Autor Wątek: Koncerty  (Przeczytany 871033 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
  • Respect: +2229
    • As Koncertowy
Odp: Koncerty
« Odpowiedź #3180 dnia: Kwietnia 02, 2014, 10:57:52 am »
0
Taki "Importowany Podmiot Wykonawczy" w skrócie IPW już nie przeszkadza ?

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
« Odpowiedź #3181 dnia: Kwietnia 02, 2014, 03:21:12 pm »
0
Pewnie jest tańszy to sprzeciw będzie mniejszy :P
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

Offline Bluebird

• Garden Of Eden
  • Respect: +961
« Odpowiedź #3182 dnia: Kwietnia 02, 2014, 03:45:11 pm »
0
Uwaga, informacje które podam poniżej nie są potwierdzone, wiem o tym wszystkim tylko poprzez znajomości.
Slash tego roku pod koniec października.
Nie obraziłabym się gdyby to wszystko (oprócz Motley) okazało się prawdą. Slash niby obiecał, że wpadnie w 2014, ale takich obietnic według mnie nie można brać na poważnie. Sama bym w to nie uwierzyła gdybym nie dowiedziała się tego od osób, które mają wtyki przy organizacjii koncertów.
W sumie jest to zaskoczenie, bo wtedy chyba będzie mniej więcej początek trasy, ale skoro tak szybko ma być w Polsce to może jest jakaś szansa, że przyjedzie na więcej niż jeden koncert?  :P

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1541
« Odpowiedź #3183 dnia: Kwietnia 02, 2014, 07:43:21 pm »
0
Jack White został kolejnym headlinerem tegorocznego Open'er Festival. Muzyk pojawi się na scenie trzeciego dnia imprezy, czyli 4 lipca.

Offline xRuda

• Paradise City
  • Respect: +275
« Odpowiedź #3184 dnia: Kwietnia 03, 2014, 02:21:11 pm »
0
Bluebird - Aż tak bym się nie rozpędzała  :D. Zależy czy chodzi Ci o to, że więcej niż jeden koncert w tym roku czy więcej niż jeden w czasie trasy. Chyba chodzi Ci o trasę (bo nie przesadzajmy  :P) ,to już bardziej możliwe, ale wolę być realistką i cieszyć się z tego jednego który podobno ma być.

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
  • Respect: +2229
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #3185 dnia: Kwietnia 03, 2014, 02:25:51 pm »
0
The Prodigy na Orange Warsaw Festival

Offline Bluebird

• Garden Of Eden
  • Respect: +961
« Odpowiedź #3186 dnia: Kwietnia 03, 2014, 10:46:26 pm »
0
Bluebird - Aż tak bym się nie rozpędzała  :D. Zależy czy chodzi Ci o to, że więcej niż jeden koncert w tym roku czy więcej niż jeden w czasie trasy. Chyba chodzi Ci o trasę (bo nie przesadzajmy  :P) ,to już bardziej możliwe, ale wolę być realistką i cieszyć się z tego jednego który podobno ma być.
No właśnie bardziej myślałem o koncerty w tym samym czasie, bo wtedy jest szansa na to, że przynajmniej jeden ułoży się tak, że mi będzie pasować. Nie wydaje mi się też żeby to było też aż tak mało realne, wiele gwiazd światowego formatu pierwszy raz do Polski przyjeżdżali tylko na jeden raz, a później jak się rozkręcili to potrafili dać dwa, a nawet trzy razy za jednym podejściem (np. Deep Purple czy Mayall)

Offline Nata

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +203
« Odpowiedź #3187 dnia: Kwietnia 07, 2014, 11:54:11 am »
0
Black Label Society na dwóch koncertach w Polsce!
25.06.2014 - Klub Eter, Wrocław
26.06.2014 - Klub Stodoła, Warszawa

Bilety na www.LiveNation.pl

Offline cravenciak

• Newsman
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1425
« Odpowiedź #3188 dnia: Kwietnia 07, 2014, 11:55:31 am »
0
Nom, wiemy od 2 tygodni :P

Offline Nata

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +203
« Odpowiedź #3189 dnia: Kwietnia 07, 2014, 12:12:08 pm »
0
aha, no to ok, to ja taka zacofana jestem ostatnio  :P sie Zakkiem W. jaralam dzis rano  :D

Offline Canis_Luna

• Global Moderator
  • Madagascar
  • Nice girls don't play rock n' roll ;)
  • Respect: +4576
« Odpowiedź #3190 dnia: Kwietnia 07, 2014, 08:03:00 pm »
0
Epica na Czyżynaliach
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"

"There's no place like the jungle run by Mr. Axl Rose, and there never will

Offline SOSNA!

