samego pierwszego singla bo tylko ten kawałek z płyty słyszałem i to nie do końca bo moje uszy i mózg niestety nie ogarniały tego co się dzieje...  Dno totalne i pod względem muzycznym i jeżeli chodzi o tekst... Nawet gdyby nie spiewała tego Chylińska to i tak nie przypadłby mi do gustu ten kawałek, chociaż lubię posłuchać czasami jakiejś radiowej popelinki. Szanowałem tą babę i nadal szanuję za barwę głosu i to co potrafi z głosem zrobić, ale to jest kurfa przesada...

Edit: Fragment "Nieba" usłyszałem... I nawet nie chce mi się komentować...

« Ostatnia zmiana: Października 23, 2009, 11:51:38 am wysłana przez Pyra »
- Nice boys don't play rock and roll... -

Offline mario78

• Right Next Door To Hell
    • http://
« Odpowiedź #58 dnia: Października 30, 2009, 11:17:19 pm »
0
Agusia swoich fanów nie zawiodła i drugi singiel kopie dupsko:

http://www.youtube.com/watch?v=sLRSA-94hrc

Czyje dupsko skopał ten utwór,a raczej piosenka bo na pewno nie moje. Nie oszukujmy sie Chylińska muzycznie sprzedała się na całej linii . TVN nasrał jej do wnętrza, ale wierzę ze się opróżni,dziecko jej podrośnie i pokaże pazury. A w to że to jest najbardziej oglądany teledysk na YT o niczym nie świadczy,bo 90% ludzi ogląda i nie może się nadziwić jak ta c**a poleciała w huja...(przywołując wypowiedz Agi)

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1540
« Odpowiedź #59 dnia: Października 31, 2009, 07:03:06 am »
0
Czyje dupsko skopał ten utwór,a raczej piosenka bo na pewno nie moje.

To była ironia.