0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
....- takiego młynu nigdzie nie widziałem ! Pozdro dla Owsika - jakbyś kiedyś organizował jakiś wyjazd na motorów dawaj znać
. a najlepsze było to, że na scenie tylko trzech muzyków było a muzyki było tyle jakby tam z 8 gitarzystów szalało.
Na pierwszy ogień jak ktoś chce załapać o co kaman i poznać się z kapelą to na bank No Sleep 'til Hammersmith ! A na żywo chłopaki to najlepszy band jaki widziałem i biją nawet koncert Gn'R z 2006 i koncerty Mety na których byłem - takiego młynu nigdzie nie widziałem ! Pozdro dla Owsika - jakbyś kiedyś organizował jakiś wyjazd na motorów dawaj znać
Ostatnio zacząłem słucham Motorhead. I muszę przyznać - zajebista kapela. Owsik, jakie płyty byś polecił "początkującemu"?
Cytat: smakol w Sierpnia 14, 2009, 01:26:11 amNa pierwszy ogień jak ktoś chce załapać o co kaman i poznać się z kapelą to na bank No Sleep 'til Hammersmith ! A na żywo chłopaki to najlepszy band jaki widziałem i biją nawet koncert Gn'R z 2006 i koncerty Mety na których byłem - takiego młynu nigdzie nie widziałem ! Pozdro dla Owsika - jakbyś kiedyś organizował jakiś wyjazd na motorów dawaj znać AAAAAAAAAAAAA!!!! Kooorwa !!!Motorhead W Berlinie 11 grudnia tego roku. bilety kosztują jedyne 41,90 Euro (172 zł)chyba jadę !!!!kto jedzie?? zorganizujemy przejazd to będzie taniej.