• Atittude
  • Respect: +288
Tribute to GN'R
« Odpowiedź #3191 dnia: Kwietnia 08, 2014, 08:12:02 pm »
0
W gdańskim klubie Wydział Remontowy, 17 maja odbędzie się koncert z serii "Tribute to..." tym razem wreszcie zagrają kawałki Gunsów:)
Bywałem na wielu odsłonach tej "tributów" i powiem szczerze, że za każdym razem trzymają poziom, a teraz jak ogłoszono ten gig wiele wcześniej to spodziewam się zupełnej petardy.
Także jeśli są tu ludzie z 3miasta i okolic to zachęcam ruszyć swoje 4 litery na ten koncercik:)
info:
https://www.facebook.com/events/635669396513851/?ref_dashboard_filter=upcoming

Offline whatashame

• Paradise City
  • Respect: +267
« Odpowiedź #3192 dnia: Kwietnia 08, 2014, 10:25:47 pm »
+5
a ja , z drugiej strony,  rowniez jako gdanszczanin, powstrzymam sie od chwalenia wydzialu, seri trybutow i buraka za to wszystko odpowiedzialnego.
prawdziwego zespolu tam raczej nie uswiadczysz, a jesli tak to od razu wiesz, ze za koncert nie da im wiecej niz tysiąc złotych do podzialu. i to fakt z ust samego kierownika.  w gdansku sceny rockowej praktycznie nie ma, wiec tam byle gowno doprowadza małolaty do wrzenia, ale radze owe 10-20 zl za wjazd na to gówno przeznaczyć na pare piw i posluchanie muzy w domu.
na dodatek ten mega burak. buractwo od niego wali dosadnie, i jesli popatrzysz na niego w akcji albo wymienisz z nim pare zdań i nie odniesiesz takiego wrazenia to stawiam piątaka, ze buractwo po prostu ci imponuje.
chetnie jeszcze raz zaznacze, ze ludzie ktorzy puszczaja muzyke, tzw DJ Winampy, nie sa nawet w jednym procencie ludzmi, ktorzy ta muzyke stworzyli, a ten burak za takiego sie uwaza
niech sobie w dupe wsadzi swoje trybuty. widzialem GNR 5 razy na zywo w 4 krajach, wyjezdzilem tysiace km i wydalem tysiace zl na uganianie sie za tuzinem solowych projektow, zeby zobaczyc jak najwieksza liczbe muzykow GNR, ale jak mi pod nosem wydział wyjezdza ze swoim trybutem to dumnie obwieszczam ze buractwo i cwaniactwo mi zwisa koło gila.
przyjemnego picia wyszczanego piwa i podrywania mlodych buntowniczek przy rytmie gimbaza n roses. nie zapomnij ubrać bandany na głowe i duzo sie patrzeć w podłoge - moze cos zmacasz na litosc
GNR fan since 1993
#REUNION - AMERICAN HYPOCRISY TOUR 16

KAŻDY news czytam, prawie żadnego newsa nie komentuje, KAŻDY news doceniam, za KAŻDY news dziękuje,

Offline SOSNA!

• Atittude
  • Respect: +288
« Odpowiedź #3193 dnia: Kwietnia 08, 2014, 11:12:42 pm »
+5
OMG, masz jakiś problem ze sobą. Typ, o którym mówisz jest faktycznie specyficzny, możesz go sobie lubić lub nie. Tak samo nie interesuje mnie co tam gra w tym klubie innego.
Wiem jak jest na tych tributach, a jest na prawdę dobrze i twoje osobiste uprzedzenia tego nie zmienią. Jakby nie było to oprawa świateł i naglośnienie w tym klubie jest na bardzo wysokim poziomie a kolesie, którzy grają są do tego utalentowani.
Nie wiem co twój podjazd miał na celu, bo był kompletnie niekonstruktywny.
Ten tekst o założeniu bandamy itd wsadz sobie gleboko w dupe zakompleksiony swirze.

Offline owsik

• magister guns n'roses
  • One In A Million
  • Respect: +866
« Odpowiedź #3194 dnia: Kwietnia 09, 2014, 08:39:29 pm »
+3
No wahatshame troszke przesadziłeś. Pozwól się komuś samemu przekonać o czyimkolwiek buractwie. Poza tym prywatne wycieczki są niegrzeczne i w ogole opamiętaj się... proszę.
"Co ludzie powiedzą" sezon drugi, odcinek piąty
;)

Koncerty

Zaczęty przez SSolid

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 3106
Ostatnia wiadomość Czerwca 07, 2007, 11:42:48 am
wysłana przez SSolid